Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut}Łatwy I Szybki Zarobek

krolik1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem autorem poradnika z dropieniem zebow z tego moba i mam pare uwag :P

1. Jak ja jeszcze wykonywalem misje z zebami to dropnietych z niego niestety biolog nie przyjmowal. Byc moze teraz jest to juz naprawione.

2. Owszem, leca z niego bransy z bialego zlota, ponadto ebonitowa bransa i jeszcze jakies smieci. Jednak jesli juz chcecie dropic jednoczesnie z niego i branse z bialego zlota i zeby, to radze nie przekraczac 30 poziomu, bo potem juz slabo bransy leca. Zeby leca na kazdym poziomie, jesli mamy aktywna misje od biologa.

3. Jesli ktos sie napalil na bransy, to radze bic go na troche nizszym poziomie, na przyklad ja go bilem takze moim dropkiem na medale i besty (20lvl mental).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up masz plusa, dopisze to jutro, bo teraz jestem na komie i troche ciezko sie operuje :)

uwazam ze lepszy zarobek jest jednak na tym 30 lv bo mamy tez zeby i bransy :)

mam nadzieje ze nie jestes zly, ze napisalem w swoim poradniku tez o zebach :)

jeszcze raz dziekuje za +

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Ząb Orka, Jadeitowa Bransoleta, Ebonitowa Bransoleta, Perłowa Bransoleta, Bransoleta Z Białego Złota, Żądłowy Wachlarz, Morelowy Dzwon, Olbrzymi Topór, Halabarda, Jadeitowy Dzwon, Kozik Czar. Lis.

temat jest zaczerpnięty z wiki.metin2.pl

Opublikowano

Zeby dropnac z niego kozika, to trzeba miec mniej wiecej tyle szczescia, co przy dropnieciu kamyka duchowego z best kapitana :P

@2x up

Nie moge byc zly, bo napisales o tym, o czym ja zapomnialem w moim tutku :P Poza tym mi to na reke, ze wiecej osob wie o tym mobie, poniewaz ja juz zebow nie dropie od dawna, a ciagle ich potrzebuje do ulepszania itemkow i licze, ze jak duzo osob sie dowie o tym mobie, to moze zeby potanieja :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Autor Tematu masz +

Sposób Działa

z ponad 80 orków

Drop:

7 Zębów Orka ;) Skończona Misja xDD

i ponad 12 Branz ;) z czego 9 sellem

za 400k +0 ;)

a 3 ulepszyłem na +5 i sellne

za 1kk ;)

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Jesli juz to po 5 minutach, wiec zakladajac, ze ubicie ich na wszystkich ch zajmie Ci jakies 3-4 minuty to czekasz raptem minute, zeby sie zrespil na ch1 i mozesz dalej bic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz + ;]

pozdrowionka też jestem z Łodzi ;p

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

A na jakim lvl najlepiej dropia te bransy?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Autor Tematu masz +

Sposób Działa

z ponad 80 orków

Drop:

7 Zębów Orka ;) Skończona Misja xDD

i ponad 12 Branz ;) z czego 9 sellem

za 400k +0 ;)

a 3 ulepszyłem na +5 i sellne

za 1kk ;)

Mam nadzieję, że jeszcze tych +5 nie sprzedałeś, bo możesz za nie wyciągnać nawet 5kk!! : )

A na jakim lvl najlepiej dropia te bransy?

Osobiście polecam 30, ponieważ masz i bransy i zęby orków

Bardzo fajny tut te branzy bardzo dużo chodzą masz + Pozdrawiam Rones

Dzięki, dzięki:)

Tam się nie opłaca dropić bo 1 ork się zrespi po 10 minutach!!!

Ten post jest bez sensu

Jesli juz to po 5 minutach, wiec zakladajac, ze ubicie ich na wszystkich ch zajmie Ci jakies 3-4 minuty to czekasz raptem minute, zeby sie zrespil na ch1 i mozesz dalej bic.

I tu otrzymał mądrą odpowiedź ;]

Zeby dropnac z niego kozika, to trzeba miec mniej wiecej tyle szczescia, co przy dropnieciu kamyka duchowego z best kapitana

Niestety masz rację, ale i tak głównym zarobkiem są brasny i zęby :)

Opublikowano

Jak myslisz jak puszcze exp bota na noc tam 34lv misja rzyjeta to mam szanse na jakies branzy? :P

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Czemu nie? Możesz spróbować i powiedzieć jaki efekt, pamiętaj tylko, że jak będziesz miał już 1 ząb w eq, kolejne nie dropną, ale to nie dotyczy brans. Exp Bota postaw w tym miejscu na dole, piątka :)

Opublikowano

hmm to jak pisza ze lotaja to czemu nie? zaraz polece i sprobuje na noc zostawic ^^ mniejsza z zebami nie mam zamiaru budzic sie co godzine i przezucac ;d wazne ze branzy beda ^^ + za temat ;d

opolanka.gif

Opublikowano

najgozej ze nie wyscine tam calego spota -.- bo za duzo czarodzieji a oni maja kopniecie :P

Ale zrobilem na Em2 ze bardzo mala wielosc przyciagania ;d mniejsza szansa na ubiecie tego orka ale jakas szansa jest :) Jutro pochwale się dropem o ile nie bedzie ban :P

opolanka.gif

Opublikowano

Ok, czekamy. Pamiętaj aby nie pisać jednego postu pod drugim, bo modek pewnie wleci i cię zwarnuje...

Opublikowano

Teraz powiem co było jak Em2 zostawiłem na noc na tym spocie co sie respi ork .

Wiec tak :

1. Bota wlaczylem o 22.00

2. O 6rano przyszedłem sprawidzć jaki drop :)

3. Bot był wylogowany nie wiem z jakich powodow sie sie nie zalogowal nawet ;/ (czas expienia 2godz jak podal bot)

4.Loguje a bot w m1 jakims cudem sie znalazł w mijscy gdzie daje sie miasto .

5. W eq mam zab orka bez+ :)

6.Puscilem znow tam a zab schowalem do depo .

7.Wlasnie wstalem ponownie wbijam jest godz 8.00 i znow tylko zab bez + i 2xkoziki.

Mit z branzami jakby obalony :P 0 branz ..

pytanie : Gdzie sie podzialy branzy z bialego zlota? ;d

Aha bot z 34lv i 3kulki wbil 35 i 2 kulki :P

opolanka.gif

Opublikowano

a x2 drop jest niezbędny do dropienia tych zębów/branz czy obejdzie się bez??? i czy dobrze beda dropic 35lv body??(dropek)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

O tym, że zęby dropią tam to nie wiedziałem. Dla mnie to i tak nie potrzebne bo dropię sobie z BO ząbki (nowy woj;p) ale dla tych co mają 30 lvle i nie dają tam rady to zawsze mogą spróbować.

Opublikowano

Teraz powiem co było jak Em2 zostawiłem na noc na tym spocie co sie respi ork .

Wiec tak :

1. Bota wlaczylem o 22.00

2. O 6rano przyszedłem sprawidzć jaki drop :)

3. Bot był wylogowany nie wiem z jakich powodow sie sie nie zalogowal nawet ;/ (czas expienia 2godz jak podal bot)

4.Loguje a bot w m1 jakims cudem sie znalazł w mijscy gdzie daje sie miasto .

5. W eq mam zab orka bez+ :)

6.Puscilem znow tam a zab schowalem do depo .

7.Wlasnie wstalem ponownie wbijam jest godz 8.00 i znow tylko zab bez + i 2xkoziki.

Mit z branzami jakby obalony :P 0 branz ..

pytanie : Gdzie sie podzialy branzy z bialego zlota? ;d

Aha bot z 34lv i 3kulki wbil 35 i 2 kulki :P

Trzeba by było sprawdzić ile bot zabił moobów o nazwie Ork. Koziki mogły ci dropnąć ze zwykłych zielonych orków, bo tam często dropią. Zęby to normalka.

a x2 drop jest niezbędny do dropienia tych zębów/branz czy obejdzie się bez??? i czy dobrze beda dropic 35lv body??(dropek)

Ja dropiłem nie mając 2x dropu, więc powinno być OK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...