Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 Osoba Która Ma 1 Hit Killer, Drugą Będe Ja :D

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a Kto kurwa tobie udostępnił co sam rozpierdalasz privy???

nie rozwalam privow, bo nie używam tego jak jakies dziecko

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Mam pomysł :D

Zniechęce do posiadania Tego Hacka :rolleyes:

Będe go Sellał od 500 postów i za SM xD:D

Opublikowano

zalosnie jestescie i tyle co druga osoba pisze ,,mam tego bota ale nie udostepnie,, za to powinien byc warn...

TO jest MPC forum jest ono aby sie dzielic botami a nie spami kto ma a kto nie-.- co do tematu bocik totalnie rozwali gre....

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

A kto używa moja z dziećmi pewnie!

Jeśli to jest zmodyfikowane w plikach PC to na pl chodzi na 100 %

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

Totalni idioci

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

Opublikowano

Przeglądam forum od dawna, jestem rozgarniętym człowiekiem i myślałem, że nigdy nie będę zmuszony aby napisać tutaj posta. Do tego taki offtop...

JESTEŚCIE POJ**ANI! Wyzywacie się nawzajem tymi głupimi terminami "noob" "neo" "n3o" "żal" "lol" "omg", wrzucacie sobie "jesteś botem bo nie masz 100+ postów"...

Można napisać jednego mądrego posta, zamiast 200 głupich nie na temat. Nie skupiam się na biciu licznika po lewej, szczerze mam go gdzieś. A wy wreszcie ogarnijcie sie, bo zachowujecie się jak banda 10 letnich skurczysynków, którzy na podwórku kolegów nie mają i Virtualnych przyjaciół sobie szukają. Jak byłem w waszym wieku to bajki oglądałem, a nie wrzucałem sobie z innymi wyzwiska na forum... Ot co...

Pozdrawiam,

Kaaczekk.

Opublikowano

Przeglądam forum od dawna, jestem rozgarniętym człowiekiem i myślałem, że nigdy nie będę zmuszony aby napisać tutaj posta. Do tego taki offtop...

JESTEŚCIE POJ**ANI! Wyzywacie się nawzajem tymi głupimi terminami "noob" "neo" "n3o" "żal" "lol" "omg", wrzucacie sobie "jesteś botem bo nie masz 100+ postów"...

Można napisać jednego mądrego posta, zamiast 200 głupich nie na temat. Nie skupiam się na biciu licznika po lewej, szczerze mam go gdzieś. A wy wreszcie ogarnijcie sie, bo zachowujecie się jak banda 10 letnich skurczysynków, którzy na podwórku kolegów nie mają i Virtualnych przyjaciół sobie szukają. Jak byłem w waszym wieku to bajki oglądałem, a nie wrzucałem sobie z innymi wyzwiska na forum... Ot co...

Pozdrawiam,

Kaaczekk.

+++++++++++ dla kolegi

Przyjmuje -

Opublikowano

Pozdrawiam,

Kaaczekk.

Tobie jeszcze duzo brakuje do mojego wieku -,-

UP:wtf?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pozdrawiam,

Kaaczekk.

pozdro dla Ciebie

jak masz cos nie tak z opanowaniem emocji polecam

wizyte u psychologa

@ edit

wysyłam hacka za 30 smoczych m :)

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Szczerze? Metin2 to jeden wielki syf na twoim miejscu oraz innych bym go opublikował ; >. Meitn2 to stara oraz denna gra w, której nie robi się nic poza expieniem i robieniem EQ. Jeżeli chodzi o hacka.. Przerobienie go na PL byłoby wielkim upadkiem dla firmy GF, lecz widzę to same plusy takie jak np ograniczenie graczy jak FuBu, gdyby Metin2.PL upadł większość graczy nie byłaby No-Life :D. Więc mam do Ciebie prośbę..

Udostępnij nam go.. Resztą zajmą się normalni użytkownicy, którzy mają dobre myśli...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Tobie jeszcze duzo brakuje do mojego wieku -,-

To sie podziel informacją ile masz lat co?

Przyjmuje -

Opublikowano

Ej ej ej, przystopujcie, zrobiłem tego posta żeby zrobić wam troche nadziei że może znajdziecie się w posiadaniu takiego typu Cheata, a Wy już sie kłucicie, jak tak dalej będziecie reagować, moim zdaniem temat będzie do zamknięcie i nici z Haczka, więc OPANUJCIE SIĘ DZIECI <_<

Opublikowano

pozdro dla Ciebie

jak masz cos nie tak z opanowaniem emocji polecam

wizyte u psychologa

@ edit

wysyłam hacka za 30 smoczych m :)

za 30 smoczych monet to ty se możesz najwyżej wibratora kupić od samego DUREX`a

Przyjmuje -

Opublikowano

ja pierdole. DrMagik zawsze wmawia takie głupoty. Nie wierzcie mu, on zawsze wie wszystko najlepiej, w koncu on uwaza ze KaMeR wysyła keyloggery... ;]

Opublikowano

To sie podziel informacją ile masz lat co?

18 dla twojej informacji jak chcesz moge zrobic fote dowodu ...

UP:Dobrze mowione ...

DrMagK2 to wrzuć a nie nabijaj postów pisząc o burdelu w tym temacie ... :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gdybym nie wstawił filmu z tym hackiem to byscie nigdy sie o tym nie dowiedzieli i nawet tych kilka osób by tego nie miało (i tu mój błąd ze umieściłem film na temat tego hacka). Ten kto udostępni ten hack będzie totalnym kretynem i bez mózgiem.

Opublikowano

Według mnie powinien polecieć report- za spam. Po co zakładasz temat, skoro nie masz zamiaru udostępnić tego hacka? Żeby nabić sobie plusików?-.-

Proszę modka o zamknięcie tematu- zwykłe nabijanie postów. Nie masz zamiaru opublikować hacka- trzymaj go dla siebie i tyle.

Opublikowano

Ej ej ej, przystopujcie, zrobiłem tego posta żeby zrobić wam troche nadziei że może znajdziecie się w posiadaniu takiego typu Cheata, a Wy już sie kłucicie, jak tak dalej będziecie reagować, moim zdaniem temat będzie do zamknięcie i nici z Haczka, więc OPANUJCIE SIĘ DZIECI <_<

Nadzieja matka głupich<>......

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Może lepiej nie bo psy sie zleca!!!!

Przyjmuje -

Opublikowano

gdybym nie wstawił filmu z tym hackiem to byscie nigdy sie o tym nie dowiedzieli i nawet tych kilka osób by tego nie miało (i tu mój błąd ze umieściłem film na temat tego hacka). Ten kto udostępni ten hack będzie totalnym kretynem i bez mózgiem.

Przekonałeś Mnie, nie będe tego udostępniął, po waszym zachowaniu (Nie mówię tutaj o Kamerze) widać że nie ogarniacie, byście rozwalili all privy w jeden dzień

Może bym udostępnił

Ok, Temat do Zamknięcia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...