Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aika Online- Chetni Do Gry

Wild

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waterloo ^^

Przynajmniej w tym CBT ;p dopiero się za jakiś czas wyklaruje w której nacji chcę grać inne koxy nie licząc nas ;]

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Budziki na 8, jedzenie, picie i nołlajf przez 3 dni.

Opublikowano

Gra całkiem spoko. Super atmosfera, mili GM-owie, Polacy piszący po angielsku - czego chcieć więcej?

W grze mam taki sam nick jak na forum, więc jeśli macie Fire Essences, z chęcią je kupie.

off

Opublikowano

Closed beta zakończona :)

Jakieś spostrzeżenia? ;)

Wbiłem 25lvl i jestem raczej zadowolony, kilka poważnych bugów zlikwidowano, a i GMowie dali się poznać z fajnej strony.

27 sierpnia o 8 rano naszego czasu rusza Open beta ;) Tu gramy także, wiecej szczegółów w przyszłości ( nt. nacji, etc.)

A jako dodatek fotka z GMem ;p

capture0002.jpg

capture0003s.jpg

Czekam na wasze komentarze! ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Potwierdzone nazwy nacji na OB:

1. Gallia

2. Germania

3. Sparta

4. Persia

5. Britannia

Gdzie gramy?

off

Opublikowano

Gold flag!

Czyli jak mi się zdaje nr 3 ;p w każdym razie musi to byc odpowiednik Feoniru z wersji NA, znam ludzi z tej nacji ;p

Żółta/złota flaga ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie chodzi o to gdzie jest najwięcej. A w sumie im mniej polaków na danym serwerze, tym lepiej.

off

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrocileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :*

Bump

Galia ssie, Germania rox

1st nacja z 9 reliktami, najwiecej ludu, a w Galii gra duzo polskich pizd z nikami typu Wymiatacz, MrocznyCyklon, oraz cala gildia Bastion

Poki co powiem ze lekko w chuja z nami polecieliscie, najpierw sie umawiacie na gre a potem nikt sie nie odezwie

Atm gram tylko z Azerfem i powiem, ze jest dobrze, ba, zajebiscie

U nas jest troche syfu przez jakiegos 40 letniego pajaca, ktory uwaza ze on > all, przez co ma duzo hejterow i predzej czy pozniej, jak ludzie wbija lvle bedzie lepiej

Mimo tego, ze mamy wlasnie takiego nuba i tak jestesmy najlepsi (np. dzis, raid Sparty, Brtani, Galii, skonczylo sie po 5 minutach, polowa ludu od nas nawet dosjc nie zdazyla bo tamci owned)

GMi dawali (i jeszcze daja, przez 2 dni chyba) buffy, ktore priest moze miec kolo 50lvla (tzn. taki effekt, same buffy sa na 12 chyba), odpowiadaja na pytania, pwnuja spamerow i reszte plebsu

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...