Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ukradłem Konto Xd

1Hit=Kick_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało mi się ukraść konto przez "mmogame" :D Konto to Ninja Dagger 71lvl eq prawie całe +9 tylko pare itemów +7/8 w tym zasadzka na G9 i reszta G1 (oprócz krycia) No i mam pytanie, bo chciałbym na tym koncie grać, ale wypisują do mnie jego kumple że jestem złodziej itp.. jak zablokuje szept to nie jest lepiej, bo jak jestem w M1 to biegają za mną i piszą że złodziej jestem i że policje zawiadomili (akurat o policje się nie boję, bo on to akceptował sam :) )

Da się coś zrobić żeby do mnie tak nie pisali?

--- DAJ MINUSA ---

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej nie. Może wyślij ss'y do supportu gdy cię wyzywają. Jeżeli okradłeś go bez wchodzenia na mail nie musisz sie o nic martwić. Konto w grze jest własnością gameforge. Jeżeli masz kasę na is to może zmień królestwo?

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

nom nawet błędy ort. robił chyba konto na allegro kupił B):)

Ale zmiana sprawi że przestanę być prześladowany? Bo jak nie to szkoda mi sm

--- DAJ MINUSA ---

Opublikowano

Zmien krolestwo i po klopocie. Ogolnie to ja bym zrobil tak. Zmien krolestwo i przez tydzien/2 tygodnie miej zablokowany szept ;]

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Pospamują , Pospamują i przestaną bo wiecznie spamować nie idzie :D .

qsHVsoT.png

Opublikowano

Nie ma :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Po co tracić SM na olejek. Ignoruj to, w końcu im się znudzi i przestaną :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

a mozesz zdradzic jaka gadke zapusciles z tym kolesiem? Bo musiala byc skuteczna jak ryples takie konto :).

Zmien krolestwo, dolacz do innej gildii, nie pisz nic na support, chyba ze beda bluzgac, jak dasz rade to nie wchodz tydzien do gry, a jak beda ci przeszkadzac w expie v2 nawet po miesiacu, to sprzedaj eq, postac na allegro i szukaj jakies innej na allegro, albo na mmogame xD i przeloz yangi i sielanka :)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Zmien krolestwo, przeciez ty nie kupiles tych 200sm? to gosciu kupil wiec ty nic nie stracisz, wiec zmien krolestwo, i zablokuj szept, i miej ich w dupie

13032777318975834031.gif

Opublikowano

do gry już nie wchodze 2 tygodnie i weszłem dziśaj i spamowali..

a gadka była taka:

ja: elo

on: siema

ja: koncze grem chcesz moje konta 74lv mental ze skillami na G1 bez eq? (pisałem 1lvlem i mnie nie widział bo byłem daleko)

on: tak :D

ja: podaj swój email, bedzie musiał akceptowac zmiane emaila zeby konto było na twoim ;)

on: <<podal emaila i akceptował to gówno xD >>

--- DAJ MINUSA ---

Opublikowano

Jak Ci przeszkadzają w grze to może mi konto oddać xD

Nie a tak na prawde to nie trać Sm na to gówno do zmiany królestwa zablokuj szept na tydzień albo 2 kiedyś im to się znudzi

a jakiś up pisał żebyś zrobił ss ale jak tamten dzieciak zgłosił kradzież konta i podał nick to jakbyś wysłał ss'a to mógłbyś dostać bana(mogę się mylić)

Opublikowano

on nie zgłosi kradzieży na policje tylko tak straszy (ja se nie boje) konto jebłem mu miesiąc temu (grałem 2 tygodnie na metki chodziłem itp..) potem 2 tyg przestałem grać żeby się uspokoili, ale i tak dalej spamują :angry:

--- DAJ MINUSA ---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...