Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zarobic? :)

tobik145

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja człowieku nigdy CE nie używałem.. Na początku kur.. też wszystko wiedziałeś? Wątpię..

Po prostu włączam ten proces i nic się nie dzieje..

Opublikowano

Zapraszam do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/194889-3264bitnowy-hack-by-matimati1997/

Tam jest all wytłumaczone. Jeżeli nie - poszukaj w tamtym temacie.

Pozdrawiam, Razmess.

Nic.

Opublikowano

Możliwe, ale w tym temacie na stronie pierwszej ktoś dał cytat tego tematu.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Numer to 922 ale e. szczęścia 300% nie będzie działał na 4Story PL

Jest dużo sposobów na zarobienie kasy:

Ja robię itemki na +12 wystawiam na licytacje po 1g i za mniej więcej od jednej godziny do max jednego dnia mam kasę :)

Drugim sposobem jest zrobienie całego EQ +12 na hacku i chodzenie na Tajne Dokumenty, Zaproszenia na Drugą Bitwe oraz jak masz wyższy lvl. to na Arahur czy Narwashi.

Nie widzę innego sposobu na szybki zarobek nie używając hacków czy nie wydając kasy realnej.

Po pierwsze primo to szczęście 300% jak najbardziej działa na 4Story PL.

Po drugie to najlepszym sposobem na zarobienie kasy jest ulepszanie naszyjników z zamku.

Wystarczy kogoś ładnie poprosić aby nam kupił (1 kosztuje 1.7g lub 1.4g) i ulepszyć go na +12, wtedy z włączonym Reniferem Rudolfem dostajesz 5.5g za ten po 1.7g albo 4.6g za ten po 1.4g.

Gdy już zarobicie kilkadziesiąt g można wybrać też ryzykowniejszą opcje ale gdy się uda, da się zarobić dużo szybciej.

Ja jakiś czas temu kupiłem około 70 czeladników, ulepszyłem kusze +20, rózge +20 i rózge +22 i dostałem za to 850g :). No ale wiadomo to nie musi się udać.

Czyli jednak można zarobić nie wydając ani złotówki :), ba ja nawet zarabiam prawdziwą kase na tej grze :P.

Pozdrawiam.

PS. Aha, i dlaczego niby trzeba dużego lvla żeby chodzić na arahur i narwashi? Przecież niewidzialność, one hit i inne duperele normalnie działają, tylko przez ten Bypass mnie co 5 min wywala :/

Opublikowano

Um..czyli działa ten eliksir 300%? ponieważ dodałem go do haczka ale nie testowałem..

kwoh2cmd.png

Opublikowano

A znacie może jakieś inne sposoby na kasę bo mi sprzedawanie broni na +11 jakoś nie idzie już czekam 2 dni aż ktoś kupi ode mnie broń +11 na 34lvl i nic

Opublikowano

Pare postów wyżej wilk92 napisał jak zarobić,czytaj uważnie temat.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

A dokładniej to o jaki ci chodzi naszyjnik z zamku mógłbyś dokładniej napisać albo podać pozycje tego zamku ;]??

Opublikowano

Z tego zamku o który jest wojna co tydzień w niedziele, z tym że może wejść do niego tylko członek gildii która ma ten zamek. Ale można napisać do kogoś z tej gildii i dać mu kase żeby nam kupił :)

Opublikowano

ale trzeba wiedzieć kto jest właścicielem zamku

wychodzi na to ze tylko 2 sposoby są na kasę sprzedawać itemy +11 i amulet +11

Opublikowano

witam robie tak jak wszystko jest napisane i pupa :P po podmienieniu tclienta z tym z ep... co 10 min wylogowywuje mnie z 4story ... i jak chce wlaczyc tak jak jest napisane to wyskakuje mi error w ce ...

Opublikowano

Może powiesz jaki error wyskakuje? to że wylogowuje co 10 min to normalne ponieważ wtedy robi się jakieś sprawdzanie z serwera co może być powiązane z HS i dlatego wyrzuca.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

@mykmykbdg

Po:

1.Będzie cię wywalało - efekt uboczny bypassa

2.W ustawieniach ce wejdź w extra i zaznacz Read/Write... (Drugie od góry)

Pozdrawiam, Razmess.

Nic.

Opublikowano

Dziekoweczka Razmess masz ++ :D i jaeszcze jak bys mogl to powiedz mi jak uaktywnic te skille ;p zmieniam value i pupa... ;p

Opublikowano

Razmess mam jeszcze pytanko czy nie wyszedl jakis inny bypass co nie ma zadnych efektow ubocznych ? bo troszke irytuje co 5 min sie logowac + ustawiac ce od poczatQ.

Opublikowano

@Up:

Po:

1. Leci raport - x2 post.

2. Niestety nie - Tylko ten bypass.

Wszystko jest wytłumaczone w temacie z botem.

I po 3 - jeżeli zamrozisz value to nie zmieni się po relogu.

Nic.

Opublikowano

A dasz ss'a jak ce ustawiasz? Bo lista się nie zmienia - hacki tak.

Pozdrawiam, Razmess.

Nic.

Opublikowano

A dasz ss'a jak ce ustawiasz? Bo lista się nie zmienia - hacki tak.

Pozdrawiam, Razmess.

ogolem zamrazam i wszystko si jest tylko ten bypass denerwuje.... jakie u ciebie skille trybia bo u mnie chyba zaden ;p jak znasz jakies sprawne to mozesz wymienic :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...