Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szit zrobilem sobie tylko 2 konta i zadne nie w Jinno oby w w SHIONSO czy jakos tak <LOL>

jest ktos tam??? ej ak bedziemy robic filmiki to choccie jakos fajnie wszyscy razem xD

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdź w config.exe jaką masz rozdzielczość i ile bitów ;].

I stery najlepiej pobierz z www.amd.com/pl/ po prawej jest "Pobierz sterowniki",

wybierasz Desktop Graphics,wybierasz jakiego masz radeona itd.

Tam są najnajnowsze stery zawsze,i najpewniejsze :P.

@EDIT 80 użytkowników przeglądających ten temat , OMG :D

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Instaluje wszystko co mi daliście, zobaczymy co z tego wyjdzie....

No nie, nie wytrzymam... -.-

dalej nic... nie wiem co robić...

A instalowałes kiedys najnowsze stery ?:)

32952.png

32374.png

Opublikowano

Witam! Kiedy chce uruchomić clienta wyskakuje mi błąd: LOG LocaleError(locale/us/locale_game.txt) Z góry dziękuję za pomoc.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

@2UP podmieniałeś locale_game.txt?

Lub kombinowałeś coś z locale?

Jak tak to reinstal metka musi być

Vista/ 7 = jako admin

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

ja mam windows 7 nie mam żadnych sterowników i działa bez problemu all nie uruchamiam nawet jako Admin

Opublikowano

Tak do wyjasnienia bo nie czytalem 27 stron ale widze ze wiekszosc z was nie rozumi tej bety.

To nie bedzie nowy serwer bedzie beta stala przez tydzien jak nie bedzie problemow to zainstaluja tego klienta i modyfikacje do metin2.com i tyle zadnego nowego serwera.

Co do rekrutacji to jest do glownego serwera tak samo jak do PL tak tez jest otwarta.

wakow9.png
Opublikowano

Ja muszę jako admin na 7... ale nie narzekam :)

@Up przecież każdy chce się pobawić na becie i myknąć stamtąd

Okej, ja narazie lecę będę po 15 czyli po otwarciu :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Merk@ jeśli masz nadal lipe to może zrób tak: weź przekopiuj locale_pa.addr i wklej to do folderu pack metin2 PL w którym masz zainstalowanego EM2 następnie zmień nazwę tego pliku na locale_de.addr i będziesz grał na cliencie PL... z full modem itp. Powinno zadziałać.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

01 Hour, 00 Minutes, 00 Seconds i ON za 1godzin

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

No to ze tak powiem niemcy grzejcie maszyny o juz za godzinke polacy do was wpadaja :D

Zapraszam do jinno moj nick tradycyjnie Incore Wojownik body zapraszam goraco ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7655 użytkowników, 21 gości, 0 anonimowych Szymonziom99^^,Sebuthc,Noix,HppayComeBack,Merkon,tiger5000,^*KOKS*^,Qerino,Damko123,qspy,ModyBazyl,DeadMen,070,KubasCs,michal122PL,MetinManiac,Krzyysioo,DanieLs,kuba12343,barbarka,warcab17,navas63,wiesiekex,*Camill*,PozdrowMame,OzIIn,NiNeTaLeS,ShadowTiger,elo23456,asaskipl,Qubas1,mati1995g,RakatorCB,Torak,grzesiek12345,BMStyle/BodyRlz,adambuszelen1,kamilekkk,miska9000,reszel1jaca,Katafalk,lisudb,Yayami - Omate,buru75,lukethe,OzoneSeba,tysiek,MrEnergy,DjRudolf,MrPiotrek122,Spearker,-^^RageWoman^^-,C-Ronaldo,nerwusixxx,Sonny1908

O w pizdu ale ludu siedzi i czeka :D a ja wlasnie instaluje clijenta

Ej czy jest do tego jakies spolszczenie? podobno bylo jakies od kamera :) nchcialbym se po polsku pograc :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up prawdopodobnie nie

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

z tego co rozumiem to dostaje sie max lv ,skile P i eq +9?

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

A najleprze bedzie to jak wbijemy wszyscy na raz i im serwery pierdolna xD albo jak to sie okarze normalnym pl-em tylko gm da "expa 200%" xD moim zdaniem 2 teza jest bardzo prawdopodobna :)

Wbijamy na ch1! zrobimy gildie najlepiej kilka gildii np MPC1 MPC2 MPC3 zeby wszyscy z mpc byli :D i wybierzemy sie na takie dt cale mpc pojdzie xD wiecej bedzie graczy niz moobow xD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...