Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Easymetin2 Bez Logowania

badyl6661

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co bo Tobie i innym nie działa to trzeba zamknąć ? Może niektórzy nad pracują, kombinują, nie wiem czy to ma sens, zamknie się ten, otworzy się nowy :)

Opublikowano

Chłopaki (i dziewaczyny ale ok 95% chłopaków) odkryłem co trzeba zrobic prócz tego :D

ale stawiam twarde ultimatum, jeżeli odbanujecie @xenex`a to wam wszysko wyjasnie,

ale przez to obejscie nie działa 1 rzecz, ważna rzecz , ale da sie wbic :D

nie zbieram tu + ani - więc nie dawac nic na zachęte :D jak już to + dajcie andrzejowi :D

nie zbieram nic :D

dając mi +/- marnujesz je poprostu...

Opublikowano

Badyl jak wyjmiesz ten plik z pluga wejdz na metka odpal zaloguj sie do postaci znowu go wsadz i odpal jak bedzie ten bląd z adapter.dll to rozpakuj tam beda pliki i skasuj linijke ktora jest napisana w blędzie powinno dzialac.

sygn.png

Opublikowano

koles Up no bez jaj.Ciekawe kto ci odbanuje konto z tego forum.Podziel sie sposobem jezeli nalezysz do spolecznosci MPC.

Odbanujcie mu konto jak nie zadziala to znowu ban

Zadziała , a bana dostałem za nie zgłaszanie tutków (nie wiedzialem ze trzeba i pisałem z 30 tutków i nie zgłaszałem :D) więc powinienem byc odbanowany a poza tym byłem ostatnio bardzo grzeczny na MPC

Jeśli nam powiesz ten sposób na pewno poprzemy twoją prośbę nie?

nie wierze mou

Odbanuje ktoś te konto i tak nie poda sposobu szuka rozgłosu tylko :)

to niech zbanuja na nowo :D jak nie odpali gry...

pamiętajcie że 1 rzecz nie działa na tym obejsciu - i to bardzo ważna rzecz

nie zbieram nic :D

dając mi +/- marnujesz je poprostu...

Opublikowano

usuniencie biblioteki z Impetus.dll z Plug pozwala na wybranie postaci jednak później jest problem z Adapter.dll bo nie otrzymuje danych z serwerów EM2, więc wszystkim życzę powodzenia, bez Adaptera zacina metina przy starcie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Obstawiam, że to własnie EM2 jest ta bardzo ważna rzeczą, która nie chce dziłać w tym twoim sposobie. Ale są to tylko moje własne przypuszczenia. Na próbe można by go odbanować, może jednak to będzie działało...

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

Ja wpadłem na taki pomysł - może coś pomoże.

Myślę, że to przez to, że nie jesteśmy zalogowani, bo może działa tylko jak się ma tam konto, a skoro omijamy to po prostu nie działa?

Opublikowano

to niech zbanuja na nowo :D jak nie odpali gry...

Tak Tak ... Boże powiedz jak to zrobić?

I co nie działa?

Opublikowano

Skasuj te linijke badyl i napisz co sie stanie ona po rozpakowaniu adapter.dll jest w zapisana jako RDATA potem 7zipem zapakuj (rozpakowac tez nim trzeba) i zapisz jako adapter.dll powinno zadzialac ja ide sprawdzic na innych systemach wejde kolo 22-23 i ostateczna odpowiedz bedzie.Tylko pamietaj jak odpalasz wywal to z pluga zaloguj na postac wrzuc do pluga potem wywal orginalny adapter zamien na ten nowy i wbij na mapke inaczej nie odpalisz.

sygn.png

Opublikowano

Jeśli wszystko inne zawiedzie, możemy połączyć swoje siły i stworzyć własnego bota który będzie chociaż expił.

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

Dobra init filed, a dalej umiecie czytać?

Coś jest z impetus.dll. Przeszukałem kompa i nie mam takiej dllki. Szukałem w necie to znalazłem tylko, że taki błąd był 1 miesiąc temu na EM2 TR.

Może coś to da do myślenie komu trzeba, ale ja myślę, że trzeba mieć tą dllkę.

Ma ktoś linka? bo ja nie znalazłem xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

tk jestes dalek ow tyle impetus jest z folderze em2 w plug wywalasz go odpalasz metka wrzucasz spowrotem

jak badyl nie zrobi to ja to wam na rano zalatwie albo zrobie obejscie do chinskiego botka od 3majcie cie

sygn.png

Opublikowano

tk jestes dalek ow tyle impetus jest z folderze em2 w plug wywalasz go odpalasz metka wrzucasz spowrotem

No dobra, dałeś mi dowód, że wyszukiwarka plików w win7 działa do dupy. Twój sposób musi być lepszy.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...