Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Moja Przygoda Z Metinem... Warto To Dalej Toczyć?

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeczytalem twoj post ale innych nie i odpowiedz to graj dalej ale teraz zapomnij o tych serwerach na ktorych grales pobiesz sobie easymetin2 od andrzejt17 pusc go wiesz gdzie bo amsz troche doswiadczenia scignij tez dmg hacka polecam ci mentala do expa kolo 45-50lv w tydzien bez is ale musi byc dmg hack jak chcesz moge go ci wyslac nieiwme jak ty tam finansowo grasz ale z is by ci sie latwiej gralo ja mam mentala na s 18 jak mi wyslesz sms za 23 zl na 75 sm pomoge ci w grze i jescze raz mowie zapomnij o tamtych kontach i sie niezaminiaj za tego mentala ktorego zrobisz ja w metina gram rok ale mailem juz 4x 50+ na PL wic wiem co i jak licze na +

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Treej, daj sobie spokój;] Ja też już darowałem sobie metina- zobaczyłem jak dużo czasu mi wżera;p

A skończyłem na mentalu 55 eq w większości +9 i ładne bony. Miałem masę postaci, zarówno na globalach jak i privach^^

Zobaczysz, że życie bez metka jest równie ciekawe^^ Właśnie przechodzę wiedźmina;p

Metek kusi trochę, ale usunąłem go z kompa całkowicie i zaczynam terapię leczniczą^^ Powodzenia!

Opublikowano

Heh, fajna przygoda z metkiem , co do tematu ja bym grał dalej, sam gram na s6 a 35lvl okradziony to jest nic.. Na twoim miejscu bym grał dalej, a ty masz sporo doświadczenia w tej grze.

Opublikowano

Nigdy nie zapomnisz o metku to jest uzalezenie na cale zycie wiec ja ci radze graj bo i tak kiedys zagrasz znowu a jak zaczniesz teraz to wiekszy lvl wbijesz . (no albo kup konto na allegro ) xD

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Dzięki, dzięki... Shackowałem pewne konto gdzie były itemy:

-Śmiertelna+7

-Trójząb+9 2x KD+3 do expa

Dodałem do tego szatę na 34 +8 i wyszło mi coś takiego:

items.png

Myślę tu nad surą BM :D. Na S6 KU dla BM są bardzo tanie, to EQ + jakieś tam pierdoły więcej... mam kilka postaci z EM2 to surę do 25 mógłbym sobie podexpić a później grać dalej... :D.. Surą BM najmniej grałem w całym życiu.

A jeśli chodzi o kradzież:

To sprawa DMG hacka, który krąży po MPC ;).

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Powiem ci jedno ze jak skonczysz metinem to za jakie 1-2miesiace najdzie cie taka ochota granie ze sie nie opamietasz ;D

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Moim jedynym celem w tej grze jest wbicie 75-80 na PL... Mając ww. FMS mogę jechać na nim do 75 :D... grać bd z IS na zasadzie 10 zł na miesiąc... [przepustki, drop, exp ring czy coś]. Ale myślę że Surą BM udało by mi się już teraz grać na poważnie. Konta posprzedawać za rl pieniądze lub Yangi...

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

BM pogram... Zobaczymy jak to będzie wyglądało na 55 lvl jak 3 emkę zrobię... :D FMS spróbuję na +9 w przyszłości zrobić więc na razie na 30 lvl będę koksił w PvP 30-35 :D Ew. dalej mogę konta okradać :D

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

3-4h to się dziwisz ze ledwo lvl w miesiąc nabijasz ???ja siedze dzeinnie 8h i nabijam z 5 % na 87 lvl na metin2.pl( niedługo 88 )

Opublikowano

@UP, ja mam kolegów w rl... Zespół, ćwiczenia rozciągające...

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Ziomek. W moim przypadku bylo tak., mam ninje 66 lv z naprawde pro eq tj. smocze noze +8 all kd +4 funkcja +9 all kd +4 , bony 2k hp, absy, sokola +8, lwia +9, i jak juz zrobilem to eq to mi sie odechcialo grac....... mysle ziomek ze najlepiej idz grac na s24 np wojownikiem body

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Ja już rzygam bodym, ogólnie wojami... wole pograć sobie teraz BM :D... pobawić się w PvP itd... na 55 3 emka - nie wbije lvl póki nie wbije 3 skill na G... i wtedy zabawa :D A wgl. czy opłaca się:

Sprzedać Mental 39 lv. 2 skille na 17, reszta normalnie rozłożona Staty też dobrze za 10 zł na SM czy np. lepiej oszukiwać tą postacią przez MMOGAME...? Sura BM czysty 42 lvl S2 staty i skille też ładnie - opłaca się za 10 zł, lub za yangi na S6 sprzedać?

BM na Feniksie Chunjo,

Mental na S6 Chunjo

Archer 35 lv za S2 Chunjo...

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Szczerze to przez te 3 lata nie osiągnołeś nic na PL, gra na PL rozkręca się na wysokich w miare levelach, dt gildyjne, wojny gildi 10 na 10 i więcej. To jest gra, a nie bicie 40 levela i expienie na Bo -.-

Polecam Ci zrobić postać i dobić na niej minimum 65, wtedy zobaczysz jak fajnie się gra w Metina :)

Opublikowano

@UP, zastosuje się do zlecenia ;)...

Wiecie ja bym chciał mieć woja Body 65, ale zawsze jak zaczynałem to mi się on nudził... Mental to samo... ew. Sura WP, ale skoro już EQ na BM jest to nic nie poradzę...

Właśnie oczyściłem swoje konto z 18kk kupując róże itp. żeby się odciągnąć... w tym tygodniu jadę nad morze na 2 tyg. to będzie czas na zapomnienie i odpoczęcie - myślę że w Metin2 będę jeszcze grał, ale to już chyba raczej Wojownikiem - zawezmę się. Ew. zagram Surą WP. Tylko zastanawiam się czy jak przyjadę to robić postać i grać czy jak wyjdzie S25. zmontuje film wrzucę na YT i dam tutaj link :D

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Myślę że powinieneś skończyć z Metinem bo to zło!!

mógłbyś zacząć grać w coś innego ale najlepiej jakbyś skończył z MMORPG

2mo740k.jpg

Opublikowano

Witam, teraz mam zamiar się trochę naprodukować, ale nagradzam + lub - jak kto woli...

Moja przygoda z Metinem zaczęła się w roku 2007 kiedy to Metin2.PL zmienił nazwę z POLAND na Monastyr i dodali Feniks. Metin2.pl pokazał mi mój kuzyn, zacząłem wtedy grać Wojem Body. Oczywiście dałem skille po 1 pkt w każdy, staty dobrze dawałem. FMS sprzedałem za 20k i cieszyłem się że stać mnie na pelerynę męstwa... No cóż... wymądrzałem - wbiłem 59 co zajęło mi prawie że rok. Konto zamieniłem, na mentala 61 lvl - oczywiście zostałem z niczym... Następnym moim kontem był BM kupiony wcześniej za 1kk (42 level)... nic nim nie osiągnąłem. Zacząłem grać na LongjuYT2, body 78 (bug z yangami i kasa na -1kkk z hakiem)... Zacząłem daggerem - 71 level i skończyłem grę... W 2009 roku zacząłem znów grać na PL, wbiłem bodym 40 level i skończyłem... oddałem koledze, wtedy też poznałem SDLongju i grałem tam dłuższy czas... No i po upadku SDL zacząłem znów na PL... na S20 zrobiłem postać - Body 35 level... miałem jednego z pierwszych RIBów+9 na serwerze [nie wysrałem ani SM, szczęście :D]. Sprzedałem RIBa i kupiłem FMS+0 śr 33%... Zrobiłem bodziami do +6 i na +7 spaliłem (z 22kk zrobiło się jakoś 100k)... Skończyłem z tym kontem a 100k przeznaczyłem na mentala - wbiłem 34 lvl i kupiłem RIB+7 który ulepszyłem na +8... i spaliłem na +9... Wtedy już nie grałem uczciwie - poszedłem na L99 [wtedy był] i dobiłem tam jakiś lvl, ale ten serwer wkrótce padł i pupa... Na Metin2 powróciłem gdy pojawił się Exp-Bot . Exp-Botem wbiłem 39 level mentalem na S6 i co? DUPA! Ktoś mnie okradł...

Przez te 3 lata niby coś pogrywałem ale większość to konta nie mające 25 levela...

I teraz do was ważne pytanie userzy forum... Czy uważacie że dalej opłaca mi się grać? Co prawda mam parę KK na S6... Szata na 34+8 dla szamana.... ale nie wiem czy opłaca mi się cokolwiek zaczynać od nowa... Sądzicie że jest jeszcze dla mnie jakieś wyjście z tej sytuacji...? Grać dalej czy nie?

Co prawda mógłbym sprzedać parę kont: 42 BM czysty, 35 archer [od kolegi...] jakieś tam EQ słabe do lurowania... 2x 30-34 lvl na S2, 39 mental na S6... Czy warto coś zaczynać od nowa?

P.S. często pomagam ludziom więc za zdjęcie kilku % przez Moderatora nie obraził bym się...

@EDIT:

Jeśli ktoś powie że mam grać dalej to jaką postacią...?

Urzekła mnie twoja historia

Opublikowano

@up... napisz coś więcej...;/

Film gotowy zaraz wrzucam go na YT i pokarzę... Gdybym miał też czas opisać całą moją przygodę z Metinem to zajęło by mi to ze 2 dni ciągłego pisania...

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

zacznij powolutku grać na privie raz kiedyś a nie jak maniacy...

na US mają 97 lvl i niikt jeszcze niema 99

ponieważ

Us ktoś z 96 lvl 19:00 - późno koniec z metkiem idę się wykąpać i iść spać

SirMamutPol - 0:40 - a tam jeszcze południe rżniemy dalej

SirMamutPol- 1:00 - jeszcze po południ

SirMamutPol - 4:00 - Wieczór

SirMamutPol - 5:00 - Idę spać

SirMamutPol - 5:30 - pełen siły i wszystko od nowa :)

Opublikowano

Na razie myślę nad:

Priv, i założenie własnego :D...

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Polecam do programu "Dlaczego ja?".... Człowieku weź się za siebie, a nie pierdolisz od rzeczy, czy jest dalej sens, jak jakiś jebany samobójca. Poszukaj innej gry i już, a jakeś uzależniony od Mt2 to wyrzuć kompa za okno, boże co za problemy macie, sam chciałbym mieć takie...:/ Pierdolnij się w łeb patelnią może to ci pomoże.

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

Graj dalej wakacje, przez rok szkolny ograniczysz grę. Są haki boty, możesz tego używać exp bota i nie zajmie Ci to tyle czasu większość EB będzie Ci wbijał lv. pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...