Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem to po chwili <3@UP daj linka :ninja:

Metin2 – General Information

The Dragon God has watched silently as the terrors of the Grotto of Exile spread through the Metin World, but now it is time to retaliate. He summons every mighty warrior, spread across kingdoms and worlds to help slay the danger that awaits in the depths of the cave.

Our testserver has limited space, so be sure to register your account fast! Spread the word to your guildmembers and friends, so they can help you with the heavy task of fighting the darkness, without their help it will be impossible. Talk directly with our developers and gamedesigners on the forum, and tell us what you think!

The testserver will only be available for a limited time, so join as fast as you can!

Features

* No need to level; each account comes with 2 fully leveled, skilled and equipped characters.

* New Bossmonsters await you, and they are fierce!

* Enjoy a groupplay map with your friends and guildmembers.

* Test our last stage of the Hackshield, to ensure fair gameplay.

* Play with other topplayers from around the world.

Strona główna -> www.beta.metin2.com

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
DLA TYCH CO KONTA NIE UTWORZYLI:

SELNE TU KONTO za sms za 5 zł oferty PISAĆ NA GG

Jest zakaz handlowania na mpc <3

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ej to bedzie normalny global czy tylko testy sie skoncza i nara ?? / i 2 pytanko jak pobiore clienta bety bede mogl na nim grac jak zrobia dedyka ??

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano
Czyli że do gildi Merkona dojdą tylko nie liczni... bo 1 LvL gildi to podajże 10 członków

Chyba że będzie tak że od razu 20 lvl gildi

Było by nieciekawie, ale chyba pomyślą i dadzą ten 20lvl... coś wymyślimy... 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

http://www.multiupload.com/8NNPCI31H5

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=de0a752b5990bfbec407e51b843c6b852cff76efac84346cebb1c0d81f91b323-1281954054

Macie tu to lacale_pa...

Instr jak to odpalić:

1. Ściągnij plik

2. Uspokój się

3. Wejdź do folderu z metin2 i odpal z metin2.exe

4. Teraz poczekaj jak ci sie sciągną wszystkie pliki po tej operacji wyświetli ci się okno z startem gry zmiany cofigu, exitem itp. oczywiście na nic nie klikasz!!

5. Teraz wchodzisz w folder pack twojego metina wklejasz wyżej dane pliki podmieniasz.. i wreszcie naciskasz Start w okienku z wyborami.. (patrz pkt 4)

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Ci co nie zdążyli zrobić kont będą mieli okazję

Registration is closed for the moment, but when it is reopened, it will be announced on the Forum, and the website button for registration will be active again

( oznacza to że reje zamknięta chwilowo i jeżeli otworzą to będzie ogłoszenie na forum )

[CM] eclectic

Orginał:

http://board.metin2.co.uk/index.php?page=Thread&postID=637183#post637183

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

hmmm ja mam 1 konto ale jak nikt nie upnal plikow ktore mozna jakos zaladowac do metka 08/09/10 zeby chodzila ta beta to moge oddac konto ;]

nikt nie zaladowal plikow? Akurat na strone 17-19 byl moj up na RS nupku :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

Merkon jak bedzie 1 lvl gildi to dodasz tych co lubisz :)

czyli mnie xD

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

http://www.multiupload.com/8NNPCI31H5

Macie tu to lacale_pa...

Instr jak to odpalić:

1. Ściągnij plik

2. Uspokój się

3. Wejdź do folderu z metin2 i odpal z metin2.exe

4. Teraz poczekaj jak ci sie sciągną wszystkie pliki po tej operacji wyświetli ci się okno z startem gry zmiany cofigu, exitem itp. oczywiście na nic nie klikasz!!

5. Teraz wchodzisz w folder pack twojego metina wklejasz wyżej dane pliki podmieniasz.. i wreszcie naciskasz Start w okienku z wyborami.. (patrz pkt 4)

Teraz to ja rozumiem dziala :PP dzięki +

32952.png

32374.png

Opublikowano

Słuchajcie, mam problem, musicie mi pomóc...

Odpalam grę, od razu po zainstalowaniu, a tu mi wywala błąd:

1281953764-U72047.png

Ja tak miałem gdy sterów do grafy nie miałem. Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...