Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DLL] KalHackZz v1.0

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No chyba Ty zadzwon po karetke... Chodzi mi po prostu o to ze ten plik zainfekowal ponad 160 plikow wirusem "win-32 autorun (blabla)"

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano
idz, pokaz to staremu on zadzwoni na policje ! :O</irony>

to chyba normalne, ze wykrywa wirusy, nie ?

a warna byś potrzebował?? lub perma..:P

a ty bubu scan moze jest??:P

Przepominam Każdy HACK to VIRUS..! -.-

.

Opublikowano
a ty bubu scan moze jest??tongue.gif
'

Ale zauwaz ze w poprezdnim poscie pytalem o mozliwosc wystepowania wirusow.. Nie wiem chyba po prostu pora przestac ufac takim programikom i czas sie przerzucic na samodzielne myslenie+stare dobre uce :) PS. komp juz naprawiony :)

Przepominam Każdy HACK to VIRUS..! -.-

Nie kazdy :) przykladow masz sporo ;P

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

Wpisałam w wiersz poleceń te komendy:

cd\ [enter]

cd\rootkit\exe [enter]

fu -pl 500 [enter]

Potem pojawiła się lista, a w niej engine.exe we własnej osobie. Uzupełniłam wszystkie pola w KLOAD i kliknęłam na Inject:

http://img409.imageshack.us/my.php?image=hhnl9.jpg

Zamiast czarnego okna wyskakuje pole Everything seems to work fine, jak na screenie.

Chyba dll. plik zapodany przez YouFear, jest niepoprawny?

Help.

Uczeń
Opublikowano

WITAM!!! Wszytko zrobiłem tak jak opisano -;- i dalej nie działa. Mam .NET Framework 3.5 (I wszystkie inne wersje) mam Microsoft Visual c++ 2008 (każda wersje) i dalej widze tylko "Everything seems to work fine" ...HELP!

Opublikowano

zaznacz w kloadzie ta druga opcje wpisz engine.exe i podaj recznie sciezke dostepu do dllki powinno dzialac jezeli nie to sciagnij nowsza wersje kalhacka glowy nie dam ale powinno odpalic ;]

pozdro Daro

Opublikowano

Lol uruchamiam te wszystkie pilki przez "Uruchom" mam te 3 okienka ,otwieram KLOAD wszytsko uzupelniam i mi sie pojawia DLL NOT FOUND

Opublikowano

podales zla sciezke dostepu do dll'a

@YourFear widze ze siedzisz w tym poscie napisz na gg =]

Opublikowano

Jak macie problemy z tym hackiem to użyjcie epvphack'a ściągnijcie tego co uruchamia sie przy włączeniu gry i nie powinno być problemów. On ma wszystkie takie same opcje tylko f/l hacka nie ma.

Mariuszw13.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak sama nazwa wskazuje można go ściągnąć na epvp tak jak nowego kalhackzz'a 0.3 kilk nowych opcji takich jak drop hack, lub 1hh wpisuje się setmix i trzeba robić imperial broni g40 aż dojdzie dmg do 65k jeszcze nie testowałem

Mariuszw13.png
Opublikowano

Your sprawa jest jak wlasnie zauwazylem loader nie dziala na viscie ! zrob cosik :D

Opublikowano

Zainstaluj sobie xp albo ubuntu albo linuxa jak nie masz xp i nie chcesz kupować to zainstaluj jednego z 2 pozostałych ale co do ubuntu i linuxa nie jestem pewien czy będzie działało

Mariuszw13.png
Opublikowano

hmm mam wszystko all chodzi i zaczynaja sie schody wpisze storm ladnie pieknie burza jest ale juz drugi raz nie moge jej wywolac ;/

mane mam wiek ktoś dlaczego ?? prosze o szybka odpowiedz :P

Opublikowano

dawaj :

cd storm 2 az nie bedzie widac jak zuca

potem pare razy daj :

cd storm 4 i bedzie gites

Opublikowano

mam versje v0,3 wszystkie haki chodzą ale ja chcę po pewnym czasie wywołać znowu burze to się nie da zero reakcji wie kto dlaczego o to mi chodzi a w eugona moge ile wlezie a tu nic jakby jednorazowa komenda

próbowałem twojego sposobu ale 2 raz nie wywołałem

Opublikowano
mam versje v0,3 wszystkie haki chodzą ale ja chcę po pewnym czasie wywołać znowu burze to się nie da zero reakcji wie kto dlaczego o to mi chodzi a w eugona moge ile wlezie a tu nic jakby jednorazowa komenda

próbowałem twojego sposobu ale 2 raz nie wywołałem

z tym musze przyznac jeszcze sie nie spotkalem sproboj poprostu noorem 6,0 stormowac powinno dzialac te nowe sa troszku wadliwe =]

@Bum^^

Kload : Click {FileFront}

Opublikowano

używanie tego hacka jest proste ludzie :)).

btw. wie ktoś jak zniwelować skutki crashmixa?

ktoś go użył server ma DC admin nie wie co zrobić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...