Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Easymetin2 Bez Logowania

badyl6661

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to samo co up x ileś tam <_<

chhunjo na elitepvp.de jest jakiś Farm Bot nie sprawdzalem

sprawdz i daj znać co i jak <_< <_<

2401477507.png\
Opublikowano

to tak może jestem userem 1post pijawa i mam 14lat ale...

kiedyś (rok temu) wzięła mnie mania na tworzenie cheatów itp

podjaralem sie moim mh z gównianym iterfejsem-ale coś z tych lekcji wyniosłem

1.to wersja beta jak wiadomo i widać jak prosto mozna zrobic obejscie to logowanie to tylko kłódka-kluczyk a on zrobił kłódka-spinka

i brawa mu za to :P

2.@chunjo poprostu pobierz pliki locale_de.addr locale_de.eix i locale_de.epk wklej je do folderu PACK w metku i zmieniasz w notatniku

(w glownym folderze metka) w pliku locale.cfg końcówke "pl" na "de" i musicie miec plik metin2client.bin z niemieckiego klienta i all śmiga

3.ORTOGRAFIA co niektorzy to na serio n3o

4.co byście powiedzieli jakbywam komp odtwarzał 5 metkow chodząc non-stop przez dwa miechy?

przez wszelakich informatyków to raczej nie wskazane a oni to jednak robia wiec serwer ich mógł się

wyłączyć/zresetować/przegrzać/skopcić albo po prostu zablokowali lonelyEXPbot dla PL

5.na facebooku pisze (dobrze tlumacze angielski) ze expbot na PL nie obsluguje starych wersji i dziala tylko wersja

0.0.7.1510 ja ją mam a i tak nie dziala (modyfikują serwer i exp bot niema polączenia z serwerem)

6.Czemu nie moge pisać w kategorii hacki bugi boty ? bo zmontowałem wersje exp borta która działa i wrzucił bym ją...

Pzdr troche sie rozpisałem wiec nie powinno byc juz głupich odpowiedzi a jak beda to bedzie SPAM totalny

EDIT@

Ten :P kolega mnie wyprzedził :P

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Opublikowano

Wiesz co nie sądzę żeby był płatny bo po co? Jeżeli tak to nikt nie będzie płacił co mich 5$ jak może yangi na allegro kupic;p

Opublikowano

Wiesz co nie sądzę żeby był płatny bo po co? Jeżeli tak to nikt nie będzie płacił co mich 5$ jak może yangi na allegro kupic;p

nigdy nic niewiadomo pamietasz tego bota co udostepnili ostatnio za free bo im cos padlo z logowaniem czy cos takiego on wczesniej tez byl za free chyba z 1rok temu po czasie stal sie platnym... ale lepiej odpukac bo na czym ja wbije swoj 65lvl ::/

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

mirasl bylo ladnie pieknie bawie sie pogram minute i wywala kombinuje problema (modyfikowałem wersje DE i szlo lepiej niz z pl ale pan w tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/181377-tut-koniec-problemu-z-easymetin2/

mnie wyprzedzil)

@edit

bogdanek136 mozliwe ze bedzie płatne bo przecież z czego sie utrzymuje chinski ExpBot?

vote for torchan !

Opublikowano

Temat można zamknąć, ponieważ już wiem czym spowodowane są błędy. Podczas logowania pobierana jest część pliku Adapter.dll. To przez jej brak wyskakują błędy. Impetus.dll to cały silnik bota. Można go wklejać ponownie po włączeniu metina, lecz brakować będzie części pliku Adapter.dll. Skrypt został tak zabezpieczony, aby podczas logowania pobierane były fragmenty plików. Przez ich brak skrypt bota nie może pracować.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i tu mamy problem - pokombinuje jeszcze i napisze postepy a narazie temat do zamniecia

vote for torchan !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...