Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co Sądzicie O Teraźniejszych Cenach Na Pl`u

EasyBotPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sposób jest prosty wywaljci multi konta iedno konto dwie postacie na jedno ip kompa i koniec jaka kolwiek walka z hakami i botmi i codzienne aktualizacje haksildeta i skuteczna walka z sprzedawcami zlota kasy i postaci na allegro ebayu itp i ceny w ciągu miecha spadną a jak nie to dobry event na wytracenie kasy np kupowanie szkatułek za 100k i 1% szansa na stal z niej

a i zaprzestanie publikowania na naszym forum hackuw przez miesiąc i przekształceniu go na forum dyskusyjne ; ]

PS sora za rażące błędy ale trza sie jakoś wyrurzniac na Forum pełnym N30 kid

no pewnie aktualizowac Hs i wykopac i tak juz biednych cheaterow z interesu. pozatym popraw te bledy bo sa az za razace. co do zmiany forum na dyskusyjne : myslisz ile osob by tu zostalo?

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no pewnie aktualizowac Hs i wykopac i tak juz biednych cheaterow z interesu. pozatym popraw te bledy bo sa az za razace. co do zmiany forum na dyskusyjne : myslisz ile osob by tu zostalo?

z 10 w tym 10 masterów przykre ale żeby się normalnie grało to karzdy cheter musiał by zwalczac dwóch innych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to macie luz xD Arkantes -Aura 5kk ,silne 3kk, Riba srednie 25% +9 widzilem za 100kk +

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

porażka gdy ostatnio odwiedziłem monek i gromo.. miałem ochote pobocić a tu ceny wyjebane w kosmos to ja dziękuje za takie coś..

chyba pora zmienić globca na us lub coś w tym stylu..

kto widział aure za 5-6kk sellac..

małze z 1kk gdy kiedys sellałem, teraz za 850k nie chcą schodzić

chrapkę na fms+9 miałem, stały do 25kk z ładnymi śr i kd a teraz na takiego to bym musiał chyba z miesiąc łowić..

Opublikowano

Eq na mniejszy lvl jest droższe a na wyższy lvl już tańsze...

Np kupiłem na 44 lvlu smocza+9 za 40kk wbiłem 61 lvl sprzedałem smoczą za 60kk uzbierałem dodatkowe 30kk i kupiłem boga czystego za 90kk ^^

cooltext459401035.gif

cooltext459401348.gif

Opublikowano

Candia :P

Aura 3 - 4,3 kk

Silne - 1,7 - 2,2 kk

K. duchowy - 8 - 11 kk

Kupiłem riba +9 śr 27 kd +3 i +4 za 100kk

Wir - 1,2 - 1,4 kk

Berek - 1 - 1,4 kk

Duchowe - 450 - 750k

Nimfa +8 - 400k :O

Co sądzicie o s21?

trolololo

Opublikowano

MI sie to podoba gram bm małże sellam za 1,3kk moje ku i eq są tanie żyć nie umierać

cenu ku wojów takie drogie bo sie wojów nagromadziło wiekszy popyt to mniej towaru

towar czym bardziej rzadki tym droższy tam samo kamyki duchowe towar bardzo rzadki i mnóstwo high lvl.

Rynek rządzi sie swoimi prawami i nikt nie jest temu winien spadnie liczba wojów spadnie cena ku dla nich, proste..

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ceny na s19 Deimos to jest super extra. Może nie z ku bo np. aura miecza chodzi po 3kk ale ceny ulepszaczy czy itemków są boskie. Gram na nib. i codziennie boty z czerwonych przychodzą do m1 i wystawiają całe sklepy z małżami po 100k :P

Ziom, ale i tak to wszystko to coś więcej niż muzyka

Nie jointy, piwka czy nabita fifka

To sposób bycia bez zdobycia złotych gór

I sprzedania się jak dziwka

1420744981.jpg

Miłość, pokój, wzajemny szacunek!

No i oczywiscie...

Yhyhyhy!

Opublikowano

to juz sie robi coraz glupsze, to ciagle zwiekszanie cen . Duzo ludzi grajacy w metina jest userami mpc i pisza o tym co sie dzieje ale i tak dalej zwiekszaja ceny. Gdyby jakos mpc sie zgralo na all serwerach to ceny moze powoli by malaly a tak to ciagle beda szly w gore. Gdyby aura silne itd chodzilo do 1.4 kk gra w metina zrobila by sie lepsza poniewaz wiecej ludzi mialo by skile co najmniej na g a teraz niekturzy +75 lvl nie maja 1 skila na g

Opublikowano

przeczytajcie mój post up x 4

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Straszne są te ceny, lecz ja znalazłem na to sposób...

Przeszedłem na Metin2.us bo chciałem zobaczyć jak tam cennik wygląda i dlaczego tyle ludzi ma skill na P to co zobaczyłem sprawiło że oniemiałem

54341505359559928693.jpg

Kamyk duchowy po 50k ! tak taniego kamyka to ja w życiu nie widziałem, tym bardziej że nikt tego tam nie kupuje bo sami dropią

S: Free Kingdom ;]

Jeśli pomogłem Ci w czymś daj add.png

Opublikowano

No wiec :D. Ponieważ Metin2.PL dobił mnie dostatecznie wprowadzeniem broni na 80+ i jeszcze kilkoma innymi sprawami o których nawet nie warto wspminac... Postanowiłem zmienić globala na USa.

Ponieważ tak jak upy pisały na USie. Aure można juz po 300k kupic silne za 200k kamyków nawet nikt nie sella bo dostaje sie je za jakiegos tam questa, bodzie nie dropia. Dostaje sie je za misjie, medale konne 150k. Po prostu cud miód i orzeszki :P. Nie ma nobków.. Spamboty istnieją tylko poza obszarem wioski :D.

Co do PLa. Moim zdaniem sa 3 przyczyny z czego jedna jest podwójna :D.

1. Expboty, Fishboty, MH - przydaje sie do metków :D.

2. Allegro, ebay.

3. Grota

- drop itemów na 0lvl (teraz Ci co zaczynaja od zera i kupuja yang nie musza sie zbytnio wysilac zeby na 1lvl miec all+9.

- drop itemów 61+ to juz jest totalna bzdura. Kiedys za taka boga+6 czysta trzeba bylo dac 10-15kk a teraz wystarczy 300k

Mój serwer monek.. Boty troche skonczyly prace bo serwer zamkniety nie ma juz spambotów, expboty tez sie od czasu do czasu pojawia..

Co do cen to

Małż 600-1,2kk

FMS+9 sr 22 - 30kk

Aura 2-2,5kk

Silne -1kk

Czarowane 200-500k

Fasolka 1-2kk

FMS+0 3-5kk

RIB+0 3-5kk

O ulepszaczach nic nie mówie

Opublikowano

Ja Chce POLAND CH1 i CH2 Najebali tych serwów tyle botów noobów i innych slamsów ze głowa boli chce te czasy gdzie berka wyrzucało sie na ziemie i nie wiedzieli co to sa skile na P !

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Pamiętam ja trzy lata temu zaczynałem grać na PL - Fenix wtedy to było .... jak sie miało 500k to sie cieszyło jape ... a teraz 500k to pfff... no sami widzicie ....

Ja teraz jak "bieduje" włanczam 3 kompy na każdym po 2 easy do 30 lvl w dzień na nocke na FB i mam ok. 16kk z jednego konta + marmury itp...

Dla mnie też to 80kk z nocki jest chore ... i tak całe gówno za to kupie ...

bez yt.

Opublikowano

ja za smoczą +9 kd def i uchylka +3 na s2 dalem 45kk a za fms +9 sr 21 kd potwora +3 i spalony 46,5kk :/ ale kupilem zelka tanio 14kk tylko ;D

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

ceny bardzo wysokie w marcu kupiłem riba+9 sr 19 za 10kk a teraz pomazyć znależć wogóle jakiegoś riba+9 za 10kk a cenie aury nie wspomne 3kk berek i wir ponad 1kk to jest maskara ale dobrze że ceny małz ida w góre bo gm już banuje boty poniewać s4 zamknięte a ja se bede bocił bo musze se na jakiegoś boga+9 zarobić coś około 150kk czysty

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

glupkowate ceny!

Na twierdzy kiedys riba +9 z kd +3 kupilem za 6kk a teraz tam taki rib to za 15kk nie wiem czy sie kupi ;/

Opublikowano

Arkantes..

Jeszcze parę miesięcy temu bodzie kosztowały 1kk, a teraz ? 6-8kk masakra, tak samo sprzedałem riba +9 41 średnie za 100kk, teraz bym za niego dostał około 300kk+. ;/

Aury 5kk silne 3kk ceny masakryczne. Jednym słowem LIPTON ! ;]]

Tak samo złodzieja kupiłem za 80kk bony i kd + 4, złodziej był + 6. A został sprzedany za 250kk bez żadnych targów. :D

20100720171039.png

Nick : Tamida

Poziom : 74

Serwer : Arkantes

Klasa : Ninja Archer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbieram plusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...