Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Się Stało Lub Stanie Z Moim Kontem?

PSkuller2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest tak kupiłem już jakieś 2 tygodnie temu postać na CA.

Grałem wszystko ok itp.

Ale nie dostałem danych by zmienić hasło więc napisałem do kolesia żeby podał dane , to to podaje imię e-mail date urodzenia(jestem zalogowany na koncie) i pisze a co w last name? no nie pamietam bo nie mam 2 imienia podaj pasy to się zaloguję i sprawdzę podałem mu pasy. Ale on za szybko wbił i nie zdążyłem się wylogować i nie wiem co się stało ale nagle odpisuje że nie może wbić ani na konto i postać sprawdzam i faktycznie nie da się więc nie wiem o co kaman. To mówię wyślij że zapomniałeś hasła i do 24h powinno być. No to teraz wbija i sprawdza hasła niema ..... pytał się kolegów to ponoć nie przychodzi na polskie e-mail ..... (ma na o2) mi jakoś przychodziły (onet mam) ....I tu prośba !?! Co mam robić ?! trochę się martwię bo na wysokim lvl postać z permami..

(mam rangę silver jeżeli to coś pomoże)

Jak patrzę to na ban list nie mam bana...

Czy mogą mi skasować konto?

I ile mam czasu?

Dodałem temat z prośbą by nexon coś z tym zrobił:

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=267703

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że ukradł Ci konto.

Lub po zmianie passów Nexon nie zdążył zatwierdzić nowego.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

ale było tak że jak kupiłem to zmieniłem hasło.

ale e-mail był dalej jego więc powiedziałem że chcę zmienić e-mail

I kiedy byłem zalogowany on wbił(bo podałem mu wcześniej password żeby mi zmienił e-mail) a ja nie zdążyłem wyjść i po tym nic się nie stało tylko jak się wylogowałem to już potem nie mogłem wbić..

on też

Opublikowano

Cóż, żeby zmienić e-maila trzeba mieć 2 e-mail. Już tłumaczę:

Ty dałeś mu pasy. Czyli hasło. Konto było na jego e-mailu. Chciałeś żeby zmienił e-mail na Twój.

Hasło nie mogło się zmienić samoczynnie. Czyli, że on znając wszystkie dane, zmienił hasło.

Ukradł Ci konto. Nie wiem jak mu to udowodnisz. Na policje nie pójdziesz, bo przegrasz- nexon nie pozwala na handel kontami.

Jedyne co możesz zrobić to udowodnić Nexonowi, że doszło do handlu kontem. Wtedy ten gościu dostanie bana

Opublikowano

koleś robi Cię w balona jak tylko może, jak ja Ci powiem że zalogowałem się na Twoje konto to tez mi uwierzysz ?

Opublikowano

mam chwilowo jego e-mail

wysłałem by przysłali mi password na konto..

I jak zatwierdziłem to się wszystko zgadzało więc dalej za bardzo tego nie jarzę

Opublikowano

A ten e-mail co Ty go masz przypisany do tego konta? Może koleś zdążył już zmienić e-mail na inny. O tym nie pomyślałeś? Ogolnie zrob sobie sygnaturkę. Wiesz, taki podpis na dole. I zobacz czy na tej postaci rośnie zdobywane doświadczenie. Jeżeli tak, to znaczy że ktoś gra na tym koncie

Opublikowano

W tym że wczoraj też wysyłaliśmy i nie przyszło !!!!!

I ponoć jest BUG że na niektóre poczty nie przychodzi !!!

I trzeba pisać do nexona z tym ,.....

Opublikowano

.... Poczekaj. Do 24 h trwa przysyłanie poczty. O ile sie orentuje. Pozatym sprawdź w zakladce spam. A jak nie pomoże, to napisz do supportu. Po 6 mies. może odpiszą.

Opublikowano

na moim miejscu kupno kont na Allegro jest do kitu lepiej samemu dobić wysoki level więcej przygut :D

jeżeli kupujesz konto na Allegro to najlepiej wtedy gdy sprzedający ma wszystkie dane do zmiany konta.

Bo jak tego nie posiada to można się spodziewać iż zostaniesz o walony.

9368_gold.png

Opublikowano

Wracając do przypadków kradzieży mój znajomy miał podobnie. Jakis koleś na prywatnym czacie w grze mówił mu, że jak się zaloguje na jakiejś stronce(podał mu adres) to będzie mial darmowe nx. Mówiłem mu że darmowe nx nie istnieją ale cóż - zalogował się i po chwili dostaje kicka z gry bo ktoś wbił na jego konto. To spróbował sie ponownie zalogować ale nic hasło nie pasuje, a po chwili koleś ten od kradzieży pisze z jego megafona reklamując ponownie tą stronke. I do dziś konta nie ma. Konto nie zostało zbanowane: postać istnieje pod innym nickiem (rank CPT3)

Pomogłem?? Daj "+"

Opublikowano

Wracając do przypadków kradzieży mój znajomy miał podobnie. Jakis koleś na prywatnym czacie w grze mówił mu, że jak się zaloguje na jakiejś stronce(podał mu adres) to będzie mial darmowe nx. Mówiłem mu że darmowe nx nie istnieją ale cóż - zalogował się i po chwili dostaje kicka z gry bo ktoś wbił na jego konto. To spróbował sie ponownie zalogować ale nic hasło nie pasuje, a po chwili koleś ten od kradzieży pisze z jego megafona reklamując ponownie tą stronke. I do dziś konta nie ma. Konto nie zostało zbanowane: postać istnieje pod innym nickiem (rank CPT3)

masz genialnego kumpla, wierzy obcej osobie z gry niż kumplowi z prawdziwego życia ... Gz ...

Proszę o nie pisanie w tym temacie swoich przygód... jest on specjalnie otwarty bo autor o to prosił.

Opublikowano

A powiecie mi co trzeba zrobić by zmienić hasło ......

Znam wszystkie dane email też mam login itp..

Ale jak wyślę że zapomniałem to czekam już 2 dzień(juz prawie 3) i chwilowo nic....

(poczta o2)!!!

Możecie mi pomóc w napisaniu listu? albo założeniu tematu na forum Nexona?(w zakładce technical surppot)?

Bardzo was proszę.. bo nie za dobrze pisze po angielsku a translatorowi nie ufam =.=

+++

ponoć jak się wielu graczy pytam to przysyłają to nie w ciągu 24h lecz paru dni..

Ale jak dałem zmianę hasła to po minucie przyszło (inna postać )

a na (onet poczcie)

Poradzicie coś?bo tak łatwo nie odpuszczę tego ;/

Opublikowano

musisz nexonowi wysłać wszystkie dane do konta, żeby mogli zweryfikować że naprawdę jesteś jego właścicielem

(może potem Ci napisze, ale teraz nie mam czasu zbytnio ... )

Opublikowano

musisz nexonowi wysłać wszystkie dane do konta, żeby mogli zweryfikować że naprawdę jesteś jego właścicielem

(może potem Ci napisze, ale teraz nie mam czasu zbytnio ... )

Sorry zlagowało mi neta i w złym temacie zacząłem pisać..

To jeżeli możesz to napisz mi to później i wyślę to z tamtego e-mail razem z moimi danymi

Mówili mi też że to długo idzie ale i tak lepiej wysłać tak dla pewności

Opublikowano

Myśl .....

Postać jest ale się wbić na nią nie da bo hasło idzie dość długo bo jest na poczcie o2 !!!!!

Co dzień wbijam i jest tak samo jak było ....

Napisał by mi ktoś ticketa to bym wysłał im na e-mail może szybciej by było ;/

bo chyba jak nie wbijam z miecha to kasują....

@EDIT

Dale nic nie przyszło ..

Co robić?

Może pomożecie mi napisać ticketa do nnich albo na forum temat

Proszę ;/

dam +++++ (jak ktoś woli to - )

Opublikowano

nie wiem co można zrobić z tym kontem, ale pokażę wam bug na stronce nexona (dzięki za link Natan) bo to z profilu tego ukradzionego ;)

nexonfail.png

TO NIE FOTOMONTARZ!!!

shoob.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich też mam problem jakis anglik powiedzial mi tak zaloguj sie na tej stronie www.Combatarms.tk a dostaniesz darmowe nx i kurwa mac posłuchałem palanta po jakims czasie chce sie zalogować do gry a tu nic hasło nie wchodzi :(:(........ Jednym słowem skroił mi konto bo widzialem ze na mojej postaci bronie zmieniał:(

No i podalem na stronie NEXON swoje dane nik ID meila no i date urodzenia no i wszystko sie zgadzało no i nie wiem o co chodzi bo powinni mi wysłać czekam już 2 dni i nic mieliście podobny problem ?? I czy jest szansa że odzyskam konto czy moge sie pogodzić z porażką :(

A jak bym dorwał tego angola to bym go jednym słowem dojechał :( nie logujcie sie na stronie WWW.Combatarms.tk :(:( Jak wpisałem te dane na stronie nexona no to pisało że wszystko sie zgadza i ze e-meil został wysłany .prosze o porade bo od początku napewno nie będe grał za dużo czasu poświęciłem tej grze :(:( THX

///Górnik warna masz

omekpall

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...