Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Madakamt2 [Pl] [Dedyk]

matir1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto link do oficjalnego tematu ten zamknijcie ,mój temat jest cały czas pilnowany.

http://www.mpcforum.pl/topic/182066-madakamt2-pldedyk/page__p__1216039#entry1216039

Pomogłem ? Lajk !

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server totalnie do du... GM potyrany Dzieciak! za to ze weszlem jemu koledze na spot wezwal gm i mi zmiejszyli 10 lvl postac

chcecie dam ss ja gm pisze mi -10lvli i no fak dostalem wec powodzenia w grze! Server smierdzi brudemn i chamstwem +zapewne pol osiedla,bloku gra na tym sevrvie raziem z wlascicielem Servera Pozdro

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Żal nawet pelerynki w ItemShopie...

Wyłudzają od ludzi kase, bo myślą że same dzieci IS będą wbijać...

Łap + ale jak dla mnie powinien być - ... ;]

128033.jpg

128033.jpg

Opublikowano

nie gram bo na Hackach " dzieci " będą jeździć :/

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

nie gram bo na Hackach " dzieci " będą jeździć :/

A sprawdziłeś chociaż czy grają tutaj na hackach? Bo ja jakoś nie widzę żeby grali.

Opublikowano

Serwera w 100% nie polecam!! chciałem zrobić żelka na +7 i co trzeba? białą perłe.. na tygrysią też, lol? dajcie ulepszacze od +7 ale tylko na 60+lvl a nie, ehh tak samo hwang w is? nie zagram na pewno

graphic.png

Opublikowano

HAHAH ty jestes 100 Lat za murzynami:). Ulepszacze zostały już zmienione na samym początku serwera. Juz nie trzeba białych pereł na takie itemy. PS. Ty się lepiej dowiedz jak jest a nie piszesz bzdury . Polecam serwer w 100%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potwierdzam to co mówi ProBoszczCK, zostało wprowadzonych kilka ważnych zmian dzięki którym gra jest jeszcze lepsza niż była. A co najważniejsze administracja nie spoczywa na laurach...

Opublikowano

Ma zostać dodany nowy NPC z fajnymi itemkami , bronie 85-90 , Od 90 Lv militar i wprowadzone zostaną " Ziemie gildii" które umożliwia nam przyjemniejsze granie:). Serwer polecam w 100%. I Zapraszam nikt się nie zawiedzie:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serdecznie polecam sam wbiłem 80lvl noobków jest parę ale odpadają po paru dniach grania bo im coś nie pasuje. Maja być nowe npc bronie na 85lvl i 90 a co do Ulepszaczy to juz jest normalka ;]

Polecam WheelMan ;] Shinsoo cool ;D

Opublikowano

HAHA to pozdro. Idzcie na serwery hamchi nic sami osiagnąć nie umiecie na dedyku, no żenada . Wszystcy sobie chwalą ten serwer . 2 noobów się dobrało hahah. ale to nawet i lepiej ze nie będziecie grac u nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...