Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DLL] KalHackZz v1.0

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróżką nie jestem :P Coś po prostu musi robić źle. Jeśli wyskakuje "Everything seems to work fine" w KLOAD to znaczy, że dobrze ja zaimplementował, ale coś musi być nie tak z .NET framework, lub z c++.

Co do pomysłu kopiowania dll'ki do folderu kala, to niekoniecznie genialny pomysł. Gdyby była to proxy dll to bym się zgodził, ale ta wymaga loadera (typu KLOAD).

sign.png
  • Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

YourFear tylko chodzi o to ze on ma NET.Frameworka 3.5 i tego Microsoft Visual 2008 (pomaranczowa wersja, jaka polecales).Tak jak mowiles wyskakuje mu "Everything seems to work fine".Probowal tym sposobem odpalic Noor v 0.8 i mu poszedl tylko ten kalhack nie chce isc.Nie mam juz bladego pojecia

Opublikowano

Z takim przypadkiem jeszcze się nie spotkałem.

Generalnie jakby mi nie działało coś to już bym formata robił :P

sign.png
Opublikowano

hmm... czy kload na pewno jest czysty :unsure: bo jak ściagam to mi robak wyskakuje (mam avasta gó... <_< )

Opublikowano

Ten KLOAD jest czysty, więc polecałbym ściągnąć z tego źródła, bo widziałem o wiele piękniejszą wersję :P

W tamtej znalazłem pełno syfu między innymi win 32 Jeefo, który spowalnia kompa zarażając przy okazji wszystkie napotkane pliki exe z hdd.

Taka miła niespodzianka :D

sign.png
Opublikowano

do kolegi wróżki YourFear'a =]

stary mozesz opisac dokladniej pimp hacka bo robie tak jak mowiles i nie dziala ;/

Opublikowano

był filmik ..? czy posiadasz Your??

bo kiedyś miałem..;/ chyba ze na wrzucie bd..;/

wszystko objasnione polecam!

d033441ba9246e5d.gif To Wszystko Różni Się Grą ! Ucz Się PRZEGRYWAĆ To Napewno Wygrasz!

13869.gif

27617.gif

28092.png

28106.gif

15221.gif

5390.png

lolek8yz1.gif

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano

Ta dll'ka jest pisana specjalnie pod privy, więc na globalu nie ruszy. Z tego co wiem to i tak już F/L hack jest zablokowany. Można to łatwo sprawdzić próbując wysłać geona z cena (mówie o globalu oczywiście ^^). Jak ktoś nie wie jak ustawić cenę na paczkę z geonami to może kiedyś opiszę :P

PuLs3

Filmiku z tymi hackami nie widziałem (nawet nie szukałem nigdy :P). Może jakiś tam jest, ale nie był mi potrzebny.

sign.png
Opublikowano

Vild ma dobra RANGE do siebie dopasowaną..:P jeśli wiesz coto ..,

chyba kazdy rozumie oprucz ciebie vild..

przypominam strone czytanie.pl

:) nie zaszkodzi;]

pozdro Your

28106.gif

13869.gif

Trening, Siła, Honor, Duma, Walka[!] To Czyni Mistrza !

Opublikowano

dobrze radze nie sciagejcie tych plikow u mnie 5 min bez antywira z tymi plikami postkutkowalo 8 trojanami 21 wormami i ok 4 chyba keylogerami wiec nie ufajcie tym plikom!!!!!

Opublikowano

ojejku !

kryc sie !

uciekac !

kolo wbil na forum haxorskie i dziwi sie, ze wira zalapal przy avascie ! ratujcie !

New - pr0 - ultimate- uber - super- hiper - mega czit do kazdej gry : O

ctrl+w

Opublikowano

ahhh pobawie sie tym moze na globcu cos zadziala ^^ swietna robota YourFear, gratuluje

EDIT

Przeraszam ale mam problem nie moge wywolac listy rootkitem wpisuje: cd\ [enter]

cd\rootkit\exe [enter]

fu -pl 500 [enter]

i przy ostatnim wierszu

Microsoft Windows XP [Wersja 5.1.2600]

© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\Rydzy>cd\

C:\>cd\rootkit\exe

C:\rootkit\exe>fu -pl 500

Nazwa 'fu' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne,

program wykonywalny lub plik wsadowy.

C:\rootkit\exe>

No i problem ^^ kiedys mi wchodzilo jak bawilem sie hackami ale teraz cos mi nie wychodzi moglby ktos pomoc??

Opublikowano

Mam tylko pytanie czy wszystkie te uploady sa bezpieczne?? ;/ bo kazdy z nich wykrywany jest u mnie jako wirus: Trj Robak i rtk ^^

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano
ahhh pobawie sie tym moze na globcu cos zadziala ^^ swietna robota YourFear, gratuluje

EDIT

Przeraszam ale mam problem nie moge wywolac listy rootkitem wpisuje: cd\ [enter]

cd\rootkit\exe [enter]

fu -pl 500 [enter]

i przy ostatnim wierszu

Microsoft Windows XP [Wersja 5.1.2600]

© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\Rydzy>cd\

C:\>cd\rootkit\exe

C:\rootkit\exe>fu -pl 500

Nazwa 'fu' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne,

program wykonywalny lub plik wsadowy.

C:\rootkit\exe>

No i problem ^^ kiedys mi wchodzilo jak bawilem sie hackami ale teraz cos mi nie wychodzi moglby ktos pomoc??

Też tak miałe. Po pierwsze sprawdz czy masz wszystkie pliki rootkita a potem wyłącz antywira bo on blokuje rootkita:) mi wszystko działa tylko jak robiłem to na szybko to spaliłem g70 xD Moj błąd:(

Mam tylko pytanie czy wszystkie te uploady sa bezpieczne?? ;/ bo kazdy z nich wykrywany jest u mnie jako wirus: Trj Robak i rtk ^^

Są bezpieczne! To że rootkit jest wykrywany jako wirus (bo ukrywa procesy czy tam cos:P nie znam sie na tym ) było juz pisane 1000 razy ale on nic ci z komputerem nei zrobi:)

Opublikowano

ponownie prosze o rehosta pod rootkita poniewaz mam errora przy 78% sciagania !

Opublikowano
CYTAT(Bubu91 @ Nov 16 2008, 11:23 AM) *

Są bezpieczne! To że rootkit jest wykrywany jako wirus (bo ukrywa procesy czy tam cos:P nie znam sie na tym ) było juz pisane 1000 razy ale on nic ci z komputerem nei zrobi:)

Po uruchomieniu pliku KLOAD moj komputer zostal zainfekowany ponad 160 wirusami.. ;/ nie obylo sie bez obrazu dysku wiec nie wiem o co chodzi......

Avate_eune_117_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...