Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ukradłem Konto Xd

1Hit=Kick_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja u kolesia bawilem sie na postaci z csyt2 i tam nonstop pisza oddam konto na pl za yang tutaj i ukradlem ninje dagera na fenku zasadzka m9 wirek m8 szybki m6 reszta w chmure postac poszla na sell za 15 zl ;p a eq sellnalem dostalem 206kk i jestem zadowolony ale nie mam co z tym zrobic bo gram na elares xDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w koncu sie odczepia;p znudzi im sie to:) u nas tez na serwie 12 takiemu gosciowi ukradli konto i pisali ze to on a on nic sobie z tego nie robil nawet na wolnym go lali to on jechal w miasto i juz;p olal to a oni widzac ze nic sobie z tego nie robi ppo jakims miesiacu sie odczepili ;p ja ostatnio gosciowi powiedzialem czy da przymierzyc garnitur a on na to czy mu nie zabiore a ja mowie no tylko przymierze a on debil mi dal xD;p a mowi ze mu riba+9 zabrali no to sie nie dziwie :D

Opublikowano

Pousuwaj wszystkich z przyjaciół i wyjdz z gildii ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ignorowanie moim zdaniem nic nie da, Jeden na Monolicie ukradł Ninje Dagger Skille na G8, lvl Chyba 78 czy coś takiego

Teraz go nie ma w ogóle w Metku, nie wiem czy zmienił królestwo czy nie, ale najlepiej będzie jak napiszesz że sie wkurzyłeś i oddasz pierwszemu lepszemu konto, podejdziesz innym Swoim i zaczniesz pisać że ja chce itd. tak żeby nie wyszło na to że to rzeczywiście twoje dwa konta, potem Niby podasz Mu ID, Hasło, E-maila itd., potem także radził bym zmienić Królestwo i będzie spokój :)

PS: Ile SM kosztuje Olejek Wygnania?

Opublikowano

Hmmm jak za tobą biegają to zmień Channela na jakiegoś pustego...albo chociaż ignoruj ich ? :P

Wkońcu mówi się , że kradzież "nie popłaca" :D

34395.pngsraczuser.gif

googleuser.png34115.jpg

33983.png34382.png

32409.png31453.png

31590.png33929.png

34240.gif34247.png

Opublikowano

No ja też jestem za tym abyś zmienił królestwo ale mam pytanie offtopic jak on już kliknął tego e-mail biore metka i mam tylko strone jak jest on zalogowany to skąd mam wiedzieć jakie jest hasło jak jest na jego e-mail to nie mogę nic zrobić powie mi ktoś^^?

Opublikowano

@2UP

Też własnie jestem ciekaw bug na email? ale ja go wlasnie teraz probowalem kilka razy i nie dziala ;/

1Hit=Kick_xD, podziel sie z nami jak to zrobic bo mi juz nie 1 noobek dal swoje pasy :)

Opublikowano

WIESZ CO CZŁOWIEKU OGARNIJ SIE!!!

WEŹ EQ A KONTO MU ODDAJ

POSTAW SIE W JEGO SYTUACJI

ZAWSZE BEDĄ CIE PRZEŚLADOWAĆ

MOWIE CI ODDAJ MU PUSTE KONTO A EQ WEŹ SE!!!!

2mo740k.jpg

Opublikowano

A ja mam wlaśnie inny problem, Nie ukradli mi konto ale z 2 kont wyczyscili caly eq,Troszke wart jest,zglaszac to do supportu albo cos ze taka sytuacja miala miejsce.Szczerze to podejrzewam ze to ktos z onet.pl od poczty mi ukradl poniewaz oby 2 konta byly zarejestrowane na poczcie z oneta i nazwy e-mialy posiuadaly nazwe z metinem2.Pozostale 2 konta posiadaja jeszcze eq ale jak oproznia mi wszystkie to bd lipa w max.A najfajnijesze w tym wszystki to to ze gralem na 1 z okradzionych kont wylaczylem metka na 5 min. wlaczylem go spowrotem patrze pusto.Na 100% zlodziej sprawdza jeszcze magazyn poniewaz oby 2 postacie na 2 roznych kontach staly obok magazynu gdzie jedna z nich bylem w dolinie :(.Powiedzcie kogo tez okradli bym sie tak mocno nie dolowal i powiedzcie co zrobic.jeden z emaili jednego konta nie istnieje o.O......... a nie moge sie zalogowac na stronie metina 2.

d9548721aa6c8acf.jpg
Opublikowano

Sprzedaj konto, kup podobne i po problemie ;)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Zmien krolestwo i nie wchodz przez kilka dni na konto + jak wejdziesz BLOK szept i wkońcu dadzą ci spokoj bo nie beda latac po krolestwach zeby mowic ze ty zlodziej...

@EDIT

Mozecie podac link do tego poradnika jak ukrasc kon to sposobem mmogame? bo wiem ze byl taki poradnik ale nie pamietam gdzie :P

Opublikowano

Miej nadzieje że nie poszedł na tą policje...

Ostatnio typka okradli załozył sprawe na policje,TVN i ten złodziej jest udupiony po uszy ;/

Prosze link :

http://www.youtube.com/watch?v=G3wqMGKEa4o

Też polecam zmiane królestwa a i usuń wszystkich z listy znajomych jak tego jeszcze nie zrobiłes :)

nie czytałem postów bo za dużo więc nie wiem co tam pisaliście xD

Edit:

krolik1908 widać twój nick świadczy o twojej głupocie...Uważaj żebym ja ci nie pocisł.

A tak wgl. to spamujesz więc ogarnij sie

Na marginesie nupku widać ze o komputerach,internecie nic nie wiesz po IP dojdą wszędzie a Eq jest warte

więcej niż twoja rodzina zarobi przez 1 m/c...

A teraz pewnie pytanie jak oni niby dojdą do IP? Upoważniona osoba z supportu poda im IP osób które siedziały na tym koncie...

Pewnie pomyślisz ze ktoś mógł sobie zmienic IP na np. Amerykańskie? taki wałek bo jest IP wewnętrzne i zewnętrzne a

obu sie zmienić nie da.

Dziękuje to by było na tyle...Więcej nie mam ci do powiedzenia

k2i73k.gif
Opublikowano

@UP

Co za kurwa debil. Jak ma to zgłosić na policje, jak on sam to aktywował, więc mogą mu naskoczyć.

Ten reportaż miał na celu przestraszyć dzieci neo...

Miej nadzieje że nie poszedł na tą policje...

Tak jak pisałem mogą mu naskoczyć, bo ofiara sama akceptowała e maila

Ostatnio typka okradli załozył sprawe na policje,TVN i ten złodziej jest udupiony po uszy ;/

Nikt nie został udupiony, bo nie zna nikt sprawcy... Policja szuka prawdziwych przestępców, a nie złodziei kolczyków +9 ...

Też polecam zmiane królestwa a i usuń wszystkich z listy znajomych jak tego jeszcze nie zrobiłes

nie czytałem postów bo za dużo więc nie wiem co tam pisaliście

To następnym razem przeczytaj i jak tego nie zrobisz to nic nie pisz...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...