Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Madakamt2 [Pl] [Dedyk]

matir1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niw wyklinaj dzieciaku. Jak sobie Hawaga nie umiesz zrobic to nie moja wina. Hwang jest w Is i da się tez zrobic ze stali +9 jest na to 25% i ulepszacze. Tak wiec jak grac nie umiesz to Won na servery hamachi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Morda Leszczu Bo Leje Na Takie Serwy Na Ktore Sie Wbijaja Dzieci i Pierwsze Co To Kupuja Hwangi w IS i Udawaja Ze Potrafia Grac

reklama

Opublikowano

Polecam Serwer.

Dlaczego Administracja ma wielkie plany dotyczace serwera sa na nim wprowadzone nowe rzeczy ktore jeszcze bardziej urozmaica server jak i sama gre i co wazne nie olewa serwera.Gra dziala bez lagow to wielki + Eventy sa czenste co tym bardziej powinno was zmotywowac do gry na tym serwie.

Czeka na was nowa przygoda i wyzwania zapraszam na serwer Madakamt2 .

Ps Serwer jest na Dlusza mete wiec nie ma co sie obawiac ze bedzie reset kont czy serwer za miecha czy cos bedzie OFF

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Dokladnie na tym serwie ma zostać jeszcze wprowadzonych wiele istotnych zmian. Które ulepszą w jakimś stopniu serwer i wasz czas spędzony przed grą . Tak ze zapraszam i polecam w 100%

Opublikowano

LOL, może czasem ktoś się znajdzie na jakimś hacku, ale dajesz znać GM i się nim zaraz zajmuje... Jeszcze nie było serwa gdzie by nikt nawet jedna osoba nie miała hacka. Ale tutaj GM przynajmniej szybko reaguje. żalosny jesteś.

chlopie ty sam chyba nie wierzysz w to co piszesz albo albo wierzysz w brednie aka ojca rydzyka hahah dam przyklad taka postac "prostownik" latal po m1 na wallhaku latwo to wylapac. Zostal zgloszony do Gm Sensei Gm to zobaczyl i kolo dalej gra. Wiec to ty piszesz durnoty jak nie wiesz. Dobilem na tym servie 69 lvl i tyle powiedzialem dosc.! Załoga moze i mila ale z kompetencja lipa. w m1 co 2 osoba lata na walhaku a na expie pewnie jeste jeszcze lepiej. Zaloga dodala nowego Npc co z tego nieumiejetnie grajace tumany metkami 1 dnia rozwalili m1.

Mysle ze zaloga powinna zabrac sie za banowanie graczy jezeli zalezy im na servie bo w taki sposob nie beda mieli graczy.

Opublikowano

LOL, może czasem ktoś się znajdzie na jakimś hacku, ale dajesz znać GM i się nim zaraz zajmuje... Jeszcze nie było serwa gdzie by nikt nawet jedna osoba nie miała hacka. Ale tutaj GM przynajmniej szybko reaguje. żalosny jesteś.

chlopie ty sam chyba nie wierzysz w to co piszesz albo albo wierzysz w brednie aka ojca rydzyka hahah dam przyklad taka postac "prostownik" latal po m1 na wallhaku latwo to wylapac. Zostal zgloszony do Gm Sensei Gm to zobaczyl i kolo dalej gra. Wiec to ty piszesz durnoty jak nie wiesz. Dobilem na tym servie 69 lvl i tyle powiedzialem dosc.! Załoga moze i mila ale z kompetencja lipa. w m1 co 2 osoba lata na walhaku a na expie pewnie jeste jeszcze lepiej. Zaloga dodala nowego Npc co z tego nieumiejetnie grajace tumany metkami 1 dnia rozwalili m1.

Mysle ze zaloga powinna zabrac sie za banowanie graczy jezeli zalezy im na servie bo w taki sposob nie beda mieli graczy.

Jak byś nie wiedział NPC ma być przeniesiony w inne miejsce. A propo prostownika, nie znasz sprawy to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

Dokladnie Proboszcz dobrze mówi. Ma zostać wprowadzonych duzo fajnych zmian . Nareszcie się doczekałem super serva. Pozdrawiam i zapraszam do Chunjo:)

Opublikowano

Serwer chwilowo off.Wszystko będzie wynagrodzone.Zuo większy exp.Serwer off przez Gm-a z avalona.Puścił bota na serwer.

34469.jpg

34223.gif

34040.png

32282.gif

32182.gif

34448.jpg

Najlepszy serwer dedykowany metin2 ----> MadakaMT2

Pozdro BasAstralPL.

Opublikowano

a kiedy bd to naprawione ? ;x

WYGLONDAM JAK OGUREK LUBIE LIZAĆ SZNÓREK

Pise Pobrawńe Po Polskó

WIEM RZE JESTEM TYLKO MARNOM PODRUPKOM KECZUPA :(

Opublikowano

Serw jak najbardziej pro Team aktywny gracze w większości normalni i co najważniejsze exp i drop dobrze dobrany więc gra się przyjemnie . Nowe bronie i ich wyglad tez zachwycaja wiec zapraszam do Jinno

Opublikowano

Serwer chwilowo off.Wszystko będzie wynagrodzone.Zuo większy exp.Serwer off przez Gm-a z avalona.Puścił bota na serwer.

nie dziwie się skoro wszystko prawie takie same...

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Dołączam się do prośby przedmówcy . . .

@edit reje jest ale jakieś dziwne . . .

@edit Założy Mi Ktoś Konto ??? ?? ?? ??? ???

Opublikowano

Są juz nowe bronie an 80, 85 i 90. Beda wprowadzane bronie na 100-127 lv. Ziemie gildii aktywne , nowe forum, Atlantyda odbudowana , Nowy drop i wiele wiele innych zaje.. rzeczy. AAA i reje będzie działało za jakąś godz . pozdrawiam i zapraszam. Serwer w 100% polecam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

server znowu off, forum nie działa, i żadnego info ze strony teamu...

WYGLONDAM JAK OGUREK LUBIE LIZAĆ SZNÓREK

Pise Pobrawńe Po Polskó

WIEM RZE JESTEM TYLKO MARNOM PODRUPKOM KECZUPA :(

Opublikowano

Mogli by tutaj napisać co się dzieje z serwerem, ale ich to wali. Widocznie przyszedł czas zapłaty za serwer a szkoda było kasy bo za mało dostali za isa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...