Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoby Do Farmienia

ZipArtur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Farmienie to jest dla nobków którzy nie umieją grac. Zamiast Farmic to się grac nauczcie bo potem lepszych od was to HAKERAMI nazywacie.

Opublikowano

@2up Niektorzy farmia kilka razy zeby np. dobic lvl, a nie tak jak twierdzisz ze grac juz od razu nie umieją :unsure:

Co do godziny to 17 w miare mi pasuje, lepiej 16 ;]

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

@UP no przecież wiem tylko że niektórzy farmią od 1 lvl do Staff Sereagnt xD ja wiem jak to rozpoznać. Osoby które farmią maja 5k-6k Kills i rangę Staff Seregant a ci którzy nie to 2-3k i Staff . Warto też zobaczyć kiedy konto zostało zrobione bo ci w G.R.O.M też farmią.

Opublikowano

No to tacy to juz wogóle idą na Aut ;P

___

Btw.5 strona:P

Proponuje przypiąć ten temat na 1str i git :D

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Też się zapisuję na Farma :D

Jeśli jesteś krzywym zgredem,

Daj minusa i zagryź chlebem,

Jeśli jednak jesteś Spoko,

Daj mi Plusik i wygraj wyjazd na Maroko xD

Opublikowano

Jesteście Noobami.Nie możecie się na VT umówić ? Wtedy by była lepsza organizacja.Server to ja wam moge załatwić ale pewnie będziecię się bali wbić ze swoim głosikiem ;]

Moje konto :D9479654_4_15.png

Opublikowano

Hahah to że Ty masz piskliwy glosik nie znaczy ze inni też :rolleyes: Na VT nie bylaby wcale lepsza organizacja. Wczesniej skumalem sie z kilkoma osobami na gg, i do teraz jest GIT :)

Opublikowano

Ty nie porównuj GG do VT bo ośmieszysz się na całym Forum.Wiadomo że ja się gada to jest lepsza organizacja.Wy pewnie się boicie ze sobą gadać bo macie po 12 lat :) Ja niemam dziecinnego głosu ZipArtur bo bym nie proponował tego zastanów się co piszesz dziecko.Ty taki kozaczek to chodz na VT :)

Moje konto :D9479654_4_15.png

Opublikowano

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Po pierwsze to Ty osmieszasz się na tym forum.

Po drugie nie mam 12 lat, jeśli Ty masz to spoko nie wnikam.

I dzieckiem jest ktos kto robi 2 konta bo pierwszego nicku nikt nie trawił o.O

I uwierz mi , na gg tez mozna się dogadać! Skoro Ci nigdy sie nie udało to trudno .. B)

Opublikowano

Zip, napisz mi na gg: 8271785 kiedy farmicie, bo potrzebuję trochę do Stuff Searganta :D. Oczywiście fraga też stawiam.

Opublikowano

Kto ma ochotę pofarmić o 20 lub przed?

Opublikowano

sledz96 nie ładuj się z takimi tekstami o dzieciach . W każdej grze są ludzie młodzi i maja taki a nie inny głos ty piszesz że nie masz piszczącego głosu spoko ale też kiedyś miałeś . Niektórzy maja 12 lat jak napisałeś i piszczący głos bo mają chęć pograć i dobrze że nie stoją z fajką przed blokiem i robią głupstwa . Jeżeli wygodniej im nie ujawniać swojego głosu niech tak zostanie mają 12 lat ale za 3 lata będą mieć 15 i mutacje omg><. Być "człowiekiem młodym " to coś pięknego jak będziesz miał 35 lat w górę to jeszcze będziesz chciał być dzieckiem . Pozdro co do farma to od 20.00 można ugrać co nieco :P

Opublikowano

W 2 osoby nie ma co farmić :D

Opublikowano

No ja dzis nie moge ;P

A poza tym juz po 20 jest ;]

Mozna sie zlapac pod koniec tygodnia, a w tygodniu to ja moge 16-18 ..

Opublikowano

Może coś w weekend pofarmić?

Opublikowano

Potrzebuję 1-2 osoby do tego, aby odrobić staty na S&D, Elimination, GM. Oczywiście ja oddaję razem z kolegą, więc to będzie szybko szło (to będzie trwać krócej niż 20minut). Pisać Tutaj Numer gg lub na PW.

Opublikowano

Marekk a dokladnie kiedy chcesz tak pofarmic ;>

Opublikowano

Zbieram ekipę jutro o 12 pisać do mnie na PW swoje numery GG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...