Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co Sądzicie O Teraźniejszych Cenach Na Pl`u

EasyBotPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceny są tak wysokie m.in. przez takie fora jak to (chociaż sam z niego korzystam :D)

Ja tam nie narzekam, gram Mentalem 57lvl eq zrobione więc kupuje tylko KU, a reszta mnie nie interesuje :P

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nom dzieciaki kupuja po 100kk i sie ciesza a potem szastają eq ale moim zdaneim nie powinny być takei ceny ,dlaczego wczesniej mogły by być niższe np silne ja kupywałęm po 450k a teraz nie kupie bo mnie nie stać :D kupie i jeszcze nie wejdzie za dzissiejsza cene kupiłbym sobie wtedy 3 KU

Opublikowano

nie piszcie ze macie drogie serwery, ja Wam napisze ceny z Agronasu

fms+9 sr:30-35= jakieś 120kk

kamien duchowy= 40=45kk(nooby nawet za 50kk wystawiają)

stal na wysokim plus to nie długo będzie kosztowac 999kk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powód takich cen jest prosty - każdy zbiera yang i czym więcej ma pieniędzy tym drożej sprzedaje...

i to się napędza...

Moim zdaniem jedyna skuteczna metoda (nierealna) do pojawienie się nowego NCP który będzie sprzedawał drogie przedmioty (np. cukierki/szkatułki/Smocze Monety)

Ogólnie ilość yang rośnie, ponieważ ciągle dropią a ceny u NCP są (za) niskie (przy handlu gracz - gracz yang nie znikają, tylko zmieniają właściciela)

Opublikowano

Ceny totalna lipa na Plu :D (lub tylko na moim servie tak jest)

Dzisiaj wbiłem po miesięcznym banie.

Patrze kamienie duchowe nawet do 45kk , bodzie prawie 20kk , głupie kd speeda+4 ok 15kk o kd woja etc nawet nie wspominam :D

Jak wejdą bronie na 80lv to wgl ceny jeszcze podskoczą :D

Opublikowano

zarmobiście drogie

Feniks - Korzenie Czerw. Konary 50x - 500k

Feniks - Zbroja Z czarnej stali 1x - 1kk

Feniks - Aura miecz 1x - 20kk

takie są ja widziałem

Opublikowano

Dokładnie ceny kolosalne! Matko fms +9 minimum 40kk ^,^

Boże co się dzieje z tym metinem? ;(

Chociaż po tych eventach bodzie staniały ale ku? Aura po minimum 3kk! To wszystko przez dzieci neo! ;]

Opublikowano

To weźcie na s13 chodźcie.. TOTAL MASAKRA!

Bodzio 8-10kk

FMS Śr 16 um-9 kd zjarane 40kk LOL?!

Malż 1,8-2kk BIG LOL?!

Chociaż nie ma się czemu dziwić jak za 30zł 100kk kupują tak przepłacali ci allegrowicze(za itemy) z metka że sprzedawcy coraz drożej sprzedają....

Opublikowano

Racja... na s13 już wojem nie pograsz bo ku chodzą po 10kk -.- kamyki po 30+. Ludzie kupują na allegro po 1kkk i się cieszą ;/. Powinna byc blokada cen np. aura max 2kk jak już coś, ale niestety ceny zależa od graczy ;/

Opublikowano

Allegro ludzie, Allegro! Kupują idioci po 1kkk yang za parę złotych na allegro to myślicie, że patrzą czy aura 1kk czy 4kk? Kupują, a ceny automatycznie w górę, bo allegrowiczów nie jest mało. A że wojów najwięcej to i EQ najdroższe zresztą nie wiem czemu, woj to lama haha xD Pozdrawiam wojowników na 70lvl z aurą na m4 i szamanów na 50lvl z skowytem na g1 (;

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

nie wiedze nic złego w takich cenach, jestem z nich jaknajbardziej zadowolony. Nie ma żadnej róznicy czy coś chodzi po 1kk czy po 20kk, bo jeżeli ćoś drożej sellniemy to i drożej kupimy. Wszystko działa o obie strony.

Np. jednego dnia dropne 5 kamieni duchowych, i wezme za nie 100kk, i kupie 5 kd+4 po 20kk (razem 100kk)

i opcja 2: Dropne 5 kamieni i sellne po 5kk, zarobie 25kk, i kupie 5kd+4 po 5k ( razem 25kk)

Prawda jest taka, że wszystko działa w dwie strony i jeżeli coś drożej sellamy, to możemy coś innego drożej kupić i odwrotnie. Więc czy coś chodzi po 1kk czy 100kk nie ma różnicy. Liczy się tylko stałość cen.

To tyle odemnie:D

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Opublikowano

u mnie, na almanachu masakra ... malze po 500 - 600k, aura 4kk, wir 1.7kk.. ostatnio kupilem tego fmsa co mam w sygnie za 130kk ... :O

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

można spróbować zatrzymać ten proces.... ale może to się udać jedynie tak licznej grupie jak MPC

Tak czy inaczej mamy kryzys, albo ten prawdziwy nadejdzie z broniami 80lvl

Opublikowano

powiem wam tyle zaczeło się to od zrytej groty a to dopiero początek nic nie zrobicie szkoda waszego czasu i nerwów musicie albo zakończyć gre albo żyć z tym co jest a i ceny typu aura 3kk-4kk niebawem będzie normą moje tygodniowe utrzymanie postaci wynosi 70kk ale daje rade tylko muszę zarywać nocki dla ku które i tak nie wchodzi a zarabiam na metkach w red lesie które oczywiście w poniedziałek już nie są dochodowe bo muszę je oglądać na minimapie jak sobie fajnie w scianę wpadną

Opublikowano

Te ceny to masakra jak zaczynałem grać (koło 2 lata temu) to aura, silne, berserk, wir chodził po 200-500k

a teraz ceny skoczyły przez boty exp i fish i przez grote, jest masakrycznie dużo ofert Yang na Allegro

i dlatego takie ceny, Porażka totalna z tymi cenami...

2mo740k.jpg

Opublikowano

na almanachu jest chyba najgorzej. aura 4kk, sun zi 1.5kk, kamyki duchowe po 30kk, a dobry rib +9 sr 25 z kd 80kk, marmurki dzikiego slugi po 3kk xD

entershiftuser.jpg
Opublikowano

eee tam narzekacie :D na s24 silne tydzień temu jeszcze kupilem za 250k ^^:D

tąpnięcie często po 10k - 30k

małże rano 100k - 120k (od 7:30 stają stragany pełne małż ^^) wieczorem juz trochę drożej.

kamyki duchowe no też zaczynają drożeć juz po 2kk niekiedy się widzi. co dobre to dobre bo boga +1 za 300k można kupic. (dzis kupilem - spalil na +2 ^^)

bodzie nie wiadomo kiedy chodziły po 400-500k teraz juz 1.1 kk na straganach. oczywiście to nowy serwer i patrząc na wasze wypowiedzi.. bez porównania :]

ale powoli wszystko będzie drożeć ale jak już ktoś napisał...

"sprzedam drożej = kupie drożej,

sprzedam taniej = kupie taniej"

@edit: zapomniałem o broniach.. tu trochę pozytywniej bo riba +9 sr kiepskie bo kiepskie ale do zmiany w granicy do 10kk można zdobyć coś na prawde konkretnego. czasami widzialem po 7 kk po 8 riby +9 sr tam 2 i 1 ale tekie najlepiej sie ulepsza... "co tam nic nie strace " :D

Pasjonat
Opublikowano

heh fms +9 20% sr kd +3 za 40kk.... chcialbym tak -,- zagrajcie na orionie rib+9/fms+9 srednie 15+ z KD od 50kk+(jak sie ma farta) a normalnie po 70 sprzedaja:/ masakra, a małże po 200k-300k....

Hahahahah Rib+9 śr 43 bon na zwierz i orki 4% 1kkk....

Opublikowano

sposób jest prosty wywaljci multi konta iedno konto dwie postacie na jedno ip kompa i koniec jaka kolwiek walka z hakami i botmi i codzienne aktualizacje haksildeta i skuteczna walka z sprzedawcami zlota kasy i postaci na allegro ebayu itp i ceny w ciągu miecha spadną a jak nie to dobry event na wytracenie kasy np kupowanie szkatułek za 100k i 1% szansa na stal z niej

a i zaprzestanie publikowania na naszym forum hackuw przez miesiąc i przekształceniu go na forum dyskusyjne ; ]

PS sora za rażące błędy ale trza sie jakoś wyrurzniac na Forum pełnym N30 kid

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Okropne jeszcze jakiś czas temu spokojnie można było znaleść ribka +9 średnie 15% albo niżej za 15kk teraz to już kurewsko po 30kk

Zamierzam kupić Ribka 25% Śr to wydatek 60kk-70kk no skandal

Małże 700k Bodzie 3kk też hujowo bo jakby tak zdzierali 5kk za bodzia przez exp na 50-61 uzbierałbym 50kk tak to 30kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...