Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Lepsza Przeglądarka Internetowa?

SONCO

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Kiedyś używałem Mozilli Firefox, ale gdy na YouTub'ie pojawiły się reklamy Google Chrome ściągnąłem Chrom'a i do tej pory go używam i osobiście go polecam.

Opublikowano

Google Chrome <gafa>, patrzą to co robisz używając tej przeglądarki, jeżeli zrobisz włama czy coś to dupa, Safari jest jedną z najszybszych i najlepszych przeglądarek na świecie

Opublikowano

hmm...

Moim zdaniem są tu 2 naprawdę dobre przeglądarki

Opera i Firefox

Dlaczego one :

Firefox jest bardzo szybki i nie sprawia problemów z pobieraniem a opera tez jest szybka i takze wydajna i ma funkcje opera turbo która szybciej wczytuje strony ale obrazki są brzydkie ;]

Opublikowano

Z firefoxem jestem już ponad dwa lata. Jestem tak do niej przyzwyczajony, że na żadną inną przeglądarkę nie przechodzę.

76561198077714139.png

Opublikowano

Mozilla szybsza od google chrome czy opery. HAHAHA. Poprawiłeś mi humor ziomek.

Chrome najlepsza, dodatki mozilli zajmują połowwe ekranu przez co trzeba ciagle przejezdzac na dol czy na gore.

Zanim włączy się mozilla włącze trzy razy chrome.

Zobaczcie jak główną stronę mpc pokazuje chrome i mozilla.

Chrome - http://ifotos.pl/img/chrome_wwpnpq.png

Mozilla - http://ifotos.pl/img/mozilla_wwpnhh.png

Wybór nalezy do Was ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polecam Opere i Firefox'a (którego z resztą sam używam), ostatnio niestety często dość mi się crashuje, ale przejdzie i nie narzekam na niego tak bardzo... jest szybki, prosty w obsłudze i czytelny, dzięki czemu z przyjemnością można go użytkować. O Chrome i Safari trochę dobrego też słyszałem ale nie sprawdzałem ani nie używałem ich.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Firefox, łatwa obsłucha, schludny wygląd, szybko działa.

Chrome też jest szybka oraz zapisuje na str głównej najczęściej używane www, co się często przydaje.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mialem juz chyba wszystkie przegladarki.

Opera-godna uwagi, latwa w obsludze

Mozilla-fajna,duzo bajerow, caly czas sie rozwija

Internet Explorer- moze powiecie ze sie myle, ale jest to najlepsza przegladarka, a uzasadnie to tym: Microsoft mial pare wpadek z IE, ale kiedy wyszla przegladarka Internet Explorer 9 beta (ktorej aktualnie uzywam) jest to najszybsza przegladarka, nie ma zbednych ramek, rameczek, przyciskow itp. (oczywicie ma pare bledow jak to beta, ale kiedy wyjdzie juz normalna wersja to bedzie hit w przegladarkach)

Chrome- hmmm sciagnalem, uzylem z 2 razy i usunolem, wedlug mnie najgorsza jaka mogla kiedykolwiek powstac, nie jest taka szybka jak mowia o niej

Reszty nie opisuje bo jest ich duzo hehe. Na twoim miejscu sciagnol bym IE 9 beta i mozilla.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

A ja polecam Firefoxa z kilku powodów:

-Jest prosta zawiera wszystko co jest potrzebne nie jest za dużo ani mało

-Pobieranie plików jest super a po wgraniu skyptu przyspiesza

-Jest bardzo szykaaa a jak się wgra skrypt to przyspiesza ładowanie stron nawet z niskim transferem internetu

-Poprawia błędy nie podlega awarii i posiada ciekawe i dobre skrypty

A inne przeglądarki ?

Opera jest tak rozbudowana , że tylko muli neta ... A te pobieranie beznadzieja ...

Google Chrome jest dobre ale mogło być lepsze ... Korzysatłem z tego miesiąć ale za dużo błedów z wczytaniem strony.

Safari mam na moim MacBocu i jest super ale na komputerze zwykłym jest do dupy ...

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja anowie i panie powiem tak:

Korzystałem z wielu przeglądarek i każda jest dobrA... To zależy od sposobu i potrzeb korzystania:

Opera - Niezawodność i praktyczność

FireFox - Przystosowalność

Chrome - SuperSzybkość i praktyczność

Safari - Szybkość, bezpieczeństwo i praktyczność...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Polecam ci Firefoxa tego najnowszego oraz różne ulepszenia takie jak np. -Zmniejszenie Ram-u i -Przyspieszenie wczytywania stron internetowych

1.Daj plusa bo plus to nie minus a ja tak lubię plusy

Opublikowano

tak, ale poco się bawić? Ja właśnie dlatego nie korzystam z Firefoxa, bo by spełniał moje oczekiwania to muszę dogrywać dodatkowe aplikacje... Ja korzystam obecnie z Safari (Połączenie praktyki Opery i szybkości FireFoxa). Zabiera więcej ramu od FF, ale jest szybsza, lepsza, niezawodna i praktyczna... Nienażekam, chodź teraz korzystam z superszybkiej przeglądarki CHrome bo troche szybciej sie uruchamia...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Ja uważam że najlepszą przeglądarką jest Mozilla Firefox..

Reklamy to nie problem wystarczy pobrać Adblock Plus.. ; )

Dużo bajerów.

Można ściągnąć dużo aplikacji oraz motywów..

Używam i jestem zadowolony..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...