Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoby Do Farmienia

ZipArtur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osób do Farmienia :D Mozna zebrac ekipe 5-10 osób i farmic Wtedy b.szybko leciałby EXP.. ? :)

Jest ktos chetny ;>

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
  • Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no dobra ja przyjde ale jako osoba farmiaca ale pofarmic tez moge dac ja mam mastera 3 klase i tym kontem przyjde xD chcialbym tak 8x8 na 12 mins to by szybko szlo tak po 300k na rudnke

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No chodzi o to zeby Kazdy sobie pofarmił i dał pofarmic innym ;P

Zgłaszać się xD

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

dobra jaterz ide pofarmic jak co muj nick w grze to kowar123 a moge dac passwordy na takie konto slape pierszy level i nic tam niema jak co to login krowa128078 haslo kowar123

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tez bym mogl przyjsc

no to liczac zemna to juz jest 6osob do farmienia

@paszal na 12minut 8x8 jak 8 stoi w rzadku tak jak na Monaco TD to mozesz sie wyrobic nawet z 500killi :P

Opublikowano

O prosze. Jzu jest niezła grupka :D

Ale jak np w monaco bysmy sie ustawiali ? Przeciez musialoby byc po rowno GR i tych drugich ;] ?

I zeby Kazdy KAzdemu dał POFARMIĆ! A nie ze ktos np. zabije przez jedna runde powiedzmy 500x i sobie pójdzie...

Opublikowano

pofarmic mozemy ale 300kills na 100% bo kazdy bedzie walic wiec wiesz jak tak dlugo nie gram okolo 3h moge pofarmic dzis ale tak o 18:00

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja tez jestem chetny, mam range "Second Lieutenant" 5 klasa, wiec moge pare razy pofarmic aby nabic tego expa troche i wam oczywiscie postawic postac ;]

info na gg: 7671388 jestem dlugo na kompie wiec ze mna nie bedzie zadnych problemow, pisac na gg 7671388 PISAC!!!!

bez ofert handlowych.

Opublikowano

Ej TO podajcie jakąś godzine i zeby wszyscy byli np. UK serwer 3 channel 1 powiedzmy.. :)

I Każdy kazdemu dał pofarmic. Po jednej rundzie chociażby..

Opublikowano

Powiedzmy Jutro o godzinie 13.00 SERWER UK 3 CHANNEL 1 ??? Pasuje ?? pisać xD

ROOM np. MONACO i hasło: MPCFORUM

.. ????

Opublikowano

ja i moj kolega tez się właczamy ^^

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

a wiec tak, napiszcie do mnie na gg te osoby ktore a chetne na farmienie, napisac prosze swoj nick z mpcforum i czy posiadacie mikrofon.

moje gg: 7671388

bez ofert handlowych.

Opublikowano

Ok a więc jutro o 13 wszyscy na UK3 serwer Channel 1 Room: MONACO : HASŁO: MPCFORUM .

Jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem i kazdy pofarmi to mozna Jeszcze kiedy sobie się złapać. :D

Ja założę room jakby co.

Opublikowano

Bedzie nas około 6.

A więc zrobimy prawdopodobnie tak:

4vs2 , czyli 2 osoby farmią na 4 typkach czyli zabijają po 2 osoby przez 12 minut.

i Potem zamiana.

nieskromnie powiem że ja chciałbym zacząć Farmić : bo wpadłem na ten pomysł :)

Oczywiscie OBIECUJĘ że reszcie tez dam Pofarmić.

Pzdr i do jutra :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...