Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tbot crack

raziel165

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

w tym temacie masz linka podanego z 3 razy na trzeciej stronie tylko wystarczy poszukać

@TOPIC

jeśli nie macie silków na koncie to radze tego bota wogóle nie włanczać i na nim nie bocić bo przy pierwszej lepszej inspekcji dostaniecie bana

Sig.png

Opublikowano

zmieniam nazwe i nic nie daje może źle zmieniam nazwe jak to zrobić ?? albo nowego tbota sciagnać ??

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

5 silkow mi zostalo jeszcze na kacie ale dawno nie kupowalem.. A dla czego za niego tak latwo bana zlapac?

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

2. Zmien swoj czas na GMT +2 Cairo

Oco w tym chodzi bo gdy próbuje zmienic date/godzine to ja nie mam takiej strefy czasowej jak GMT +2 Cairo

Opublikowano
@UP

w tym temacie masz linka podanego z 3 razy na trzeciej stronie tylko wystarczy poszukać

@TOPIC

jeśli nie macie silków na koncie to radze tego bota wogóle nie włanczać i na nim nie bocić bo przy pierwszej lepszej inspekcji dostaniecie bana

wiem ze jest ale linki niedzialaja...

Opublikowano

wyczytalem wlasnie na stronie PH ze wiry to wynik zpakowania programu z THEMIDA .. zapakowali ja po to zeby nikt nie wykradl kodu programu wiec chyba bezpieczne;]

PS KTOS CHCIAL LINKI TO TE SA ZE STRONY PH

http://www.mediafire.com/?35yngemnmxi

<- BOT

http://down.botsmall.com/iSRObot/Old%20Ver...3sro_client.rar <- CLIENT

http://www.sendspace.com/file/89spsi <- CRACK

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

dziala to na ta chwile? bo na ph cos z tego czo wycztalem nie dziala teraz?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

oki mam problem psize mi robot account cos tam jak sie chce zalogowac?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano
@TOPIC

Potwierdzam, juz 2x banned zakosilem. Czy boci ktos na koncie z silkami, jesli tak to prosilbym o info:

-ile boci dziennie

-jak dziala

-czy jest cos nie tak ( cos zniknelo z konta itp.)

Z gory dzieki, zastanawiam sie nad uzywaniem tego cracka na glownych kontach:D

@down

no wlasnie nie:D

ok, dzieki, to chyba wyjasnia sprawe. Teraz pozostaje sprawa tego czy mozliwe jest hackniecie konto, chociaz osobiscie uwazam ze jest bezpiecznie. No ale poczekamy, zobaczymy.

Opublikowano

mam na kacie 4 silki boce ok 14h dziennie i nie wylapalen jeszcze bana.. ps na te 2 konta zabanowane kiedy kupowales kiedykolwiek silki?

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

potwierdzil moj nauczyciel z informatyki ze te virusy sa niegrozne sa tylko dal zabezpiecz kodow itp wiec nie obawiajcie sie boccie ile wleze HAPPY BOTING TIME AND MORE SOSUN DROP!

Opublikowano

Oj nie radze bocic.. ja nie dostalem bana bo mialem silki ale kumple powlaczali na dzien czy 2 i odrazu all zabanowani...;P

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Jakie jest hasło do tego cracka?

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

Bardzo dziękuję!

JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

Ja miałem trochę dziwny przypadek na glavi 43lvl bociłem około 3 godz a na nukerze 37lvl około 15min chciałem zobaczyć czy lepiej od ag bota chodzi i na nukerze dostałem bana a glaviera nadal mam o co chodzi?

Opublikowano

ty sie na poziomie wypowiedziales gratulacje.

Poprostu taki traf teraz naprawde sie powalilo z tymi banami wiec nie ma na to regoły.

Opublikowano
Hello. this is Silkroad Online.

In this week, we posted the massive bot punishment list as we promised.

Bot punishment depends on users’ action related to illegal programs.

Purchasing Silk will not prevent user from bot punishment. And nothing can justify illegal programs.

Therefore, we are reminding our users to understand regarding to this bot punishment, and avoid illegal programs.

Ze stronki silkroadonline.net czyli oficjalnej silka..

W skrocie : Zabanujemy wszyskich ktorzy uzywaja nielegalne programy , kupowanie silkow nie uchroni was przed banem...

Hmm i co o tym myslicie?;p

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
wyczytalem wlasnie na stronie PH ze wiry to wynik zpakowania programu z THEMIDA .. zapakowali ja po to zeby nikt nie wykradl kodu programu wiec chyba bezpieczne;]

PS KTOS CHCIAL LINKI TO TE SA ZE STRONY PH

http://www.mediafire.com/?35yngemnmxi

<- BOT

http://down.botsmall.com/iSRObot/Old%20Ver...3sro_client.rar <- CLIENT

http://www.sendspace.com/file/89spsi <- CRACK

Pisałem o tym w tym temacie xD

http://www.mpcforum.pl/index.php?s=&sh...st&p=131928

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

A mogę zrobić tak, że na jednym koncie będę bocił agbotem a na drugim tbotem ?

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...