Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aika Online- Chetni Do Gry

Wild

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Team speak albo vt by się przydało :>

Serwer vt mogę kupić ,bo są niedrogie 30 slotów na 60 dni za 10.98 zł.

Opublikowano

Tak potem będzie obt, i dla tych którzy będą grać zapewne coś po nim będzie. Wątpie, czy pozwolą zostawić postacie, ale coś się dostanie ;p

Oczywiście oprócz doświadczenia w grze :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po cbt bedzie kasacja, a potem zapewne cbt2, jak to bylo w NA

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Na forum gry rośnie napięcie ^^ każdy chce już grę.

Jak macie jeszcze jakieś pytania lepiej zapytać przed startem, niż potem zostawać w tyle :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja pewnie będę grać :P Klucz chyba mam xD

Mogę zagrać tym klerykiem(w końcu niezła z niej dupa) , ale wolałbym coś szybkiego,z niezłym pierdolnięciem (coś radzicie?).

Czekamy... :>

Za wysoka.

Opublikowano

Mocne pierdolniecie w kilka(nascie) osob = Warlock

Mocne pierdolniecie w kilka(nascie) osob = Warrior

Mocne pierdolniecie w 1 osobe = Rifleman (ale odradzam bo trudno sie expi)

No i na hlvlu z uberwtfgood swordem Paladin ma pierdolniecie (nie duze, ale szybko i to wkurwia bo przy takim stuffie ma z 15k hp i trudno go odstrzelic)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Makin pozwolil na double posta

Potrzebny 1 klucz

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Co do expienie, to muszę tu powiedzieć, bo nie wspomnieliśmy ;p

Dużo osób wybrało podobne klasy, ale np.

riflemanem z początku łatwo się expi, ale jak po 10 lvl i wiecej robią się lepsze mobki to zazwyczaj brak umiejętnego grania odrazu nas składa na hita ;p cięzko sie gra.

Najłatwiej na początek paladinem albo warlockiem. Ew. warriorem jak Wild pisał. ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Może by tak sporządzić spis kto kim gra, żeby nie było mnogości jednej i tej samej klasy ?

Zakładam, że po tygodniu gry rozstanie się z nami około 50% tych co chcą teraz grać :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Grę można już ściągnąć:

http://aika.t3fun.com/Download/Client.aspx

Official downloader and a lots of mirrors.

Tutaj ciekawy news.

T3Fun, brainchild of Hanbitsoft – developer and publisher of AIKA Global, aims to provide you with the best customer service every game developer/publisher dreams of. We have assigned exclusive GMs for each Nation running 24/7, we’re confident to bring speedy responses to queries and in-game assistance to our beloved gamers. We will also provide you with latest updates and bug fixes to let you experience the best gaming environment.

And because of our intentions to maintain fair gameplay for all, we’d also like to inform everyone of our 100% stand against in-game gold sellers and botters. All those found guilty doing these offenses will be banned permanently while those breaking other rules will be sanctioned accordingly.

If you have any suggestions on how else we can improve our services, please do not hesitate to email us at [email protected].

Also, please be informed that due to an existing partnership between Hanbitsoft and local publishers, the IPs of the following countries will be blocked from accessing AIKA Global: United States of America, Canada, Brazil, Malaysia, Singapore, Taiwan and Russia. Those living in countries not listed here are more than welcome to stay as soon as our servers are up.

Thank you and see you all on CBT!

Tłumaczenie:

TeFun, pomysł Hanbitsoftu - developera i wydawcy Aiki Global, który ma na celu zapewnienie Ci obsługi klienta, o jakiej każdy developer/wydawcy gry tylko marzy. Zatrudniliśmy wyjątkowych GM-ów dla każdej z nacji, pracujących 24/7. Jesteśmy przygotowani, by jak najszybciej odpowiadać na pytania i problemy w grze naszych kochanych graczy. Będziemy również dostarczać Wam najnowszych aktualizacji i łatek bugów, aby zapewnić Wam najwyższą jakość rozgrywki.

Za względu na nasze intencje, aby utrzymać sprawiedliwa rozgrywkę dla wszystkich, chcielibyśmy poinformować, że w 100% jesteśmy przeciwko sprzedawcom golda i botterom w grze. Wszyscy gracze którzy zostaną przyłapani, na robieniu tych rzeczy, będą permanentnie banowani. Wszystkie inne złamania regulaminu będą odpowiednio wynagradzane.

Jeśli masz jakieś sugestie dot. usprawnień naszych usług, prosimy nie wahaj się wysłać do nas maila: [email protected].

Bądźcie także poinformowani, iż z powodu istniejącego partnerstwa pomiędzy Hanbitsoftem a lokalnymi wydawcami, IP następujących krajów będzie zablokowane i nie będą one miały dostępu do gry: Stany Zjednoczone Ameryki, Kanada, Brazylia, Malezja, Singapur, Tajwan i Rosja. Osoby z wszystkich pozostałych krajów serdecznie zapraszamy do gry, tak szybko, jak tylko nasze servery będą online.

Dziękujemy i widzimy się na becie!

off

Opublikowano

Jej :D jak nie bedzie ruskich i połowy skośnookich :D to będzie raj ;p

btw. pollecam ściągać przez downloadera, bo wszystkie mirrory są okropnie zawalone i często zrywa łącze...:P

Powodzenia, ja swojego klienta już mam :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja dopiero 40% ^^ Czyli będzie ciekawie bez Brazylii (noł lajfy jak w Polsce :D) Teraz czekać do piątku. To jaki mam wybrać serwer i nację przy tworzeniu postaci?

Opublikowano

Siemka wszystkim

tez mam zamiar grac ale dopiero w po testach.. zdecydowałem się zagrać wojownikiem ;p

mam taki pytanie mogę dołączyć do waszej ekipy? i może jak już tyle ludu decyduje się na grę to na początek przydał bysie kanał tak aby pomagać sobie nawzajem i pogadać a może w przyszłości kanał będzie nawet gildyjny :D - Ventrilo lub TeamSpeak 3 o i mam jeszcze takie pytanie jak teraz ściągnę Client gry to po testach będzie na nim można grac czy od nowa trzeba pobierać ??

Opublikowano

Hej,

wiesz nie wiadomo ile cbt będzie w ogóle trwać, a potem jeszcze zwykła beta. Więc może minąć kilka miesięcy, ja bym Ci proponował zdobyć klucz dla siebie, i na tej becie pouczyć się gry ;p tak by było najlepiej i najrozsądniej ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Napewno tak krótka nie będzie :P

Poza tym nawet jeśli to tylko cbt, potem kolejna beta tym razem otwarta.

Nacje są jednak inne, dlatego postanowiliśmy pomyśleć nad wyborem jej.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...