Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tbot crack

raziel165

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto korzysta z cracka z tymi virusami ? Postanowilem przetestowac crack dziala w 100% expie juz 5 dni i jak narazie nic .korzystam z klawiatury ekranowej i jak bede chcial zmieniac passy na joymax to po formacie dysku wiec jak jest lewy to moga mnie tylko okrasc a na koncie i tak za wiele nie mam (-:

Jeszcze male pytanko czy da sie zrobic zeby nie bil party i gianty moby bo nie moge znalesc takiej opcji.

83416dfa001f9912.jpg
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja ich nie rozumiem w ogóle... Tam mówią że Crack jest czysty a tu na odwrót :/ Już nie wiem czy ściągać czy chować ogon od tego crack'a...

Opublikowano

Nie pobierajcie tego... Zobaczycie! Jak ten crack przestanie dzialac to wasze konta pojda w pizdu... Pobieralem kiedys cracka na mpcforum.pl Tez z projecthaxu. I co? Przstal dzialac i zajebali mi 70lvl...

Opublikowano

Naciskasz prawym i wylancz ;P

lolek162 jesteś chyba jedyny wcześniej tez wszyscy pobierali cacka do tbota i jakoś nikt nie zgłaszał problemu z hackowaniem konta

Obawiam sie ze crack nie bedzie juz dzialal dzisiaj wyszla nowa wersia tbota

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Wyszedł nowy tbot wiec ten crack narazie nie bedzie dzialal trzeba poczekać aż wypuszczą nowego cracka do aktualnej wersji tbota

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Hmmm... zaryzykuje:D Ale dla bezpieczenstwa nie wchodze na glowne postacie.

Btw. cos mi nie wchodzi pkt. 6: login to silkroad.

Co moze byc powodem?

I ktore fX sie klikalo przy logowaniu ( mzoe to przez to).

Dobra, juz zalatwilem to. Bocik ladnie smiga. Teraz tylko liczyc ze nie shackuja...;] Zartuje tylko. Zobaczymy jak bedzie ale na glowne konta nie wchodze

Opublikowano

http://silkroadnet.lua.pl/

tutaj jest mały tutek jakie czynności należy wykonać aby uruchomić cracka , niestety nadaje sie do poprawki , gdyz nie widac silkroad po włączeniu tylko jest biały prostokąt i parę innych błędów ale powinno wystarczyć.Przy wyborze postaci nalezy wylaczyc Loopback

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
@Up

Mła? Kurwa ja juz stracilem 70lvl przez tego pierdolonego cracka, wiec sie nie dziwie ze sie chlopak boi...

Co sie tak pieklisz , postać straciłes z poprzednim crackiem i tylko ty notujesz ze straciłeś konto .Wniosek tobie tylko ukradli konto??. Jesli chodzi o themida to nie jest zaden virus tylko kompresor do zabezpieczania danych przed deasemblacja,czy debugowaniem , zeby nikt nie mógł ingerować w plik i zobaczyc lub zmodyfikowac kod zrodlowy.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
Co sie tak pieklisz , postać straciłes z poprzednim crackiem i tylko ty notujesz ze straciłeś konto .Wniosek tobie tylko ukradli konto??. Jesli chodzi o themida to nie jest zaden virus tylko kompresor do zabezpieczania danych przed deasemblacja,czy debugowaniem , zeby nikt nie mógł ingerować w plik i zobaczyc lub zmodyfikowac kod zrodlowy.

skoro koleś stracił konto to znaczy że coś nie tak było w tym, może inni tutaj się nie żalą swoją stratą i tyle, koleś was ostrzega a wy jeszcze po nim jedziecie...

Opublikowano
skoro koleś stracił konto to znaczy że coś nie tak było w tym, może inni tutaj się nie żalą swoją stratą i tyle, koleś was ostrzega a wy jeszcze po nim jedziecie...

Moze stracil konto w inny sposób ,nie mozna byc pewnym ze akurat przez tego cracka. Konto mozna stracic na rożne sposoby.Ja osobiście korzystałem(tak jak moj kolega) z poprzedniego cracka jak i aktualnego i kont zadnych nie stracilismy.Ale nie bede nikogo namawiał do ściągania cracka,bo nic mi z tego nie przyjdzie , kazdy sciaga na wlasna odpowiedzialność.

83416dfa001f9912.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...