Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Moja Przygoda Z Metinem... Warto To Dalej Toczyć?

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już masz grac to nie marnuj czasu na te pierdolone privy gdyż potrafią wysiąść po tygodniu .

Jak chcesz grac to tylko na PL.

No i oczywiście jak dasz rade to zostaw ten syf . wypierdol kompa , idź z kolegami zaćpaj j pochlaj znajdź dziewczynę poruchaj trochę (zależny ile masz lat xD ) No i ogólnie zapomnij o tym syfie jakim jest metin2

Tyle odemnie pozdro (sorki za wulgaryzmy ale niemego spokojnie mówić o tym metinie ! )

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

@up ciekawe jest to co napisałeś .

(sorki za wulgaryzmy ale niemego spokojnie mówić o tym metinie ! )
. Pomijam już fakt , że masz sygne i avatar związany z tą grą .

@ Do autora ja teraz też kończę z metkiem bo szkoda mi czasu i nerwów , na każdym kroku jakieś neo , które potrafi tak zdenerwować , że żyć się odechciewa ^^

Opublikowano

@UP

Piotrek nie gra w tibie! odwal się od niego... On najbardziej na świecie nie lubi Biebera i Tibii...

Zagraj z nami w CA to o metinie zapomnisz...

[center][img]http://oi52.tinypic.com/scymhu.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ma duże doświadczenie? Nie wiem skąd o tym wiesz neosski po 3 latach gry nie wbijają 40 lvl'a haha !xD Ja też przestałem grać, bynajmniej w PL, przeniosłem się na US z o wiele większym dystansem i tam :) Ew. jakieś privki do pvp tyle o mnie i Metinie2PL. Na PL'u nie warto grać, bynajmniej uczciwie, bo zjebane botki osiągną w tydzień to co ty w miesiąc uczciwej gry. RZAL PL

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

"RZAL PL" to mnie jest Ciebie...

Zastanów się co piszesz... I przeczytaj napku cały temat a nie przeczytałeś 1 zwrotkę i kozak... Kozak przed kompem a w twarz byś mi tego nie powiedział...

Skończyłem grać w Metina nic po nim na dysku już nie zostało... Gram w Combat Arms, ale za to będę tu często odwiedzał i pomagał innym osobą...

Proszę o zamknięcie tematu.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

zeby grac jakas postacia musisz ją kochać ;** ona nigdy nie może ci sie znudzić

woj body sie nudzi bo drogie ku mało masz defa i krążacy stereotyp o wojownikach że są to tępaki

mental sie nudzi wiadomo czemu

szamanka to postać którą mozna kochać ;*** ona ci sie niepredko znudzi tanie ku tanie eq dobre skille do pvp i do expa fajną ma dupcie ja lovciam swoją szamankę

ninja tak jak szamanka tylko ku drozsze ale nie tak drogie żeby było cieżko cos wbic na G eq tez nie za drogie

sura brzydka szybko sie nudzi

radze ci grac dalej i pokochac jakas postac zebyś budząc sie myślał tylko o niej ;**

czekam na -

Opublikowano

Ja bym Ci radził przestac grac w metina ... Zobacz ile czasu na niego zmarnowałeś ja bym się zajął czymś pożyteczniejszym :) No ale wybór należy do Ciebie :)

Ja Ci odradzam grac w metina

Pozdrawiam krismisialek :)

PS:Ja też nie gram w Metina :) Od dosyc nie dawna :)

25qpzwi.png

Opublikowano

Hmmm ja tez tak miałem ze nie chciałem grac w Metin2.pl więc zainstalowałem CS:S i bylem dobrym graczem własny klan itp. potem zaś odechciało mi się granie w CS:S

i znowu Metin2.pl Więc Radze kompa do piwnicy i zacząć żyć bez Komputera

Opublikowano

Wroc na PL :)

Ja np. po roku przerwy 3 dni temu wrocilem :)

I teraz gra sie lajtowo koksze z eq pvp poprostu od kowala trzeba odpoczywac :>

Wroc na PL

Zapraszam na s 24 :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Metin mi się znudził , poza tym gdybyście byli na moim miejscu na wycieczce klasowej to też byście musieli od tego odpocząć ... Dlaczego ? Bo ok. 20 osób przez 5/6 godzin mówiło tylko o metinie .

.

Więc zrobiłem sobie przerwe ( chyba 2 miesiące ) , i kilka dni temu znowu zacząłem myśleć o powrocie :/

Jakie to jest ciężkie ! Nie można od tego uciec . Głupia gra :/

Ostatnio kiedy byłem u kolegi zalogowałem się na swoje konto i prawie spadłem z krzesła :D Zobaczyłem czas jaki poświęciłem na tą grę ( tylko 1 postacią , a miałem ich kilka ... naście ) - 59754 minut ... = ~~996 godzin = ~~ 42 dni ...

Teraz nasuwa się pytania ile czasu poświęciłem kolegom / rodzinie , kiedy grałem :(

Szkoda gadać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...