Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Shakes & Fidget Bot

Lubie Ser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, że bot może kupić Ci atrybuty tam w zakładce bohater i ustawiasz sobie jaki % kasy przeznacza na daną cechę, a to keep to chodzi chyba o to ile kasy ma zostawić na koncie. A ja mam pytanie czy bot działa kiedy komputer jest wyłączony?

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP

Bot nie działa wtedy kiedy komp jest wyłączony, ponieważ on Ci wbija na konto i robi misje itp za ciebie, więc musi być włączony.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

To można powiedzieć, że większego sensu to on nie ma. Chyba, że ktoś jest hardcorem i ma cały czas włączonego kompa.

Opublikowano

Jak idziesz AFK załanczasz bota i awanturniczość się nie traci proste hm? bądź grasz sobie w jakąś grę i bocik chodzi, jak dla mnie bardzo przydatne.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzieki za botka zasysam ale ciekawe czy dziala ( raczej nie bedzie bo teraz nie dziala mi ta gra tylko na s5 ) Polska

Opublikowano

Można odpalić tyle botów ile ci się żywnie podoba:D

ja aktualnie jadę na 15

Napisz czy cokolwiek ustawiałeś w bocie czy cokolwiek robiłeś ponieważ ja jak włączę 1 bota poustawiam wszystko, uruchamiam 2 bota wszystko ustawiam i wtedy ten 1 bot pobiera dane z tego 2 i oby dwa maja te same ustawienia.

Jak byś mógł to napisz jaki masz system, ja mam WinXP.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam problem z kilkoma botami. Uruchamiam na luzie 1 bot, drugi tak samo przy 3 pisze: Wystąpił problem z aplikacją sfBot.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Co mam zrobić?

BRAK SYGNATURY. JAK COŚ WYMYŚLE NAPISZE.

Opublikowano

Gówno jak chuj zadziałało mi Przez pierwszy tydzień było cacuś glancuś

Ale kurwa po tygodniu chce wejśc na Postać a tu passy zmienione ..

Na maila tak samo

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Ja mam taki problem włączam Bota, Wpisuje Login Hasło potem klikam OK i Login to wyskakuje mi taki błąd:

Error 6: Login failed.

a wpisałem dobry login taki samy zalogowałem się na S&F i działał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam tylko jedno pytanie. Bo w moim nicku jest znak specjalny "ł" , a bot nie obsługuje polskich znaków i nie moge się zalogować. Czy jest na to jakiś sposób?

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Opublikowano

@ Up każdy kto używa bota dowiedział się bez twojego posta masz -

tak wygląda teraz bot:

tarar.png

Moim zdaniem o niebo lepiej zapamiętuje teraz konta i bez problemu można na 1 kliencie jechać kilka kont :3

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Ta gra jest tak prosta że nie trzeba do niej żadnych botów. Za niedługo ludzie beda grali w Mario na botach/hackach.

Nie wiem czy używasz mózgu, ale np dla mnie bot jest bardzo przydatny, gram na grzybkach aby wykorzystać 3 paski w karczmie potrzeba 300 min, przelicz sobie chłopie ile trzeba nad tym godzin siedzieć aby wszystko wykorzystać, tak zostawiam kompa idę sobie gdzieś albo coś robię, następnym razem zanim coś napiszesz zastanów się nad tym 50 razy.

Opublikowano

Zgadzam się z upem.

Jak się nie podoba możesz nie korzystać.

Bot pomaga zaoszczędzić czas.

Na wyższych poziomach Misje w karczmie trwają długo.

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...