Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No panowie znów mamy problem. Ogarnąłem co i jak z serwerem natomiast teraz nie moge uruchomić bota! Wszystko zrobiłem tak jak w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/225504-serwer-udobota-na-komputerze/

I teraz po wpisaniu wszystkich rzeczy w acc manager, gdy daje File--->Start. wyskakuje mi to (daje link bo duży obraz)

http://img593.imageshack.us/i/beztytuuhp.jpg/

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy Bot będzie dopiero po świetach ok. 28 dnia Grudnia. Dlaczego? Bo nie mam czasu ja muszę przygotowywać się do świąt a u was pewnie rodzicie wszystko robią... No cóż jeśli nie umiecie zarejestrowac sie na stronie UDOBota i sciagnac go to wasz problem... Ja go zaktualizuje po świętach :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

Nowy Bot będzie dopiero po świetach ok. 28 dnia Grudnia. Dlaczego? Bo nie mam czasu ja muszę przygotowywać się do świąt a u was pewnie rodzicie wszystko robią... No cóż jeśli nie umiecie zarejestrowac sie na stronie UDOBota i sciagnac go to wasz problem... Ja go zaktualizuje po świętach :)

Jest podobno crack 3.0.3

Twój bot mi do szcześcia nie potrzebny, czekam aż szajber mi poda link do 3.0.3, którego narazie na forum udobota nie znalazłem :>

Opublikowano

Pobrałem i znowu, w tym samym momencie, kiedy klikam start na bocie, program się wyłącza. Nie wiem w czym tkwi problem ;/

Opublikowano

Ej no ludzie, niech jakis znawca się wypowie, bo chciałbym sobie puścić bota teraz w okresie świąt, a tak to dupa za przeproszeniem. Pobrałem cracka, używam XAMPP'a i dalej mam błąd, że mi wyłącza all. Niech ktoś coś powie co mógłbym jeszcze zrobić...

Opublikowano

Ja bym dał chwilowo spokój jeśli nie chcesz potem tak jak ja pisać do niemieckiego/angielskiego i polskiego supportu z zażaleniem o "niesłuszne" :D zbanowanie.

Opublikowano

czesc zassalem nowa wersje 4.0.0 niby dziala zbiera skrzynki bonusowe wali alieny ale uridium mi nie przybywa ani reszty ktora byla zawsze w skrzynkach bonusowych co jest jakis zmiany ??

Opublikowano

Po pierwsze. To nie Twój bot, piszesz tak jakbyś Ty go napisał.... Spolszczając go nie jest się bohaterem, bo to każdy może zrobić (resource hackerem lub restoratorem), a jeszcze łatwiej z kodem źródłowym.

Po drugie. Jeszcze dzisiaj kiedy ogarnę nową wersję, albo jutro - wystawię spolszczenie, zrobię tutorial graficzny jak i przedstawię go w formie filmu.

Po trzecie. Odklejam temat gdyż ta wersja udobota jest nieaktualna.

Nową znajdziecie tutaj:

http://www.elitepvpers.de/forum/browsergames/901154-udobot-v4-0-0-source-code-release.html

lub jeśli wpiszecie w pasek adresu:

'www.udobot.com'

I ja się bardzo cieszę że Tvirus opublikował kod źródłowy. Teraz nowe wersje będą powstawały szybciej niż Wam się zdaje. Myślicie że tylko jedna osoba jest obeznana w C++? Niedługo pewnie nawet wrota będzie robił :)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

wtf co jest uruchamiam a tu wyskakuje mi okienko a never version of UDObot is available current version 3.0.2 newer version 4.0.0 ściągnąłem tego v 4.0 ale to jest gówno nie dość ze angielskie to mało funkcji co mam zrobić aby uruchomić udobotabota (by atrox) bo klikam X klikam OK to wyskakuje mi ta strona a udobota nie uruchomię prosze o POMOC

Opublikowano

wtf co jest uruchamiam a tu wyskakuje mi okienko a never version of UDObot is available current version 3.0.2 newer version 4.0.0 ściągnąłem tego v 4.0 ale to jest gówno nie dość ze angielskie to mało funkcji co mam zrobić aby uruchomić udobotabota (by atrox) bo klikam X klikam OK to wyskakuje mi ta strona a udobota nie uruchomię prosze o POMOC

1. v4.0 jest o wiele lepsze :)

2. v4.0 ma więcej funkcji :)

3. Naucz się angielskiego, bo ten jaki tu jest jest na najniższym poziomie :)

4. Wiesz, że jest spolszczenie do v4.0?

5. Zrób własny serwer i jedź na tym bocie, a potem dostań bana (Mało prawdopodbne...) B)

Opublikowano

Jak się boisz że cię zestrzelą to lataj sam a nie puszczaj bota. Jak już pisałem w innym temacie po jaką cholerę blokować bota gdy wróg jest na drugim końcu planszy albo tylko stoi na innym portalu, szkoda tylko czasu i uri :)

Opublikowano

A mi wyskakuje ten błąd Invalid SID ;(

Wiem gdzie co i jak...

Próbowałem w 3 przeglądarkach

-gogle Chrome

-opera

i frajerfox

Co prawda na każdej przeglądarce był inny SID ale problem nie ustąpił ;[

Prosze pomocy!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...