Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Multihack By Bl00Mx Kotentopf & Gordon Eu + Aimbot U. Telekill!

_PsychoPl_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

scener jest tylko pierw ustawiasz co chcesz czyli telekila itp i wlanczas gre i jedizesz albo ustawiasz gre na 800 na 800 i masz maly obraz gry i oslugujesz hacka

sory ze tak pisze ale dzis nie umie ulozyc zdan tak jak bym byl nacpany :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ej no zal wpisalem haslo to wyskoczylo ze prosze wlaczyc comabt arms czy jakos tak no to otworzylem i okno zniknelo a jak juz ladowalo to wywalilo co jest?? powiedzcie ja kto zrobic zeby dzialalo jak cos mam neta 4.0

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

@johny23

to znaczy że dopóki gerlars i lars nie zlikwidują swoich tematów na gordonsys.net i elitwpvpers.de to hack nie będzie działał

deidara2.png

Opublikowano

a co to za hack w ktorym nie ma chamsow :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Bywalec
Opublikowano

Działa ale, że wy jesteście za przeproszeniem wyrypane w kosmos cio*y to nie moja wina więc tak:

Nexon ma coś spierdo*onego po ostatnim update jak dodali tmp itp wiec nawet bez hacka będzie sie CA wyłączał proponuje 1 wchodzic z hackiem 50x aż wejdzie lub wyłączyć anty virusa proste

Więc nawet ja nie moge wejść do CA ostatnio -.-

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Działa ale, że wy jesteście za przeproszeniem wyrypane w kosmos cio*y to nie moja wina więc tak:

Nexon ma coś spierdo*onego po ostatnim update jak dodali tmp itp wiec nawet bez hacka będzie sie CA wyłączał proponuje 1 wchodzic z hackiem 50x aż wejdzie lub wyłączyć anty virusa proste

Więc nawet ja nie moge wejść do CA ostatnio -.-

Dziwne bo przy włączaniu tego hacka pisze, ze nie zadziała póki nie usuną tego z gordona i elitepvpers. Przeczytaj cały temat zanim się wypowiesz.

Opublikowano

Lol... za przeproszeniem ciota to może Ty jesteś...? przecież włączyć się z tym hackiem CA włącza ale nie reaguje na żadne kaliwsze z Numlocka czytaj dokładnie :) i nie obrażaj innych..

Opublikowano

No to sobie za przeproszeniem kurwa poczekamy na haczka zeby dzialal ale mogli by dac chociaz chamsy. Ja tam tylko chce shop hacka i nx chamsy albo ogolnie chamsy i to wszystko. Wszystkie hacki jak sprawdzalem to nie dzialaja bo perx nie chodzi nie mam niby msvcr100d.dll i tak caly czas znalazlem injectora ktory niby dziala ale jak niby zinjectorowalo to ca sie wlacza ale nie ma nic zadnego menu hacka itd. Trudno trzeba czekac... A i ten film i screeny bardzo by sie przydaly...

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

No to sobie za przeproszeniem kurwa poczekamy na haczka zeby dzialal ale mogli by dac chociaz chamsy. Ja tam tylko chce shop hacka i nx chamsy albo ogolnie chamsy i to wszystko. Wszystkie hacki jak sprawdzalem to nie dzialaja bo perx nie chodzi nie mam niby msvcr100d.dll i tak caly czas znalazlem injectora ktory niby dziala ale jak niby zinjectorowalo to ca sie wlacza ale nie ma nic zadnego menu hacka itd. Trudno trzeba czekac... A i ten film i screeny bardzo by sie przydaly...

jeśli pokazuje Ci się komunikat o braku msvcr100d.dll to pobierz go z neta i wrzuć do C;\\Windows\system32 i powinno być ok

Opublikowano

tak, tak samo jest z injectorami, po podczepieniu automatycznie się wyłączają.

Opublikowano

tutaj też nie ma menu ...

funkcje masz napisane w pierwszym poście, do każdej funkcji jest przypisany klawisz na klawiaturze numerycznej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...