Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tbot crack

raziel165

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy ściąga cracka na własną odpowiedzialność żeby potem nie było tematu "ukradli mi konto" itp najlepiej zamknąć temat

Opublikowano
@Up

Mła? Kurwa ja juz stracilem 70lvl przez tego pierdolonego cracka, wiec sie nie dziwie ze sie chlopak boi...

Więc jak sie boi to nie zachowa to dla siebie a nie jeszcze o tym na forum pisze... tak jak napisałem wcześniej gówno to kogoś obchodzi ^^

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

ten crack dalej dziala czy juz nie?

ten crack działa i dziala świetnie

No ale nie po to pisze posta. Wie ktoś czy można połaczyc tego bota z clientless ?? żeby mozna było taxowac sobie innego chara??

Warszawa Cargo

Opublikowano

spry ze pisze tak niechce se postow nabic ale niewiem co to ten podczepiony temat nie kminie tego moze ktos dac link do donwloady cracka jak tak to dzieki wielkie

Życie To...Git. Szkoła To...Kit, A Batonik Jest...3bit:)

Opublikowano
Joymax removed the summer event with the last inspection. That basically put it back to 1.153 again. So the old bot and crack STILL WORK.

Instructions

1. Copy sro_client.exe from this file to your Silkroad directory

2. Change your time zone to GMT +2 Cairo

3. Install a loopback adapter

- Set the IP as 60.169.0.65

- Subnet mask 255.0.0.0

- Rename it to 'Loopback' (Without '')

4. Start Turbo Crack Main.exe

5. Start Tbot 0624

- Login with senary3030

6. Start Turbo Crack 7.6

7. Once your at the character selection screen disable your loopback adapter or click on step 7

8. Select your character and login

Edit by Anthony: Will not work on Windows Vista

Download

http://projecthax.com/download/TbotSRO0624.rar

Credits

WeeMan

zius

TMFPKendrick21

superkhung

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Moze stracil konto w inny sposób ,nie mozna byc pewnym ze akurat przez tego cracka. Konto mozna stracic na rożne sposoby.Ja osobiście korzystałem(tak jak moj kolega) z poprzedniego cracka jak i aktualnego i kont zadnych nie stracilismy.Ale nie bede nikogo namawiał do ściągania cracka,bo nic mi z tego nie przyjdzie , kazdy sciaga na wlasna odpowiedzialność.

ą tobie poco ktoś miał by brać postać która boisz od 5 dni? i masz 30 lev czy jakiś tam 30+? poczekają se aż nabijesz coś lepszego i wtedy se konto zakoszą ! tylko idiota kard by takie małe levele!

Opublikowano

Ja go wyprobuje, mam narazie 30 lvl wiec sie nie boje jak mi zhakuja to skoncze z silkiem i juz, za duzo czasu pochlania,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No własnie działa ten crack bo mi nie zabardzo wyskauje bład że zły sro_Cileint

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

zobaczylem tutka do tego cracka to mi rece opadly gdzie jest stary piekny tbot crack ze tak zaspamie to dziala? znouw jest dzialajcy crack do tbota? napewno? czy wy wszyscy macie spisek i chcecie mnie okrasc:D

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

no to ciekawie zaraz bede macil z tym tbotem bo akurat soft mi padl, a jak kazdy wioe tbot owns soft:)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...