Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Multihack By Bl00Mx Kotentopf & Gordon Eu + Aimbot U. Telekill!

_PsychoPl_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

eh sebcio, sebcio. tu hack z shophackiem-->http://www.mpcforum.pl/topic/191329-conflict-hotkey-hack/

a jak ci pisze, że ci czegoś brakuje to to ściągnij o.O

ej co do tego pliku to wzialem od kolegi bo mial i wkleilem ale dalej to samo jest nie wiem o co chodzi, a ten hack co dales link napewno dziala i nie crashuje ?? bo przed patchem dzialaly rozne hacki to se kupilem AIR FORCE i wymiatam z ta snajpa dlatego moje pytanie czy na 100% dziala?? a i czym go z incjectorowac?

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

@mario

dokleiłeś się do tego tuta jak rzep do psiego ogona <_< , a jak ty wszystko dajesz na pulpit to goodluck o.O

@up

link który dałem jest do hacka po patchu więc powininen działac, a injectowac najlepiej perxem/gsys loaderem

deidara2.png

Opublikowano

aha to thx ale mam dalej problem z tym msvc..... jak biore perxa to wyskakuje wlasnie dalej to samo nie wiem o co tu chodzi ;/ probowalem injectorowac ~Salihman~ Injector v2 no i niby nic nie wyskakuje pisze ze injected succesfull ,a jak wlacza ca to nie ma haxa ;/

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

wpisz nazwę tego pliku .dll w google, pobierz go i wrzuć do C:\\Windows\System32 (chyba że windowsa masz na innym dysku)

Opublikowano

kur... hack chodzi ale shop hack nie działa. ;/

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

wpisz nazwę tego pliku .dll w google, pobierz go i wrzuć do C:\\Windows\System32 (chyba że windowsa masz na innym dysku)

no to tak zrobilem i nic dalej to samo ;/ mam viste i na D mam windows bo na c szukalem i nie znalazlem. ;/

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

ej mam prosbe jak wie co zrobic zeby to dzialalo to pisac skype albo gg:4479833 i skype:cobra1327

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

Jeśli chcesz żeby ktokolwiek ci pomógł to najpierw zastosuj się do regulaminu i popraw swoje posty, jeśli nie wiesz oco chodzi, to przeczytaj jeszcze raz regulamin, jak nie pomoże, to już ja nie pomogę.

Tak tak, wiem że jest nowy

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

ten hack chyba juz nie dziala a odpalisz za pomoca perxsa lub innego insektora na stronie mpc jest viedo tut

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

No udało mi się wkońcu uruchomic bez crashowania, ale OPK i telekill działają tak tragicznie, że wygląda to tak jakby połowy kodu brakowało <_<

deidara2.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ziomuś jesteś świetny !!

Wstawiaj Hacki do Ca ale Tylko DZIAŁAJĄCE !!!!! :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...