Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Shakes & Fidget Bot

Lubie Ser

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RoyalShark
Opublikowano

Bot działa sprawnie ..

Polecam go na początek :

- Kup GryfoSmoka za 25 grzybków na początek

- W bocie ustaw "Prefer Experience Points"

I w 3 dni zarób 20 lvl ! ; )

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Gadasz głupoty, mam ustawione tylko arene i jakoś bot nie działa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Gadasz głupoty, mam ustawione tylko arene i jakoś bot nie działa.

arenako.jpg

Pogrzeb w ustawieniach, może masz coś co wyklucza arenę. O ile taka możliwość istnieje... U mnie działa jak trzeba i to w każdym aspekcie.

Admin Cienia
Opublikowano

Ustawiam różnicę lvla na -2 bo mi skopią dupę a i tak nie działa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mam pewien problem. Mam odznaczoną opcję "Working" i zaznaczoną "Buy Beer". Jednak gdy awanturniczość mi się wyczerpie, bot nie kupuje piw aby mógł tą awanturniczość nabić.

Da się coś na to zaradzić?

logoaks.gif

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć, na czym polega ten bot? Nigdy nie używałem botów do gier www i nie mam pojęcia na czym one polegają, czy on poprostu wykonuje za nas misje, klika itd? Czy na bocie exp leci szybciej niż na " czysto " ?

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć, na czym polega ten bot? Nigdy nie używałem botów do gier www i nie mam pojęcia na czym one polegają, czy on poprostu wykonuje za nas misje, klika itd? Czy na bocie exp leci szybciej niż na " czysto " ?

Wykonuje za ciebie zadania w karczmie , chodzi na arenę ,chodzi na lochy

poza tym masz w opisie:)

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spokojnie .... nie kazdy siedzi na kompie 24/7 .... napewno ktos ci wkoncu to wytlumaczy i poco odrazu tyle wuglow ;d

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D

Opublikowano

Takie pytanie .

Czy to aby na pewno nie ma keyloggera ? Bo nie mogelm się zalogować na konto i musiałem odzyskiwać chasło

Chyba sobie jaja robisz, przez dobre 3 miesiące jechałem na tym bocie i ani razu nie miałem żadnego jak to zwiecie "hacka" czasem są problemy z logowaniem tzn wpisujesz login i hasło i wyskakuje że rejestracji się nie powiodła czy coś takiego, i wtedy musisz zresetować hasło.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@keman111

spróbuj uruchomić w trybie zgodności z windows xp service pack 3 jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś...

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Opublikowano

Dobry ten bot masz 5 i +

DAJ + ,TO NIE BOLI A POMAGA

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mam system Windows 7 professional 64 bit i nie miałem żadnego problemu z wypakowaniem/odpaleniem. Jeżeli wam nie śmiga to ustawcie zgodność z windows xp jak ktoś wyżej napisał ale szczerze mówiąc ja tego nie robiłem. Bocik super sprawdzałem każdą wersję. Bot chodzi mi na 28 kontach (27 to sąsiadów z bloku z czego pobieram 1zł od godzinki) nie no żart kasy nie biorę ale na tylu bot działa.

oczywiście +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...