Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoby Do Farmienia

ZipArtur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, no.. widzę że znowu kilka osób pisało że będzie a nie pojawili się.

Nie wiem czy posty tak nabijacie czy co.. Ale jeśli nie macie zamiaru przyjsc to nic nie piszcie.

Były natomiast 4 osoby. ;p Jesli chcecie to [PRAWIE] Kazdego dnia bede o 21.00 robił room (Wyzej napisane jest serwer, channel) ..

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

ja tez bym mogl przyjsc

no to liczac zemna to juz jest 6osob do farmienia

@paszal na 12minut 8x8 jak 8 stoi w rzadku tak jak na Monaco TD to mozesz sie wyrobic nawet z 500killi :P

ZAPRASZAM DO KLANU Warrior P.L

6234556_2_1.png
Opublikowano

@up W tym temacie nie reklamujemy klanów :unsure:

@up2 Spoko wbijaj codziennie o 21.00

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

"wczoraj nie moglem przyjsc, dzisiaj przyjde."

powiem tyle.

moge dostac warna!

pierdolnijcie sie dzieci! albo dotrzymujecie slowa albo "spierdalajcie na drzewo" (pamietasz artur do brata? xDD).

jedyyny artur jest sprawiedliwy-,-

Opublikowano

Co prawda to prawda. W kółko tylko : Dzis nie mogłem, ale jutro będę <_<

Jak macie ciągle zamiar tak pisac to wcale nie przychodzcie.

Opublikowano

ZipArtur Ty dzieciaku ile masz lat ? Wczoraj graliśmy sam przyfarmiłeś i spierdoliłeś kurwa omg. Prądu ci brakło czy mamusia zagoniło do spania o 22.00 omg

Opublikowano

A więc tak:

Po 1 nie pyskuj!

Po 2 jaki msz nick w grze? G0thicus?

Farmilismy we 3: Ja, Ty i Cartoon.PL

Burza u mnie była i komp mi sie wyłączył nie mogłem włączyć - dopiero dziś.

Od razu oddałem Cały Farm dla Cartoon.PL

I dowiedziałem się że to Ty "Spierdoliłeś " Potem nie dając farmic dla Cartoon.PL

Więc jakim kurwa [prawem mnie osądasz?

A jesli Ty nie jestes owym: g0thicus, to jest to marna prowokacja bo z nikim innym nie farmiłem- i nie "uciekłem" !

:rolleyes:

Opublikowano

Cezary mozna :)

Podaj jakis kontakt, najlepiej gg to się odezwę :)

Opublikowano

Master - dobry pomysł. Ja aktualnie codziennie jestem na kompie o 13.00 [nie licząc weekendów].

Lepiej zebys podal jakis kontakt, bysmy sie umówili dokladniej co i jak xD

Opublikowano

Głupie pytanie kielce ;P

Jasne ze tak :D:D

Opublikowano

REFRESH

Odświeżam bo juz na 3 stronie było. A może ktos wlasnie tego szukał :D i się skusi na to :)

Opublikowano

@up Mozesz dac się pozabijać.. ii? Nie chcesz potem wzamian pozabijac nas? Tak sie pytam bo skonstruowałes tak zdanie :P . Jesli nie chcesz to spoko, jesli chcesz to rowniez luz. :D

Opublikowano

Ta, ja mogę teraz tylko podajcie server > channel > room, UK3 i 4 są narazie wyłączone (przynajmniej ja tak mam)...

Jeszcze raz dotknij mojej sygny...

1646212_2_12.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...