Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Madakamt2 [Pl] [Dedyk]

matir1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co jest nie realne? radzenie sobie z hakami!!!! ile serverow znam to przynajniej ostro zwlczaja osoby grajace na hakach a na waszym serverze nic sie w tym kierunku nie robi!!!!!Przykladem jest to ze wystaczy postawic postac w m1 chunjo zobacz ile osob przechodzi przez ciebie. co 2 postac na walhaku biega. Ale wam widze to nie przeszkadza i chyba nie chcecie z tym walczyc.Z rozmow z Sensei wynika ze zamierzacie cos robic z tym. Ale jak narazie efektow niestety nie widac. Jako ze wam zalezy na utrzymaniu tego servera to zrobcie w koncu cos w tym kierunku.

w tym poscie nie zamierzam negowac waszych postepowan, wasz server wasze dzialania ale skoro sie staracie zrobic cos fajneg (server) to przydalo by sie zeby zaczac zwalczac tych Neo KIDOW ( nie bede w stosunku do nich wolgow wszelkich juz uzywal bo szkoda)

czlowieku nie spinaj sie jak gm widzi to banuje jak gracz widzi zglasza do gm i tez idzie ban wiec ocb? to ze jak ktos zrobi po banie next konto i znowu jedzie na mh to juz nie wina GM predzej czy pozniej ta osoba dostanie bana

Opublikowano

Co on ma sie sprężać jak to nie od niego zależy ... Ciesz sie że info masz a nie jak na innych privach coś się zwali i cisza aż potem nagle naprawią otworzą i dupa nikt nie gra bo wszyscy myśleli że zamknęli i co wtedy zamknąć naprawde musza ...

Nie bądz botem daj - :)

Aktualnie gram na Madakamt2

Zapraszam tam wszystkich ogarnietych ludzi! Fanów Bibera czeka złożenie na skilla :)

Opublikowano

Memek uwijaj się z serwem.Ostatni dzień wakacji chcemy pomaniaczyć ^^.

34469.jpg

34223.gif

34040.png

32282.gif

32182.gif

34448.jpg

Najlepszy serwer dedykowany metin2 ----> MadakaMT2

Pozdro BasAstralPL.

Opublikowano

Ja wątpię zeby postawił go do 10 na nogi do 12 może tak ale teraz pewnie nie .

Nie bądz botem daj - :)

Aktualnie gram na Madakamt2

Zapraszam tam wszystkich ogarnietych ludzi! Fanów Bibera czeka złożenie na skilla :)

Opublikowano

Dobrze bedzie jezeli wogole otworza...(50 znaczkow...)

EDIT@@ : O to bardzo dobrze...jeszcze sobie troche pogram^^

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Witam.

Serwer ruszy o 23:00 uploaduje teraz baze danych i. strone  TS juz dziala

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Dodano Nowe bronie . Zapraszam do Gry.

Pozdrawiam MementoMori

Opublikowano

Szkoda ,że serwer ruszył myślałem, że pomaniaczycie u nauczycieli rozwiązując kartkówki, ogółem serwer ładny no ale ja wykonuje pewne prace dla lepszego priva (avalonmt2) po za tym dobrze (sarkazm) reklamowaliście serwer czyli wbijacie na dedyki i ustawiacie spam boty, ale co powiedzieć chyba to ,że słyszałem już o dzieciach neo z 1hit killerem i sam na Madace jakę na exp bocie, serwera nie polecam i jak chcecie to dawajcie mi minusy ale mam nawet screena jak gm przeklina na mnie na PW gdy go grzecznie poprosiłem o wyjaśnienie mi czemu na środku M1 nie było strażnika (godzina 2 w nocy). Słaby serwer nie polecam.

Edit: Wasze - mnie nie ruszają. Jak chcecie to je sobie dawajcie ja i tak mam exp bota na ten serwer i kiedyś się może nim nawet podzielę.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Polecałem serwer, broniłem, ale zrąbali tymi bonami!

Od chwili tych bonów serwera nie polecam!

exxof.gif

34469.jpg

34442.jpg

34152.jpg

33870.gif

23277.png

Opublikowano

Ludzie macie ABS zostana wprowadzone bronie 95-127 to DMG sie zwieksza ale wasza wola np mnie nie bawi ze dostane 18k i padne na skilla body moze miec z 40 na przeszywke i deda nawe typka co ma 1kkk defa i z 1k abs z 5 razy przeszywka i ded

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powtarzasz się jak zdarta płyta.

Serwera teraz w ogóle nie polecam za ban na forum bez podania przyczyny.

Wiem, że spamowałem, ale na email nic nie doszło, abym dostał bana, Spam wiem dostałem 3 ostrzeżenia, potem było 0 spamu o_O

Dobra jednego gracza mniej, dzięki, któremu ten serwer miał więcej graczy...

Ekkhhmm..

Przyczyna: Ban Spam Handel co to za przyczyna o_O? Czyżbym banował spamujac handlem?

Wystawiłem po prostu swoją postać i ban.

Serwer za dużooo poszedł do przodu.

Ja odchodzę Sayonara!

exxof.gif

34469.jpg

34442.jpg

34152.jpg

33870.gif

23277.png

Opublikowano

Nauka czytania ze zrozumieniem by ci się przydała, ale nie martw się będziesz się o tym uczył w 3 klasie podstawówki.

Czytaj dokładnie! Na postaci nie ma bana tylko na forum...

exxof.gif

34469.jpg

34442.jpg

34152.jpg

33870.gif

23277.png

Opublikowano

Mam pytanko, a mianowicie: Czy jest do Madaki specialny Client ? bo jak jest np. "Miecz Smoka" to ja nie widze jego dmg. a jak sa jakies inne to widze tylko "zolc"

The-West-728x90_pl_PL.jpg
Opublikowano

Abs Zostanie dzis naprawiony ci co mieli 25% zostanie zmienione na 18 % bo taki wynosi teraz Max ABS 

Info Dodano nowe Wierzchowce.

Pozdrawiam MementoMori

Opublikowano

Witam. Po raz trzeci dostałem bana. Nie chcę ubiegać się o ub, ponieważ zaraz znowu dostań za coś bana. Piszę ten temat po to żeby pokazać, że nie nadaje się na admina. Nie tak dawno temu dostałem bana dokładnie za to samo i dokładnie od tego samego admina. Rezygnuję z dalszej gry na tym serwie, bo ileż można pisać tych tematów!

Więcej czekam na ub, niż gram na serwie.

Żegnam.

P.S.: moja rada na przyszłość . Jeśli kogoś zbanujesz przeczytaj temat tej osoby i nie banuj za to więcej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzis zostaly naprawione ABS max ABS wynosi 18 a nie jak wczesniej 25% osoby co mialy 25% zostal on zmiejszony do 18 czyli i taki i tak ma max w itemku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...