Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] - Gordon 1.5.0

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gordon na Trainingu nie działa z tego co wiem.

Sam nie testowałem jeszcze - ale z tego co inni mówili - to nikomu nie działał.

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, otwieram zakładkę Hacks i niema tam tego haka do wybrania.Na forum akceptowałem regulamin i mam

, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Log Out Home ]

Opublikowano

Aktywowałeś konto ? Jeżeli nie to w 1 poście masz tutorial jak to zrobić.

Jeżeli aktywowałeś, a teraz z niczego pokazał Ci się taki komunikat to oznacza że masz bana.

Opublikowano

Hmm ja mam problem bo wyskakuje:

Godron will be update.

I potem lipa nic się nie dzieje :(

Opublikowano

Dodałem nową zupdatowaną wersję.

Do pobrania w 1 poście.

Opublikowano

Nie aktywowałeś konta.

Czytaj dokładnie 1 post.

Tam wszystko masz dokładnie opisane.

Trochę samodzielności -.-

Opublikowano

(Dzięki daxer :] )

Wchodzisz na

http:gordonsys.net

I szukasz zakładki registration, wpisujesz swoje dane. Potem logujesz się, kopiujesz ID i ściągasz gordona. Potem wpisujesz numer ID, odpalasz hacka i wbijasz na serwa.

Easy, czy frytki do tego?

Opublikowano

UP

Rejestracja jest otwarta ...

Można robić nowe konta.

Opublikowano

Siema.

Jak wlaczam gordona przechodze do zakładki Hacks to nie mam tam nigdzie Gordon CA.

co zrobic??

AKTYWUJ E-MAIL'A

[

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSswGAnyS2M11-fF_vrbZ69Y76KFRhTOIjgjTagx1Hoz2N8aD0&t=1&usg=__Ac6-PXZrnFHCWUGtslZI-txDEU8=

[/url]
18706.png

10 postów [x]
15 postów [x]

25 postów [x]
30 postów [x]
50 postów [x]
75 postów [ ]

105 postów [ ]
120 postów [ ]
180 postów [ ]

Opublikowano

Witam.

Mam problem z gordonsysem.

Dzisiaj się rejestrowałem na gordonsys.net. Po zakonczeniu rejestracji strona po prostu przestała działać (nie włącza sie). Zarejestrowalem sie wiec na kompie u kumpla. Jak probuje wejsc przez loadera wyskakuje mi komunikat 'server is offline'. Ta sytuacja trwa juz caly dzien a mi skonczyly sie pomysly co moge z tym zrobic. Nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie wiec zwracam sie do Was.

Z góry dziekuje,

Pozdrawiam

Pisze tego posta poraz drugi bo wczesniej chyba byl w temacie do ktorego nikt nie zaglada :)

Opublikowano

Witam.

Mam problem z gordonsysem.

Dzisiaj się rejestrowałem na gordonsys.net. Po zakonczeniu rejestracji strona po prostu przestała działać (nie włącza sie). Zarejestrowalem sie wiec na kompie u kumpla. Jak probuje wejsc przez loadera wyskakuje mi komunikat 'server is offline'. Ta sytuacja trwa juz caly dzien a mi skonczyly sie pomysly co moge z tym zrobic. Nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie wiec zwracam sie do Was.

Z góry dziekuje,

Pozdrawiam

Pisze tego posta poraz drugi bo wczesniej chyba byl w temacie do ktorego nikt nie zaglada :)

cos masz nie tak z internetem umnie cały dze

n dzała

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Dokładnie tak ja UP powiedział.

Jakieś problemy z serwerami mieli - nie wiem jak jest obecnie.

Poczekaj do jutra, może wróci wszystko do normy.

Opublikowano

No wlasnie wiem, ze dziala caly czas.

Problem jest taki, ze mi tez wszystko dzialalo. Zarejestrowalem sie i nagle padlo wszystko i juz nie dziala drugi dzien.

Mieszkam w akademiku, wpisalem maca kumpla na swojego kompa i bez problemu wszystko dziala.

Z mojego niestety nie moge sie polaczyc i nie mam pojecia dlaczego.

Moze i rzeczywiscie to jakis problem u nich no ale sytuacja juz drugi dzien nie zmienia sie....

Jakbym dostal bana (nie mam pojecia za co moglbym go dostac) to chyba dostal bym jakies info.

Opublikowano

No wlasnie wiem, ze dziala caly czas.

Problem jest taki, ze mi tez wszystko dzialalo. Zarejestrowalem sie i nagle padlo wszystko i juz nie dziala drugi dzien.

Mieszkam w akademiku, wpisalem maca kumpla na swojego kompa i bez problemu wszystko dziala.

Z mojego niestety nie moge sie polaczyc i nie mam pojecia dlaczego.

Moze i rzeczywiscie to jakis problem u nich no ale sytuacja juz drugi dzien nie zmienia sie....

Jakbym dostal bana (nie mam pojecia za co moglbym go dostac) to chyba dostal bym jakies info.

a pisze na stronie gordon sys że bana dostałeś

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

A gdzie dokladnie znajde taka informacje?

Nie dostalem zadnego info zebym dostal, po prostu strona przestala dzialac.

Konto na forum jest nadal aktywne.

Opublikowano

wszystko dzała jak nalezy sprawdzałem teraz bana natej stronie dostaje sie często moze cos żle robisz nie zakceptowałeś mejla albo regulaminu jak dostałeś bana i niemasz zmiene ip to masz lipe a jak masz zmiene to moge ci pomuc jusz 10 razy tam sie rejestrowałem i wkońcu hula jak należy

nowyfolder6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...