Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zarobic? :)

tobik145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam takie pytanie ( do duzych lvl chociaz malych tez to tyczy) , jak szybko zarobic kase??? Wiem - najlepiej hackiem ale nie znalazlem dzialajacego hacka do 4story... na 32 bitowe systemy. Bardzo prosze o wpisywanie tutaj swoich sposobow na szybkie zarabianie pieniedzy w 4story :)

pzdr :)

asd

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hack na 32 bit os istnieje wystarczy poszukac. i niema czegos takiego jak latwy szybki zarobek albo sie w cos ladujes zi poswiecasz temu albo nie masz zarobku wogole...... a hacki to inna para kaloszy pomagaja ale latwo tez mozna byc zbanowanym jezeli uzywasz ich nie umiejetnie...

jak to mowia wszystko dla ludzi ... ale dla ludzi ktorzy uzywaja glowy...

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

robisz doba zbroje lub bron i wyciagasz na tym ze 2 -3 goldy

Nie Jestem .... punkiem , dresem , emo , wyznawcą JP ... jestem sobą i jestem z tego Dumny ... -,-

Opublikowano

Osobiście też jestem tym zainteresowany, ale nie będę się prosił o hacka za wszelką cenę, bo to w końcu złamanie regulaminu MPC

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Uczeń
Opublikowano

Tak, ja znalazłem hacka na 16 bitowce i nawet na 1024 bity! ktoś chce?

A tak na serio to jeśli chcesz zarobić w grze to raczej musisz wydać realne pieniądze bo słynne dwa przysłowia mówią: Nic w naturze nie ginie oraz Coś za coś :)

Ja np. zrobiłbym Sepirkę do +7/8 bez niczego potem załadował 125/500kk i wydał wszystko tylko na nią, czyli tak aby miała bony SSS. Już z dobrymi bonami SSS można opylić broń za 10gold :)

P.S.: Jeszcze jak chcesz iść na łatwiznę to ->Allegro.pl domena wszystkich "Pr0" graczy ;-)

Jeśli pomogłem, daj mi proszę + dobrze :)?

reklamaambasadora.jpg

Opublikowano

@up

Hack jest już .Wejdź w subforum w dział Cheaty, Bugi, Boty i tam go znajdziesz pod nazwą [32/64Bit]Nowy Hack By Matimati1997 ale jak się niemyle to dostęp jest tam od 10 postów.Więc postanowiłem to do ciebie skopiować z oryginalnego tematu.

Czesc! Chcial bym wam Drogim Uzytkownikom MPCForum.pl zaprezentowac Nowy Hack(robiony przez Cheat Engine) BY iJonas. CALKOWICIE ZA DARMO! Dziala Pod 32bit oraz 64bit!

Hack przetlumaczony Z BARDZO WIELKA CHECIA dla MPCForum.pl :)! Mysle ze Bez Scrennow oraz bez filmiku sobie poradzicie, nie jest to az tak trudne! UWIEZ! Ogarniety Czlowiek To Zrobi

1. Sciagamy TClient BY Nekki i podmieniamy go za orginalny TClient w folderze gdzie mamy zainstalowane 4Story.

2. Sciagamy Cheat Engine 5.6.1.

3.Sciagamy Pointer BY iJonas

4.Jezeli juz sciagnelismy Cheat Engine a nastepnie Pointer BY iJonas to klikamy Dwa Razy LPM(lewy przycisk myszy) na Ponter BY iJonas, uruchomi sie odrazu Cheat Engine oraz Pointer By iJonas.

5.Wlaczamy 4Story.

6.Minimalizujemy 4Story i w cheat engine klikamy komputerek z lupą.

7. Szukamy TClient, jak juz znalezlismy klikamy OPEN, jezeli pojawia sie jakies pytania klikamy Yes...yes...yes.

8.Logujemy sie go gry. Wlaczamy postac.

9.Teraz tak jezeli chcemy miec Handler Hack klikamy na 0 obok Handler Hack (Value) i zmieniamy 0 na 1.

10. Jezeli chcemy Invisible Hack kilkamy na 1 w Value i zmieniamy 1 na 65793.

11. Jezeli chcemy miec No Miss, w Value No missa wpisujemy 999999999.(No Miss nie dziala rownoczesnie z Skill Hack.)

12. Jezeli chcemy miec Skill Hack to w Skill w Value wpisujemy numer skilla jaki chcemy miec (lista skilli jest podana nizej) powiem wam tylko najwarzniejsze, tynktury "919", Podwojenie Szansy Na Ulepszenie "905".

13.Jezeli chcemy miec Speed Hack to w Value liczbe 16230 zmieniamy na 16750.

14. I mozemy cieszyc sie tymi Czteroma Hackami, dalsze hacki czyli te na dole to tylko zaznaczamy tak zwanym ptaszkiem "v" i powwinny dzialac, lecz przyznam ze niektore nie dzialaja :D.

Cheat Engine 5.6.1

Pointer BY iJonas SKAN

Pelna Lista Skilli Po Niemiecku

TClient BY Nekki SKAN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I Jeszcze lista skillów.

Troche polskiej listy skillow BY Wrboy1210:

* GM Skills:

* 1101 - GM Eliksir Szybkości 200%

* 1102 - GM Eliksir Niewidzialności

* 1103 - GM Eliksir Metamorfozy: Przyciemienie

* 1104 - GM Eliksir Metamorfozy: Duch Bóg

* 1105 - GM Eliksir Niesmiertelności

* Ulepszanie:

* 919 - Tynktura Dalszego Istnienia

* 905 - Magiczny Eliksir Szczęścia

* 922 - Magiczny Eliksir Szczęścia 300%

* 913 - List mistrza

* 911 - Księga inspiracji

* 912 - Księga rzemiosła

* Eliksiry:

* 917 - +80 do obrony i ataku

* 1016 - Bańka na 5min

* 920 - Podwójna ilość otrzymywanych pieniędzy, za sprzedawanie rzeczy u NPCtów

* 900 - 50% więcej EXPa przez 30 dni

* 918 - 1.5x więcej EXPa za questy.

* 1313 - Drop zwiększony o 20% na 20min

* 1327 - Cukierek Hallowenowy

* 904 - Antidotum

@Topic

Zarobić można w wiele sposobów jednym z nich jest np. uruchomienie hacka który zawiera one-hit wtedy w szybkim czasie i jednym skillem możemy rozbić większa grupę mobów.I z nich zbierać nasz drop.

Opublikowano

czy ludzie musza byc az tacy głupi, no sorki ze tak mowie, ale jest post wczesniej i caly hack wraz z linkiem podany :/ neronn5885 patrz uwaznie...

Opublikowano

Nie widzisz zewnętrznych odnośników w tym poście camasutry?

Pozatym to nie jest hack tylko CT wrzucony przez jakiegoś dzieciaka. Nie ma tu moderacji, czy co?

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

@up

Hack jest już .Wejdź w subforum w dział Cheaty, Bugi, Boty i tam go znajdziesz pod nazwą [32/64Bit]Nowy Hack By Matimati1997 ale jak się niemyle to dostęp jest tam od 10 postów.Więc postanowiłem to do ciebie skopiować z oryginalnego tematu.

Takie cos u mnie pisze nic nie poradze

Opublikowano

neronn i inn,i jeżeli nie umiecie sobie poradzić z odnalezieniem hacka który znajduje się u nas na forum to nie mój problem.

Ale jeszcze raz napisze wejdź w subforum w dział cheaty.boty.bugi i tam znajdź działający hack.

I nie pisz więcej postów w tym temacie bo robisz nie potrzebny spam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam pytanie czy jest na pl'u eliksir szczescia 300% ? Jak jest bardzo bym prosil o numerek

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Pajacyk.pl Nakarm glodne dzieci

Opublikowano

Ja mam pytanie czy jest na pl'u eliksir szczescia 300% ? Jak jest bardzo bym prosil o numerek

Numer to 922 ale e. szczęścia 300% nie będzie działał na 4Story PL

Jest dużo sposobów na zarobienie kasy:

Ja robię itemki na +12 wystawiam na licytacje po 1g i za mniej więcej od jednej godziny do max jednego dnia mam kasę :)

Drugim sposobem jest zrobienie całego EQ +12 na hacku i chodzenie na Tajne Dokumenty, Zaproszenia na Drugą Bitwe oraz jak masz wyższy lvl. to na Arahur czy Narwashi.

Nie widzę innego sposobu na szybki zarobek nie używając hacków czy nie wydając kasy realnej.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Użyj read/writeprocessmemory w opcjach CE..

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Pytasz się o Cheat Engine tak? to w Opcjach (settings) w zakładce Extra masz Use R/WPM - Read/writeprocessmemory.

kwoh2cmd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...