Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][Bot] Zmieniając Śr. W Broniach

Mastick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy temat był, a jeżeli już był to bardzo przepraszam i proszę o usunięcie tematu.

Zobaczyłem, że w modzie kamera jest nowa funkcja, a mianowicie bot na zmienianie śr w broniach 30/75 lvl.

A więc ściągamy nowego metin2moda i instalujemy w folderze z metinem.

Link:

http://www.mediafire.com/?wpuklp02w5gv52c

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/be4a61788652bf5185da291b4c8c4f551c02d317e8f115265e8b2bdd7cc2f5c2-1280345117

I teraz instrukcja z oficjalnej strony kamera.

1. Wchodzimy do pliku mod_config.cfg (notatnikiem), szukamy DSSChanger i zmieniamy liczbe na taką jaka nas interesuje (przy edytowaniu srednich w mod_config wymagany jest reset metina)

2. Włączamy Metina.

3. przenosimy bron 30/75 na pierwsze miejsce w EQ.

4. kupujemy zwoje do zmiany Bonusów.

5. Wciskamy F8 aż przestanie nam zmieniać (po osiągnieciu wiekszych śr. niż ustawiliśmy).

PRZYKŁAD: ustawiliśmy średnie na 30, i wciskam F8 aż wskoczy nam 30% lub wiecej to F8 automatycznie nie bedzie już nam zmieniał wiecej bo osiągnał to co chcieliśmy.

Możemy ustawić taskera żeby nam wciskał F8 i dac continous.

Nie liczę na + ani na -

Ale jak chcecie + możecie dać :D

Dziękuje kamer1337 za udostępnienie tego bocika dzieki temu mam sr. 40% + na privkach.

Przypominam jeśli temat już był to przepraszam i prosze o wyrozumialość.

@EDIT

Do modów: Zdejmiecie mi 10% ? Proszę.

ex

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm na um. Nie znam sposobu xD Tylko podaje info. Może kamer się wypowie.

@EDIT

A spróbuj ustawić śr. na jakiś "-" np. -10 wtedy um. będą większe. Może tak jakoś spróbować.

ex

Opublikowano

Nowa Funkcja do zmiany średnich w broniach 30/75

instrukcja:

1. Wchodzimy do pliku mod_config.cfg (notatnikiem), szukamy DSSChanger i zmieniamy liczbe na taką jaka nas interesuje (przy edytowaniu srednich w mod_config wymagany jest reset metina)

2. Włączamy Metina.

3. przenosimy bron 30/75 na pierwsze miejsce w EQ.

4. kupujemy zwoje do zmiany Bonusów.

5. Wciskamy F8 aż przestanie nam zmieniać (po osiągnieciu wiekszych śr. niż ustawiliśmy).

PRZYKŁAD: ustawiliśmy średnie na 30, i wciskam F8 aż wskoczy nam 30% lub wiecej to F8 automatycznie nie bedzie już nam zmieniał wiecej bo osiągnał to co chcieliśmy.

natym to polega ze musice ta opcje DSSChanger dodac : to wklejcie tam (DSSChanger=30) 30 to srednie jakie ma znalesc pozdro to mozecie zmienic max srednie to 61 % ;p

POMOGLEM DAJ + TAK BARDZO PROSZE ;P

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

dzięki ale trochę za późno -.- kupiłem na csyt2 riba śr. 51% ... a jak sam robiłem to max śr 37% <_<

Opublikowano

Ale to działa z pojedyńczymi bonami? Czy muszą być te bony złączone? I ten bot sam te bony wyszukuje jak sa pojedyncze? Czy musza one np. byc tylko naa 1 stronie ?

Opublikowano

W mod config nie mam tego DSSchanger. Gdzie on jest i

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

@*Gzz*

Na pierwszym miejscu w eq ma być broń w której chcesz zmienić średnie a te zaczarowania chyba sam wyszukuje z tego co zaobserwowalem. I mogą być pojedyńczo.

@UP

Musisz ściągnąć najnowszego moda od kamera.

ex

Opublikowano

@*Gzz*

Na pierwszym miejscu w eq ma być broń w której chcesz zmienić średnie a te zaczarowania chyba sam wyszukuje z tego co zaobserwowalem. I mogą być pojedyńczo.

@UP

Musisz ściągnąć najnowszego moda od kamera.

mozesz dac linka ?

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Odrazu wbiłem sr 52 do zatrutego na serwie Du-li  ,poleciał + dla Ciebie i KaMeRa

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

A zna ktos moze ip AuroraMt2? ew. wie ktos, jak uruchomic Kamer moda na owym servie?

@topic

bot bardzo przydatny, i dla Ciebie i dla Kamera +

Opublikowano

@UP

Proszę z oficjalnej strony kamera:

ciach

Gdzie skan? Nie ważne skąd, skan to skan - nikt nie będzie w ciemno pobierał.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Metin2mod najnowszy:

http://www.mediafire.com/?wpuklp02w5gv52c

SKAN:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/be4a61788652bf5185da291b4c8c4f551c02d317e8f115265e8b2bdd7cc2f5c2-1280345117

Prosze moderatorze usuń mi te 10% odpowiedzialem tylko na pytanie.

ex

Opublikowano

Super ciekawe czy bot pobije moje największe osiągnięcie ;D 56% śr. w FMSie. Naprawde fajny bot przyda się :D

Opublikowano

to chodzi o to że na 1 miejsce np. fms a inna pola zmieniacze bonow, jak klikniemy f8 to sie zmienaja nam srednie i znika 1 zmieniacz i tak caly czas, to jest troche szybciej niz normalnie ale np. mozemy miec sr 49 a nastawilismy 50 no i będzie źle;/ bo 1% to nie az tak duzo roznicy, a i jak trafią nam sie srednie to poprostu juz sie nie zmieniaja bony, szkoda ze kamer nie zrobil tak jak z yang bugiem ze szybkosc sie nastawia bo tak to tylko troche szybciej idzie

fs.png

Opublikowano

JAk odpalic moda na prv?? bo probowalem na alll sposoby i nic!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...