Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Shakes & Fidget Bot

Lubie Ser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ igor101

Gdzie skan?

co to za strona do upload'owania plików gdzie żeby pobrać plik trzeba jakieś ankiety i inne bzdury wypełniać

Raport

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem.Bot działał dzis do 8:43 dokładnie a teraz Nawet strona sfgame.pl nie działa a w bocie pisze :

Login... (5 sec pozniej)

Network error: Could connect to serwer s11.sfgame.pl

Trying to reconnect in 60 second.

I tak mam od 8:43.

Pozdrawiam. Kol3as12

Opublikowano

Mi działał ( a własciwie dziąła dalej bo na sfgame.us gram na bociku ) a teraz :

Mam taki problem.Bot działał dzis do 8:43 dokładnie a teraz Nawet strona sfgame.pl nie działa a w bocie pisze :

Login... (5 sec pozniej)

Network error: Could connect to serwer s11.sfgame.pl

Trying to reconnect in 60 second.

I tak mam od 8:43.

(edit) a wam działa stronka sfgame.pl?

serwer11 prawdopodobnie off bo mi nie chodzi wgl. juz działa!

Pozdrawiam. Kol3as12

Opublikowano

hmmm ja mam problem gdy wlaczam bota to on zamiast robić questy wlacza warte mam wszystko ustawione nic nie ruszałem tylko wpisalem pasy tak jak trzeba ;/ powie mi ktoś o co chodzi??

logometin.jpg

Walnij minusa ;)

Zapraszam na nasz server cs 1.6 [TP/FastDL] IP: 178.63.34.234:27015

ban_pl_72890_386819.gif

Opublikowano

Witam

od pewnego czasu mam pewien problem, bot nagle przestał działać i co wykona misje wyskakuje błąd połączenia (tak jak na obrazku). Wcześniej bot działał elegancko, ale pewnego dnia bez powodu się zbuntował :/

zaznaczę, że wersja bota nie ma znaczenia, bo już na wszystkich próbowałem i z każdą jest tak samo :/ wie ktoś może czym to jest spowodowane i jak to naprawić ? za pomoc będę niezmiernie wdzięczny

beztytuucp.jpg

Opublikowano

niestety już się od kilku tygodni z tym męczę i już na każdej wersji sprawdzałem po kilkanaście razy wpisując od nowa i niestety nic to nie dało :/ a może to być wina np. zainstalowania nowej javy lub jakiegoś innego pluginu ?

Opublikowano

Ej, mógłby ktoś upnońć plik server.sfb , bo nie może mi polskich serwów zczytać, coś nie działa.Pls o upa.

Lubisz To!?

10p V

20p V

50p X

100p X

125p X

150p X

200p X

Opublikowano

Na wstępie, z racji tego, że to mój pierwszy post, witam wszystkich.

A teraz część właściwa, zainstalowałem wczoraj sfbot v.2.1.0 i wszystko działało jak powinno, ale dziś kiedy się logowałem do niego to mi coś cię zawiesiło i wywaliło. Od tamtej pory nie mogę się zalogować, pobrałem jeszcze raz, i jak się chce logować to tylko mam do wyboru państwo, tylko Deutschland?? O co chodzi?

Opublikowano

Siemka. Sciągnełem bota v2.1.0 i jak dodaje konto to jest tylko Państwo : Deutshland i nie ma innych. Może ktoś pomóc jak zrobić żeby było Państwo Polska ? Prosze o szybką odpowidź.

EDIT@

Aesane Kocham cie ! Działa to wszystko co napisałes.

P.S. Jeśli ktoś miał ten sam problem co ja to zobaczcie 13 strone i Post "Aesane" !

1y0mdj.png

Opublikowano

ja mam problem bo chce zeby wybieral postacie po 1 lvl zeby klasera zrobic a on bierze o 5 lvli mniejsze jaki ranking musze wpisac zeby dzialalo?

Opublikowano

Bot zawsze bierze q z kluczem jezeli mu to zlecisz wejdz w ustawienia -> zadania i tam masz opcje zeby bral zawsze questy z kluczami

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Witam all

chciałem zrobić tak jak radził Aesane lecz gdy wszedłem do folderu "Data" mam tylko jeden plik "Dungeon.sfb" a pliku "server.sfb" nie ma :/ więc o co chodzi ?

Opublikowano

pobralem najnowszaa wersje ale niestety dalej ten sam problem z laczeniem ... wykona jedna misje i wywala co chwile problem z internetem za 60 s nastopi ponowne polaczenie czy cos takiego :/ i musze wylaczyc bota i na nowo bo inaczej nie zaskoczy samo :/ macie jakies pomysly na to ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...