Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut}Łatwy I Szybki Zarobek

krolik1908

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe fms +9 hehe, mi dropi tylko bransoletki na 34 lvlu, ani jednego zemba

mój serwer CS! CoD Mom cs-drop[CoD MOD] @HostVision.pl 24 sloty ip

91.210.131.90:27094 (debile go wyłączaja, ci od hosta)

Nie pisze poprawnie po polsku, szkoda ;(

askgoogle2fz91.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Czy jak mam 45 level, to coś zarobię?

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

Czy jak mam 45 level, to coś zarobię?

NIE, za duży lv, odpisuję dzisiaj bo dopiero co mnie odbanowali -.-

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Tut byl kiedys na forum wydaje mi sie ze jest skopiowany

To źle ci się wydaję i przeczytaj tutorial jeszcze raz, tamten był o zębach a ten jest o bransoletach -.-

Opublikowano

na wikimetin2 pisało że z nich lecą kozy >.< jesli to brawd oto zarobek całkiem niezły na niskim lvl

leci + :]

Rzadko kiedy lecą z niego kozy, szansa jest taka jak z każdego normalnego orka.

Opublikowano

Dobre, lecz aby coś osiągnąć (dropnąć) trzeba mieć duuuużo czasu oraz cierpliwość.

Ja dziś ubiłem z 100 przez cały dzień, zyskałem 7x koziki, 12 bransolet, i innych śmieci.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Dobre, lecz aby coś osiągnąć (dropnąć) trzeba mieć duuuużo czasu oraz cierpliwość.

Ja dziś ubiłem z 100 przez cały dzień, zyskałem 7x koziki, 12 bransolet, i innych śmieci.

7 kozików? Bardzo dobry wynik, bo ja od początku bicia dropłem może jedną parę, a co z zębami? Nie zmyślasz?

Opublikowano

Mam 21 lv. I zębów żadnych nie uzyskałem. :/

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Na rekawicy złodzieja moim dropiem straciłem 6 godzin na dropieniu ^^ po 20 min dropła 1 branza a potem nic :P

Jaki dokładnie lv?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej jest tam ustawić EM2, ponieważ w okół tego Orka są elit. Orki itd. a od Elitarnych dropią właśnie koziki, buty, i inne pierdoły jak to wszystko się uzbiera to naprawdę nie złą kasę można mieć... Najlepiej moim zdaniem robić to Ninją dagerem z Chmurką na wysokim M i z DMGxHackiem

Sam mam taką jedną wersję że z chmurki ciągnie mi z x15 razy ( a na innych dmghackach tylko 5/6 ) i nawet na 20 levelu powinniśmy dać radę ;) Linki do znalezionego przeze mnie DMGxhacka W ogóle mam wrażenie, że ten dmghack częściej "wchodzi" od innych ... ale może to tylko wrażenie :D

PC 1 : http://hotfile.com/dl/73216825/35d24d7/SKILLxDMG_by_veng_pc1_updated.rar.html

PC 2 : http://hotfile.com/dl/73232732/d8de057/SkillxDMG_by_veng_pc2_updated.rar.html

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyłączą chyba EM2, a ten zarobek nie wymaga dużego nakładu siły

Polecam i odświeżam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam , spójrzcie na datę utworzenia tutka, ceny mogły się drastycznie zmienić, więc przed sprzedażą popytajcie kilka osób o cene bransy, piątka

Opublikowano

Odświeżam , spójrzcie na datę utworzenia tutka, ceny mogły się drastycznie zmienić, więc przed sprzedażą popytajcie kilka osób o cene bransy, piątka

patrzysz kiedy zrobiles tego tutka ? po co to odswiezac.

close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...