Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Jest Exp 200% Oraz Wielki Bonus!

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniają, teraz na monolicie nie ma w ogóle, a na botkach w 3 godziny wbiłem po 24 na zaprzys. trzema kontami na równym na 11 lvl 6% z jednego, czyli po 2% na bota, teraz chinole wyłączyli, oni włączają najczęściej na CH4, oraz najczęściej w tych miejsach których są Chińskie Exp Boty

Opublikowano

powiem tak xaar twierdził że to nie włam ^^ a to jest włam nigdy na PL nie było 200 % expa i dziwny nick KingLui i ktoś wspomniał że chinczycy polskiego nie rozumieją :) a niektórzy rozumieją :) pzdr ;) METIN TO ZWYKLE GÓWNO

Opublikowano

on dal x200 exp bo botki expia:D licze na ++

...Licze na +?

Napisałem to samo wcześniej, a tak w ogóle, Gratuluję Odkrycia <_<

Opublikowano

Na twierdzy też było 3 dni z rzędu ^^

W poniedziałek 20%

We wtorek 200% na CH3

W czwartek 200% Na CH4

Na ch4 było tyle ludzi , że i tak się expić nie dało ...

50 osób rzuca się na spot Ezo pod św

Ale jednak te 5 lvl wbiłem ;P

Opublikowano

yyy a na co chinczykowi polski znac? Przeciez mu to do gry nei potrzebne? Sciagnac clienta nie trudno. Wybral servery ktorych nazwa mu sie podobala i jazda xP. Gf NIGDY nie dalo by 200%, oni sie poprostu nie chca sie przyznac ze sa bezradni.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

yyy a na co chinczykowi polski znac? Przeciez mu to do gry nei potrzebne? Sciagnac clienta nie trudno. Wybral servery ktorych nazwa mu sie podobala i jazda xP. Gf NIGDY nie dalo by 200%, oni sie poprostu nie chca sie przyznac ze sa bezradni.

Otóż Cię rozczaruję ;] Około roku po powstaniu metka PL był exp, drop i drop yang na poziomie 200%. Trwało to może ze 12h i zaczęło się w nocy a skończyło około południa (środek tygodnia) także dużo osób na tym nie skorzystało.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

@Up zgadam Cię. Było kiedyś, ale dość krótko(nie tak, jak to) i prawie nikt nie skorzystał( tylko parę osób i Ci co grali w nocy do ok. 12-11 i kilka innych ). Gdyby dziś jeszcze było, to wbiłbym 65. :( ;/ Ciekawi mnie jedno... Dlaczego było tylko na niektórych servach, bo np. na Elaresie nie było... Ale z tym chinolem to chyba prawda. Wbił się na każdy serv i miał 99 lvl bez prefiksu(przedrostka) GM. Ja pamiętam jak ktoś na postać GM na Arabskim metku się wbił i dawał eq i skille. :D To był ktoś z MPC.

Opublikowano

Nikt nie wie o co chodzi z tym expem.

Na Twierdzy dnia - 16.08.2010 na kanale CH3 był exp 200% od 14 - 18.

Dnia 17.08.2010 na kanale CH4 był exp 200% od 14 - 22.

Dzisiaj?

Zobaczymy mam nadzieje, że tak.

Z expem prawda.

Moim zdaniem ktoś się wkradł.

A GM maja w d... Metina więc nawet na niego nie zaglądają i nie wiedza co się DZIEJE!!!

Mi to odpowiada!!!

Lepiej dla NAS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...