Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy,Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz problem z serwerem ?

Nie wiesz czy działa ?

Nie wiesz jak zagrać ?

Dobrze trafiłeś napisz tutaj , a na pewno ktoś ci pomoże :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemka mam problem sciaglem clienta jednak nie moge grac na zadnym prywacie ciagle mi wyskakuje ze polaczenie nie jest mozliwe z mojego kraju jak sobie z tym poradzic zmienic ip jakims programem na amerykanskie ??

Opublikowano

Oj w tym ci nie pomogę , może ktoś inny wie :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

po h... modzie zakładasz temat jak nawet nie potrrafisz pomóc ? modem jesteś na pokaz czy co? pewnie nawet nie grasz w gre a odpierdalasz wielkiego znawce tematu

jak ktoś chce grać na priwie niech sobie najpierw poczyta wymagania priwa i jakie pliki musi zmienić i wersje gry mieć zainstalowaną . każdy serwer ma dokładnie opisane co zmienić i jak uruchomić gre

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Witam ja natomiast mam taki problem,że na 9lvlu mam 73 125/73 125 expa czyli wystarczająco na next poziom. Ale mi nie dodaje lvla próbuje bić moby albo robić misje ale to nic nie daje. Plz help. Gram warriorem facetem. Serwer Gamez Aion. 2 postać to samo

Opublikowano

no ja mam. Mianowicie zrobiłam konto na serwerze InfiniteAion i czekam już trochę na tą wiadomość co na e-mail przychodzi. Potrwa to dużo czasu? Taak, wiem może jestem niecierpliwa ale długo ściągałam i chciałabym w końcu zagrać :D

beztytuugyu.jpg - MISTRZ :D
Opublikowano

Może zrób nowe konto + nowego emaila ( gmail.com ) ;)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

juz swoj problem rozwiazalem wystarczylo sciagnac pliczek niecale 900MB. A co do 9lvl trzeba zrobic questa wtedy koles nas przeniesie do głównego miasta danej rasy. Oczywiscie questy z zakladki Campanian czy jakos tak to sie pisze

Opublikowano

Może zrób nowe konto + nowego emaila ( gmail.com ) ;)

wiadomość trochę się spóźniła, ale doszła. Problem rozwiązany ;d

beztytuugyu.jpg - MISTRZ :D
Opublikowano

po 1 z kat pobrać klienta

po 2 do gry na prywatnym serwerze potrzeba tylko klienta ew. patche i laucher czy całkiem nowy client

Opublikowano

Witam mam pewien problem.Ściągnąłem Aiona z Nc soft launchera mam region north america i klient jest w wersji amerykanskiej.Gram na serwerze Moonlight(polecam).Oczywiście to prywatny.problem jest taki żw mam grę po chińsku.Patrze na innych forach, a tam zmień folder CHS na ENU i wklej tam plik ENU.pak i zmień jakieś zera na trójki i coś takiego. Próbuje tak zrobić i okazuje się że takowych folderów nie mam w folderze gry(chodzi o ENU i L1IO czy coś takiego).Co mam zrobić????

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Mam problem z gamezAion gdyż wszyscy mogą latać gdzie chcą a mi wyskakuje błąd, że tu nie można latać wie ktoś jak to naprawić?

1Shot2Kill.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam taki problem kiedy wlaczam infinite wyskakuja mi taki 2 bledy: Nie znaleziono punktu wejścia procedury ?getCPUUsage@FMOD@@QAG?AW4FMOD_RESULT@@PAM0000@Z w bibliotece fmodex.dll. kilka ok i wyskakuje taki drugie: CRITICAL ERROR: Error loading DLL: CrySoundSystem.dll error code 127, Nie można odnaleźć określonej procedury. kilkam ok i aion sie wylacza i co mam z tym zrobic porsze o pomoc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam otóż mam taki problem że gdy chcę zagrać na byle jakim servie aiona (Mam najnowszego patcha jbc.) to po tym jak wpisze pasy i wybiorę serwer to nie chce mi się włączyć okno wyboru/tworzenia postaci gra tak jakby stała w miejscu ale dźwięk leci nadal lecz nie da się nic kliknąć i nawet jak poczekam 15 minut to nadal nic. ;/

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Aion co jakąś godzinę potrafi mi chrashować kompa :(

Ktoś wie ocb ?

Jakby coś :

Intel Core 2 duo E8400 3,0 ghz (nie kręcony)

2gb ramu

Radeon HD 4800

Proszę odpiszcie bo nie wiem co się dzieje. Trochę mnie to martwi :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem nie wiem gdzie jaki quest zrobić abym mógł nabic 10 lvl

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

@UP

Poczytaj trochę ;/ W TYM TEMACIE nawet jest napisane. Musisz zrobić questa "assencion" czy jakoś tak.

Teraz ja :P Gram na GamezAION i za cholerę nie mogę zdobyć skrzydeł ;x Czy trzeba wykonać jakiegoś q? Mam 20 lvl

F7FwxF8.png

Opublikowano

tak quest assencion jak piszesz, dla kazdej rasy jest w innym miejscu

więcej info znajdziesz na forum danego serwera, czasem są bugi i na ka·żdej wersji inaczej należy do niego podchodzić ( każdy serwer ma swoje ustawienia )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Jako, że jestem nowy na serverze Infinite Aion nie wiem o co chodzi w tym, że jak próbuje się zalogowac to nie widze postaci a do tego jak juz klikne start nie wiedzac nawet jaką postacią zaczynam grać loguje mnie normalnie tylko, że nie widze postaci , mam dziwnego awatara (lewy dolny róg na zdjęciu ,które dodałem). Dodam jeszcze, że reinstalowałem (usuwałem pliki launchera NCsoft jak i folder Aion), a potem ściaałem NCsoft launcher i aktualizowałem do najnowszej wersji. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam :)

post-340389-0-41209500-1306940582_thumb.jpg

Opublikowano

a lancher serwera ? bez niego nie pograsz

najpierw z NCsoftu aktualizacja , potem dopiero IAlancher odpalić, żadnych plików nie musisz kasować lanchera ncsoftu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...