Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zarobic? :)

tobik145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1.:To nie jest temat do rozmawiania o CE i cheatach.Jak chcecie rozwiązać problem to robicie nowy temat i gadacie...

Po 2.Jak chcesz w miare szybko zarobić to:narwa ew. sellanie itemków +11 +12 +13 +14(czasem warto załadować te 30 kk i kupić formułki a nuż wbije +17 :) )

Pozdravky Żółw :P

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie chodzi mi o skill ja wpisuje np. kod na ekstrat czyli 919 i klikam OK a tam mi się nie wyświetla nic w grze ekstraktu nie ma jaki klawisz nalezy nacisnąć prosze o pomoc!!!!!

Opublikowano

ja polecam zarabianie na drugiej bitwie poszukaj tam takiego namiotu na ktory mozna wejsc i i rzucaj tylko aoe potwory nic ci nie robia a drop mozesz zbierac nawet z daszku z jednego zaporszenia wyciagniesz jakies 700s

Opublikowano

Mam pytanie chodzi mi o skill ja wpisuje np. kod na ekstrat czyli 919 i klikam OK a tam mi się nie wyświetla nic w grze ekstraktu nie ma jaki klawisz nalezy nacisnąć prosze o pomoc!!!!!

O rany musisz jeszcze ścisnąć F12 żeby aktywować skilla ;]

Opublikowano

Z tego co słyszałem ludzie najczęściej ulepszają rzeczy na hacki do +12 na uczniach (120 s), a potem sprzedają za kilka G. Czysty zysk. Jedyny problem jest taki, że najlepiej się ulepsza w nocy, kiedy GM-ów nie ma w grze, bo niektórzy dali się złapać.

Opublikowano

jak chcesz mieć tynki i eliksiry szczęścia to wiem tyle że na łuczniku po zmienieniu value na 919 lub 905 trzeba aktywować skill na speeda.

tutaj reszta

Kapłan - Kruk

Łucznik - Speed

RMC - Spadochron

Mag - Teleport

Wojownik - Przygotowanie do walki

db4cc58745c79914.jpg

Lubisz walenie w kakao? +18

7b029cec15ddc3ccda271e70.jpg

Wciągający kibel!!

%22kibel%22...%20to%20wciaga%20%20%20%3A

Opublikowano

Zaklinacz chyba nie ma aktywacyjnego skilla ale można to zrobić włączając skill hacka w momencie gdy dojdzie pasek ładowania do 100%, był gdzieś opisany temat na forum o tym, jak znajde to napisze tu.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

E to bez sensu dzisiaj koledze tłumaczyłem co i jak z tym i mu działa a mi nie. A wiesz co trzeba zaklinaczowi?

Na zaklinaczu się nie da najlepiej na wojowniku się robi bo tam jest taki skill ze od razu ci wbija np eliksir szczęścia .... a na innych musisz czekać okolu 1 minuty żeby użyć znów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko robie zgodnie z instrukcja ! pobralem juz PointerByJonas potem CE i mam uruchomic PBJ i uruchamia mi sie to w real player :D za pomoca czego to otworzyc ?

Opublikowano

wszystko robie zgodnie z instrukcja ! pobralem juz PointerByJonas potem CE i mam uruchomic PBJ i uruchamia mi sie to w real player :D za pomoca czego to otworzyc ?

Za pomocą Cheat Engine.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ale tam pisze ze mam cliknac dwa razy na PBJ i otworzy sie w tym samym czasie CE

Opublikowano

ale tam pisze ze mam cliknac dwa razy na PBJ i otworzy sie w tym samym czasie CE

No to spróbuj inaczej:

Otwórz normalne Cheat Engine (nie PBJ) potem kliknij w ikonkę folderu ze strzałką (obok komputerka) następnie poszukaj pointerów i otwórz je klikając 2 razy (oczywiście w cheat engine). Wszystko powinno działać.

Jeśli czegoś nie zrozumiałeś napisz mi na priv swoje GG to Ci dokładniej wytłumaczę jak to zrobić.

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...