Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aika Online- Chetni Do Gry

Wild

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Właśnie gra się nie nudzi i nie jest monotonna.

Nie trzeba expić niewiadomo ile :P

+1

Jak sie znudzi expienie (ale przed 40 sie nie znudzi, ja jestem hejterem pve i nie narzekalem) zawsze mozna skoczyc na dungeona low lvlowego i pomoc nabzorom albo skoczyc z gildia na jakiegos hlvlowego i liczyc na uber dropa, ew. zawsze mozna isc i wyzyc sie na graczach z innych nacji

W pozniejszym etapie gry sa bardzo fajne sety (patrz np. 2 ss w 1szym poscie), ktore w razie braku checi lvlowanie powinny motywowac ;p

Jak ktos chce owe sety zobaczyc to

Aika online rifleman ch/hh/abyss set

Aika online warrior ch/hh/abyss set (wybrac np. "ch")

itd. tylko zmieniac nazwy klas

ew. mozna Korean Aika [nazwa klasy] sets

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Ponad 70 kluczy.

http://www.freemmogamer.com/2010/08/aika-global-beta-key-giveaway.html

off

Opublikowano

Właśnie gra się nie nudzi i nie jest monotonna.

Nie trzeba expić niewiadomo ile :P

Są dungi więc jest ciekawie ;]

mi się jednak troche znudziła :( ale bede grał

fs.png

Opublikowano

@up

Bo ta gra nie zaczyna sie na 20lvlu a na 40+ kiedy regularnie chodzisz farmic honor etc. i nie padasz na 1 skilla, no offence ofc

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Czemu?

@Down

done

btw. dziekuje anonimowemu wielbicielowi za -

temu że wiele osób być może się zawiedzie, kilka osób będzie noł lajfować i wbije wyższe lvle, przy czym wg. mnie nie jest tak fajnie grać, levele powinny być przybliżone, ja sam zbytnio nie będę miał czasu od 20, życie prywatne, MPC media team, bardziej wole FPS niż RPG, a potem szkoła, trzeba się jakby nie było trochę przyłożyć w drugiej klasie, potem przygotowania do prawka, etc. podobnie będzie z innymi ;)

Opublikowano
kilka osób będzie noł lajfować i wbije wyższe lvle, przy czym wg. mnie nie jest tak fajnie grać, levele powinny być przybliżone,

Imo jesli komus bedzie zalezalo na osiagnieciu czegos to bez no lifowania wbije lvl, kwestia checi

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

no tak, ale dla mnie gra wspólna powinna być na mniej więcej takim samym poziomie levelowym, bo chyba każdy woli iśc do przodu niż męczyć się z jakimś noobkiem.

Opublikowano

Dlatego masz wybor- albo sie opierdalasz w miescie(zostajesz w tyle) albo lvlujesz(idziesz do przodu) ;p

Uwierz, ze ja nie zawsze mam czas a rzadko kiedy w jakiejkolwiek grze bylem duzo w tyle za ludzmi, z ktorymi zaczynalem gre

@Down

No sex go exp, grajac 1h dziennie mozna sporo osiagnac w tej grze (nie liczac weekendow, bo wtedy to wiecej chyba kazdy siedzi)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Jeżeli można to chętnie bym z Wami zagrał ;)

Wymagania spełniam, dużo piszę w metinie ,ale nie jestem typowym metińczykiem :P

ps.Jak by ktoś chciał to dam keya.

Opublikowano

A ja jestem ciekaw ile osób z tych których się zapisało umie angielski na tyle, by swobodnie rozmawiać w gronie międzynarodowym ;).

Sharimi.png

Opublikowano

Ts jest dobry po prostu nikogo nie było :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

A ja jestem ciekaw ile osób z tych których się zapisało umie angielski na tyle, by swobodnie rozmawiać w gronie międzynarodowym ;).

Wystarczy znajomość j. angielskiego na poziomie średnim + ogarnięte wszystkie skróty i słówka slangowe.

off

Opublikowano

Jesli komus sprawi to problem to sam napisze tlumaczenia, a do komunikacji styka ang. z 6kl. podst./1 gim

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Jesli komus sprawi to problem to sam napisze tlumaczenia, a do komunikacji styka ang. z 6kl. podst./1 gim.

no tak, ale nie każdy ma w szkole Angielski, ja mieszkam na granicy z Niemcami, więc do Gimnazjum uczyłem się Angielskiego, tyle że grałem w gry po angielsku i z tego się uczyłem, a dopiero teraz miałem pierwszy rok z Angielskim ;) ale rozumić rozumim

Opublikowano

Przesadzacie ;d

Polak z każdym się dogada :D

Na forum gry narazie wielki spam nabory do gildii i pytania o klucz do cbt ;p

Monitoruje na bieżąco ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wybaczcie, że tak późno piszę, ale w sumie też jestem zainteresowany grą z Wami, także jakby ktoś miał jeszcze jakiś kluczyk to byłbym wielce wdzięczny.

Podaję Gadu : 8702263

@juz mam.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...