Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ukradłem Konto Xd

1Hit=Kick_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana królestwa nic nie da, będą do ciebie poprostu przychodziły puste wiadomożci (chyba że masz pierścień języka), skoro znaja ten nick, albo maja go w znajmoych to będzie widać czy grasz czy nie. Jeżeli Ty ich usuniesz to oni nadal maja Ciebie w swojej liście.

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie usunąłem ich, ale oni na swojej liście mają mnie dalej <_<

Królestwo zmienione :) Już nikt za mną nie biega tylko kilka pustych wiadomości przychodzi czasem ale rzadko :D Thx all za pomoc już nie jestem prześladowany xD

--- DAJ MINUSA ---

Opublikowano

najlepiej to zmień królestwo, a jak niue chcesz wydawać kasy na SM to zablokuj szept i wejdź na konto za tydzień, a co do tego gościa z TVN, to musiał fajnie płakać miał szczęście że GM nie zbanował go za kupywanie itemów za realne pieniądzę

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Próbuj nie odczytywać szeptu od nich nawet jeśli zmienisz królestwo i tak będą do ciebie pisać mogą mieć pierścienie języków itp

Pisze tematy żeby pomoc wale plusy i minusy.

Opublikowano

Wkurwiają mnie takie zerowce, jak autor tematu. Zajebie konto i się szczyci, a sam osiągnął 30lv.

Ten Taksik też mu nikt na skrzynkę pocztową nie wchodził, a sprawa wylądowała w TVN pilnuj się dzieciak.

Pozdrawiam

5

20100720171039.png

Nick : Tamida

Poziom : 74

Serwer : Arkantes

Klasa : Ninja Archer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbieram plusy.

Opublikowano

O boze !!!!!!!! TO TY TEN Z TVN ? WTF LOL WOOOT HAX OMG !!!!! aaaaaa <boisie> nie wiem co robic zaraz chyba zemdleje ;(((( poznalem tego kolesia co zabral 'tarcze , branzolete i yyyyyyyy naszyyyyjnik '

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

No i graj tu na PL codziennie kradzieże i ubolewania nad kontem...

Wole pograć na Prywatnych serverach nawet jak ktoś mi ukradł konto lub inne coś

To nie ubolewam nad tym zawsze moge zrobić sobie nowe...

A co do autora tematu " 1Hit=Kick_xD" To poprostu jest człowiekiem "Kidem"

Wiem coś na ten temat moj kuzyn tak samo miał woja 79lvl i ktoś mu s-hakował konto.

1rok grania na marne i co jest w tym fajnego "ze ukradłem konto"?

Dla mnie to jest chore postaw się na jego miejscu -,-

Czy też byś się cieszył?

Odemnie to byś dostał takiego laka ze byś dotknął chmur =)

Ale to nie moja sprawa mam nadzięję ze zrobisz co do Ciebie należy a tym czasem bywaj ;]

48027281626.jpg

WAS?? Kiełbasa i Kwas wrzuć na luz i daj Plusika ++ =)

Opublikowano

[quote name=1Hit=Kick_xD' timestamp='1280991661' post='1255590]

Udało mi się ukraść konto przez "mmogame" :D Konto to Ninja Dagger 71lvl eq prawie całe +9 tylko pare itemów +7/8 w tym zasadzka na G9 i reszta G1 (oprócz krycia) No i mam pytanie, bo chciałbym na tym koncie grać, ale wypisują do mnie jego kumple że jestem złodziej itp.. jak zablokuje szept to nie jest lepiej, bo jak jestem w M1 to biegają za mną i piszą że złodziej jestem i że policje zawiadomili (akurat o policje się nie boję, bo on to akceptował sam :) )

Da się coś zrobić żeby do mnie tak nie pisali?

nie przejmuj się tym i kradnij dalej ;]

zimny_lech.jpg
Opublikowano

Fake !!

Kłamiesz !

Skąd kolo miał kumpli skoro kupił konto na allegro ? I jeśli to było dziecko i robiło błędy ort. to pewnie jego koledzy nie lepsi i to są noobki po 8 lat

:)

Pokaż SS to uwierze, że masz to konto ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mnie okradziono 5 razy byłem wkurwiony bardzo ..... wiem jak to jest dlatego ja nie okradam czitować czituje ale napewno nikogo nie okradne... xD A co do twojego problemu oddaj to konto i będziesz miał spokój...

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Ja bym na jego miejscu nie sprzedawał konta, ponieważ jak ktoś zobaczy te konto na allegro z tych znajomych okradzionego i nakapuje gmowi, to Cię zbanują bo za sprzedaż konta jest ban...

Pozdrawiam!

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

Najlepiej zmień królestwo, nie wbijaj na metka przez ok. 2/3 dni a potem zablokuj szept, usuń ich z listy znajomych , to powinno wystarczyć ;p

Albo zmień królestwo i od początku zablokuj szept na te 2/3 dni xD

Lub możesz zostać w aktualnym królestwie zablokować szept a jak w mieście Cię zaczepiają ignoruj jak zaczną bluzgać screen i do supportu :P

Opublikowano

Jestes chujem i złodziejem sory ale takie moje zdanie ... jedna z gorszych rzeczy jaka może byc to złodziejstwo ! Mam nadzieje, ze i ciebie okradną ale nie w grze ;)

nie wiem dlaczego wyrażając swoje zdanie musisz bluzgać , a co do twoich nadziei to było żałosne ;) czy złodziejstwem można nazwać głupotę ludzi ? sam sobie odpowiedz na to pytanie :D

@Topic

nie przejmuj się ;) w końcu im się znudzi . tak się postępuje z ludźmi w normalnym świecie więc pewnie w wirtualnym też to zadziała

Opublikowano

KaMeR, a ty co? Zazdrościsz? Idz lepiej na te swoje privy :P Swoją postacią miałem 78lvl, ale została zbanowana za to ze dałem ponad 10kk na handlu (z modem kamera) xD więc nie mów że grać nie potrafię, Skille miałem wszystkie ma M7/M9 (to body więc ku drogie)

--- DAJ MINUSA ---

Opublikowano

Ukradl konto , jego sprawa , a wy odrazu ze zlodziej. Sami nie bylibyscie lepsi ;P

nie bądz cham, daj minusa -----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...