Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co Sądzicie O Teraźniejszych Cenach Na Pl`u

EasyBotPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, co sądzicie o tych cenach co są na dzień dzisiejszy .

*Ceny KU np. aura miecza 2,7kk-4kk :angry: :angry: widziałem nawet, silne ciało 1,7-2kk,

w ogóle ceny KU poszły w górę nawet nie wiadomo czemu (przynajmniej ja nie wiem)

*Ceny EQ np fms +9 sr 20% z kd +3 rok temu kosztował max 16kk-20kk a teraz 40kk :angry:

Nie wiem myślcie sobie co chcecie ale dla mnie to jest chore :angry:

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh u mnie na monastyrze małz 1kk albo aura 2-2,1kk

O kamykach d. nie bede wspominał 30-35kk !!

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

EasyBotPL, masz wyjebane w mózg? fms +9 10kk ^^ aura 1kk więc nie pierdol mi tutaj i wypierdalaj jak się nie znasz...

e8jz8l.png

Mam wyjebane na wasze + i -, wystarczy Nie pomogłeś lub Dziękuję ▓ nie używam zjebanych emotikon, piszę poprawnie po Polsku

Przeklinam bo po pracy mam chyba prawo na piwko i przeklinanie, nie?

Opublikowano

heh fms +9 20% sr kd +3 za 40kk.... chcialbym tak -,- zagrajcie na orionie rib+9/fms+9 srednie 15+ z KD od 50kk+(jak sie ma farta) a normalnie po 70 sprzedaja:/ masakra, a małże po 200k-300k....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

EasyBotPL, masz wyjebane w mózg? fms +9 10kk ^^ aura 1kk więc nie pierdol mi tutaj i wypierdalaj jak się nie znasz...

gdzie ty widziałeś tego fms +9 za 10kk i aure za 1kk bo na feniksie monku twierdzy są takei ceny ;/ mówię poważnie jak znajdę to zrobie screna

Opublikowano

Naprawde przykre są te ceny, nie idzie kupić dobrego fmsa.A i sprzedać nie ma jak, pociszeniem jest chmurka z skill bugkiem i spot na bo...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no to fajnie się macie.... s23 (Kronos) Aura 6kk w górę.... max była za 10kk

FMS +9 sr 33 150kk (mogę się mylić)

PS

co powiecie o cenach na tym serwerze?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak zawsze bylo im starszy serv to zboje bronie na 65+ lvl tanie ze np: widzialem skrzydelka demonow +0 za 100k o.O a czym server mlodszy ceny mniejsze tak jest i tak bedzie

a i na tych starszych serwach wiadomo o EQ latwo ale o ulepszacze i KU nie ^^

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

pff. na Grymuar s6, aura 3,5-4kk, silne 2,5-3kk, wir miecza 1,5kk, fims +9 srednie 16 kd +3 30 kk. Ceny są wysokie w pizde.. w Marcu jak grałem FMS +9 srednie 28 kd +3 25kk a teraz? taki z 60kk stoi ..

Opublikowano

jak dla mnie takie ceny pasuja. ku dla ninjy nie sa drogie eq tez. koziki +9 calkiem dobre mozna za 15kk kupic. bronie na 65( oprocz bojowego ) mozna za 150k kupic a zbroje na 61+6 nawet za 200k. a najlepsze jest to ze malze chodza po 1kk ^^. tak poza tym wiem czemu ku dla woja drozeja. wiekszosc ludzi w mt2 gra wojami i aby sobie zarobic wystawiaja ku po wiecej niz sa warte. ktos zobaczy ze wystawil po tyle wiec on wystawi tez za tyle albo wiecej aby sobie zarobic. ktos komu sie nie chce szukac tanszych ku a stac go na te kupuje i w ten sposob wszystko drozeje.

Opublikowano

Warn za wulgi i niepotrzebny spam.

Dyskusje zatwierdzam.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Na s14 malze chodza po 200k, bo boty wystawiaja za 190 :P...

Rib +9 sr +20 120kk w gore sr +15 100kk w gore

FMS +9 40kk ze zjaranymi sr i kd, 70kk z KD +3 i sr +20

Aura 5kk

Berek 2kk

Wir 2kk

Silne 3.5kk

Opublikowano

@EasyBotPL Na jakim serwie grasz ? jak na Kirianie to powiem krótko z dużo dzieci neo sie wozi .... no i się zgadzam za drogie sa rzeczy aura 4kk na s14 no to przegięcie :D

18699036.jpg

Łącza zerwane ! Error !

Opublikowano

Na onyksie boty wystawiają małże raz po raz po 200k, a raz po 450.

Aura 4-4,5kk

berek 1,5kk

silne 2kk

duchowe 900k-1kk, także bardziej wskazane jest granie mentalem.

Kiedyś świetną śmiertelke +9 można było kupić za 13kk. Teraz z kd +3 około 50kk :D

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Mi sie tam ceny podobaja ;] to ze wszyscy graja takimi drogimi postaciami to nie moj problem :D

Ja gram sura wp na monku, kupilem fms +9 za 12kk, tanie ksiegi, mistyczna +9 i jest git :)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ja też zbytnio nie wiem czemu podrożało wszytko ale znowu teraz niższe lvle na nowszych serverach zarobic nie mogą np. na małżach ponieważ boty wystawiają całe eq małży z dnia na dzień co raz taniej ...

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

To jest tragedia. na S10 gromo nie idzie kupic juz fms riba ani KU fmsy +9 srednie 10+ po 40kk riby po 60 nawet ale ze srednimi 15 + ku aura po 4kk pomoc smoka... 500k jedynie medale po 300kk sie nadal kupi... a kiedys medal sie za 50k kupywalo a riba +9 za 2kk max... ŻENUA

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...