Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy,Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ,

Jestem nowy na forum , ściągnełem Aion'a . Zarejestrowałem się na prywatnym serverze , InfiniteAion . Ściągnełem Launcher'a , wszystko śmiga ale mam jeden problem mianowicie gdy włączam Aion'a trawa jest biała .

Wygląda to tak :

http://imageshack.us...ion0000jhg.jpg/

Problem rozwiązany musiałem pozmieniać ustawienia grafiki .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem przy logowaniu die do aiona na, gdy chce się zalogować do gry to wyskakuje mi ,,Cannot connect to the authorization server". Próbowałem już reinstala i inne rzeczy i nie pomogło może ktoś wie w czym jest błąd, proszę o pomoc!

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Jaka wersja klienta, i do jakiego serwera się łączysz? EU/NA/Priv?

Nie doczytałem. Zobacz czy na pewno w launcherze region masz ustawiony na NA.

sygnatura2.png

Opublikowano

Faktycznie nie miałem w launcherze ustawione, dzięki za podpowiedz

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak zmienic ip zeby gamez aion dzialal??

wyskakuje mi przy uruchomieniu Please reinstall GamezAion with the correct, patch aion.bin not fund

• 2 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

P: Jak ustawić sobie summony u Spiritmastera ? Mam 10lv.

vdsumtdsay1v.png

"I bring a vision of utopia" - Aether Wing Kayle.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam, mam problem z Aionem.

Gdy włączam Aiona wyskakuje launcher, wszystko okej, aktualizacja ściągnięta (czekałem 5 dni na pobranie tego wszystkiego) klikam "Run Game".

Wyskakuje małe okno gdzie jest napis "Aion" oraz w tle niebo i chmurki. Po chwili włącza się gra... Wogóle się nie włącza, napis Gameforge oraz NCsoft i na tym gra się zatrzymuje. Gdy włączam CTRL+Alt+Del napisane, "Aion - brak odpowiedzi". Komputer powyżej minimalnych wymagań. Jak włączyć grę? Pomocy!

Opublikowano

@up Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej. Uruchom jako administrator oraz ze zgodnością z systemem.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie zwiazane ze strona główna infinite aion mianowicie nie pojawia mi sie normalna strona tylko jaaś ryba co wyskakuje i leci piosenka o.O naprawiają serwer i strone czy co

prosze o szybką odpowiedz

Opublikowano

mam pytanie zwiazane ze strona główna infinite aion mianowicie nie pojawia mi sie normalna strona tylko jaaś ryba co wyskakuje i leci piosenka o.O naprawiają serwer i strone czy co

prosze o szybką odpowiedz

Wszystko działa tak jak powinno.

http://www.aionfreetoplay.com/website/

Pierdol system, lecz rób to stylowo

Powrót na stare konto:

Cass†

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

13. Wchodzimy do folderu naszego emulatora \Tools\Aion Launcher\ i kopiujemy do naszego klienta aion_start_local.bat

14. Uruchamiamy grę poprzez aion_start_local.bat, logujemy się na nasz własny serwer.. i dajemy tu Lubię to.

Zrobiłem serwer stronka działa pisze że all online

mam Klienta pobranego z orginalnej strony Aion i tam wgrałem bin32 ale nie wiem gdzie wgrać aion_start_locale ?

235761444056892195480.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie mianowicie na 9 leverze jest Ascension quest I od NPC Verdand powinienem dostać kartę niezbędną do kontynuowania questu ale jej nie dostaje... co mam zrobić?

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Witam mam taki problem gdyż jak ściągnąłem już launcer od Aiona i nacisnąłem "Install" To wyskoczył mi error o treści "download start failed not enought diskspace" Mam około 120 gb wolnego miejsca na dysku C a na dysku D mam 200 gb, na obydwóch nie działa, proszę o pomoc !

15.jpg

Opublikowano

Witam mam taki problem gdyż jak ściągnąłem już launcer od Aiona i nacisnąłem "Install" To wyskoczył mi error o treści "download start failed not enought diskspace" Mam około 120 gb wolnego miejsca na dysku C a na dysku D mam 200 gb, na obydwóch nie działa, proszę o pomoc !

zmien folder docelowy gdzie ma rozpakowywac, bo automatycznie Ci go bedzie sciagalo i wypakowywalo to do "c" dlatego brak Ci miejsca.

Opublikowano

Ale jaki? Mam zainstalowany Microsoft NET 4.0 ... I nadal ten problem ...

Problem rozwiązany z błędem, przeinstalowałem system, i odpaliłem clienta ale pokazał się drugi problem gdy odpalam clienta daje play now (To Run) to pokazuje się obraz z producentami ten początkowy i coś tam myśli tylko że po jakimś czasie wychodzi do pulpit ... nwm czemu mam zainstalowany net framework 4.0 i lipa...

posiadam teraz Win 7 64bit, a mój sprzęt to Core Duo 2.93, 3 GB ram, Ge Force 9500GT 512 ddr2.

Pomóżcie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...