Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] - Gordon 1.5.0

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam takie pytanie. Moze ktos wie na tym forum xD. Jak otworzyc ta "virtual key list"? :P Bo potrzebne mi jest do ustawienia przyciskow na hoverze ;). Z gory dzieki.

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie

jak włączam Gordona ,loguje się ,wchodze w hacks gordon Ca zaznaczam i wciskam load potem włączam CA a i tak nie mam hacków ??

Co robię żle ?? Proszę o pomoc nagrodze +

Opublikowano

mam pytanie

jak włączam Gordona ,loguje się ,wchodze w hacks gordon Ca zaznaczam i wciskam load potem włączam CA a i tak nie mam hacków ??

Co robię żle ?? Proszę o pomoc nagrodze +

Jeżeli chodzi ci o to iż nie ma ich w loaderze to zaczekaj bo konto na stronie nie zostało aktywowane a jeżeli chodzi ci o to iż nie masz w grze to polecam nacisnąć "INSERT"

Jeżeli to nic nie da to może jakiś błąd albo nie masz uprawnień na stronie Gordona .

Chodź z tego co wiem wystarczy mieć tam konto

9368_gold.png

Opublikowano

eloo .mam problem włączam hacka i wgl załaduje się jak wpisze passy i kliknę login to wyskakuje : the game files are corrupted coś takiego a bez haxow działa normalnie

Opublikowano

mam pytanie :

Co robię żle ??

Gdy naciskam INSERT pisze (no process given) :(

NAGRODZE " + "

Proszę o pomoc

Opublikowano

EDIT ok weszłem już włączyłem jak w opisie. I teraz tak chce se zalogować an COmbacie i co tu mnie wywala z gry tak jak bym ją zamknął ale wszystko na pewno teraz dobrze robiłem w czym może być teraz problem?

Opublikowano

Elo, jak zrobić żeby nożem bić szybciej próbowałem już różnorako ustawiać tego hacka. Ale nie wiem jak szybciej tym nożem bić. Dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Nie da się - w tym hacku nie ma takiej opcji.

To był mod - który jest już detected.

Opublikowano

jak jak sciagnalem loadera i go odpalam to pisze:

file is corupped

please run a virus-check, then reinstall the application

co mam zrobic zeby dzialal?

Poprawka (nie moglem zedytowac jakis blad)

jak jak sciagnalem loadera i go odpalam to pisze:

file is corupped

please run a virus-check, then reinstall the application

co mam zrobic zeby dzialal?

///Jak nie możesz Edytować postów, to napisz do jakiegoś GM'a, albo zobacz inną przeglądarką - Lenart

Specjalista
Opublikowano

Elo, jak zrobić żeby nożem bić szybciej próbowałem już różnorako ustawiać tego hacka. Ale nie wiem jak szybciej tym nożem bić. Dzięki za odpowiedź

Teraz już nie można, kiedyś był taki mod super knife,

teraz to ewntualnie VIP hack bo one mają coś takiego że strasznie szybko nawala

A jak myślicie gordon zostawia game logs(to coś co robi screena i wysyła do nexona) jeżeli nie jest detected czy nie?

@down: omek twoje zzdanie już znam ale chce wiedzieć co inni o tym myślą bo nie jestem pewien

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Teraz już nie można, kiedyś był taki mod super knife,

teraz to ewntualnie VIP hack bo one mają coś takiego że strasznie szybko nawala

A jak myślicie gordon zostawia game logs(to coś co robi screena i wysyła do nexona) jeżeli nie jest detected czy nie?

Gordon działa jak normalny hak .

Czyli zostawia Game Logsy.

Kiedyś Enzil pytał się twórców Gordona .

Proste .

Można wyrwać bana .

Szybkie bicie nożem to super knife .

Zamienia M9 w Miniguna .

Gdzieś u nas chyba ten mod był

9368_gold.png

Opublikowano

Gordon działa jak normalny hak .

Czyli zostawia Game Logsy.

Kiedyś Enzil pytał się twórców Gordona .

Proste .

Można wyrwać bana .

Szybkie bicie nożem to super knife .

Zamienia M9 w Miniguna .

Gdzieś u nas chyba ten mod był

Czyli lepiej nie próbować te super knifa ?

Opublikowano

Czyli lepiej nie próbować te super knifa ?

Super Knife ...

Wystarczy że ktoś nagra dźwięk jak bijesz z noża w ciągu sekundy 500 razy to już jest po tobie.

Bo przypominam iż nóż zamieniony jest w miniguna nikt tego nie widzi ale może usłyszeć .

9368_gold.png

Opublikowano

Nie da się - w tym hacku nie ma takiej opcji.

To był mod - który jest już detected.

Mod nie jest detected. Ja go nadal używam. Pisałem już do Enzila, żeby otworzył tamten temat i zmienił jego nazwe i już zrobione ;P.

http://www.mpcforum.pl/topic/118723-mod-na-super-noza/

Opublikowano

Sorki ze pytam ale tak czytam i natrafilem na posta o treningu jakims o co w tym chodzi jak to wlaczyc bo podobno sporo gp sie dostaje.Prosze o dokladne wyjasnienie mi tego :) Z góry dzieki beda +++

Opublikowano

@up

kiedy wchodzisz do lobby i wcisniesz F1 to masz na dole przycisk training czy coś takiego, i jeśli teog jeszcze nie robiłeś to za ukończenie tego treningu dostajesz 3000GP, ale tylko raz

deidara2.png

Opublikowano

mam prośbę chcę pobrać gordona nową wersję ale w skanerze widzę 2 listy czyli:

daje scaner a nad scanem pisze inny scan gdzie jest 7/43 i nie wiem który jest do tego ja ze scanami nie znam się

proszę o pomoc ile na serio ma virusów ten gordon

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

mam prośbę chcę pobrać gordona nową wersję ale w skanerze widzę 2 listy czyli:

daje scaner a nad scanem pisze inny scan gdzie jest 7/43 i nie wiem który jest do tego ja ze scanami nie znam się

proszę o pomoc ile na serio ma virusów ten gordon

Kurcze a nie możesz pobrać tego i zeskanować ?

Z tego co mi się wydaje to ten Loader posiada 7 wirusów .

Ale żaden z nic nie zjada kompa od środka

9368_gold.png

Opublikowano

czyli złe hasło wprowadziłeś

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...