Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Easymetin2 Bez Logowania

badyl6661

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG to wina serverów , rano będzie śmigało , mam info że XaaR się włamał do bazy im ;/

Nie działa to bo po prostu koncicha nie ma -,-

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

To jakieś konkrety ktoś poda? bo siedzi 80 osób i tylko spam leci <_<

MRoczNYkosZMAr haha skąd masz info że Xaar się włamał za takie coś się do więzienia idzie

1356721310-U739101.png

Opublikowano

To jakieś konkrety ktoś poda? bo siedzi 80 osób i tylko spam leci <_<

MRoczNYkosZMAr haha skąd masz info że Xaar się włamał za takie coś się do więzienia idzie

Znam go , byliśmy w jednej klasie , na GG z nim pisałem , chwalił się że się włamał na baze danych cheaterów -,-

userbarwb.png

Opublikowano

OMG to wina serverów , rano będzie śmigało , mam info że XaaR się włamał do bazy im ;/

Gnoju!(bez obrazy^^)

przez ciebie mnie dupa boli bo spadlem z krzesla i ojciec mnie musial reanimowac jak powiedzial ze XaaR sie wlamal ;/

x

Opublikowano

A można link do tego "innego" bota? Lub nazwę tego Bota?

PLX dam +

HAHAHA Xarr się włamał BUHAHA spadłem z krzesła HAHAHA!

Opublikowano

I tak się zaczyna plotka.

Gdzieś zasugerowałem ironicznie, że XaaR się włamał a tu już ktoś wyciąga pewne info.

Jesteś jak jakiś plotkarz. Ale zamiast aparatu słuchowego potrzebne Ci są okulary!!!

A tym co nie wiedzą, co to ironia to se poszukajcie na necie.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

I tak się zaczyna plotka.

Gdzieś zasugerowałem ironicznie, że XaaR się włamał a tu już ktoś wyciąga pewne info.

Jesteś jak jakiś plotkarz. Ale zamiast aparatu słuchowego potrzebne Ci są okulary!!!

A tym co nie wiedzą, co to ironia to se poszukajcie na necie.

Czyli plotka.. Mimo wszystko jest możliwe, że rano zadziała ;)

Opublikowano

Przerabianie pliku Adapter.dll nic nie daje. Plik Impetus.dll to całe okno bota, które pojawia się po uruchomieniu metina, więc podczas ładowania musi być na swoim miejscu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli plotka.. Mimo wszystko jest możliwe, że rano zadziała ;)

No plotka plotką, ale sugestia to także sugestia. Podobno były tematy na boardzie PLa, gdzie XaaR ogłaszał, że będzie walczył z botami w dość nielegalny sposób (włamy).

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

po uruchomieniu gry jest u mnie ten init failed - po wywaleniu impetusa gra się włancza- ale po zakończeniu wczytywania wyskakuje mi ten 2 błąd Adapter.dll

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

No plotka plotką, ale sugestia to także sugestia. Podobno były tematy na boardzie PLa, gdzie XaaR ogłaszał, że będzie walczył z botami w dość nielegalny sposób (włamy).

Więc tego, że się włamał też nie można wykluczyć ;)

Opublikowano

Więc tego, że się włamał też nie można wykluczyć ;)

A Ci swoje ... OMG nie możecie się zgodzić ? ...

userbarwb.png

Opublikowano

Byłem na oficjalnym forum EM2 i z tego co się doczytałem to pracownicy EM2 piszą że coś się jest z ich serwerami i że za pracują nad tym aby bot działał

Opublikowano

Mam prośbe do kogoś komu to działa najlepiej na Windows 7 32bit Hom prem :) możecie wrzucić gdzieś ten pliczek

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Ok wrócilem calą noc bede kombinowac ;-) jak ktos chce moze konferencje na gg zrobic ale tylko osoby ktore sie w miare znają 6644243 trzeba przerobic ten plik z pluga chyba

sygn.png

Opublikowano

Serwery im cos padają

a ten ze sie włamał ha ha ha akurat w to uwierzę że sie wrąbał z eruropy na serwery poza europą juz to widze by musial miec bardzo szybki transfer ale w 95 % są strasznie wolne ...

to na 100 % plotka i tyle . może firma od metina PL zapłaciła im by zablokowali serwery bo maja dosyć botow lub cos w tym stylu

pomarzyć zawszę można xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...