Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty I Ich Drop.

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa, człowieku tępy, weź wyjdź z tego forum bo tylko je zaśmiecasz.

Ogarnij sie. Tępy to ty jestes skoro edytujesz post i sie przypieprzasz ze slepy jestem. Na tym forum jestem duzo dluzej od ciebie. Zasmiecam je? Kto przed chwila napisal 3 posty po kolei nie wnoszace nic do dyskusji ?

Opublikowano

Ja dzisiaj przeszukałem całe m1 czerwonych i klapa.... Same boty łowiące... 0 sklepów.....

Btw: 100 post!!!:D

y5r5.png

Opublikowano

(patrz mapka u góry strony)

no tutaj dzisiaj rano od 5 do 9(miałem autopickupa) złapałem: 5 kawałków klejnotów, 3,5kk, księge polimorfi, 2 marmury, 6 mieczy na 0 lvl i z 15 ku(kilka cenncyh)

dzisiaj nie wywalały fishboty małż choć te co stały założyły sklep (Małże) ale nie było w nich małży:D

eh...

Opublikowano

Ja w schinsoo mam miejscówke gdzie pelno botów sie kreci na fischbotach jak by popatrzył to co chwile jakiś przechodzi z dziwnym nickiem i wędką mam teraz troche czasu to obaczaje gdzie łażą może akurat sie uda i dam info jak by co.. xD

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Ja w schinsoo mam miejscówke gdzie pelno botów sie kreci na fischbotach jak by popatrzył to co chwile jakiś przechodzi z dziwnym nickiem i wędką mam teraz troche czasu to obaczaje gdzie łażą może akurat sie uda i dam info jak by co.. xD

ida z miejsca gdzie lowia po robaki do rybaka.

Opublikowano

O ile mi wiadomo boty wyrzucają itemki u czerwonych na moście koło jakiejś góry.

Ziom, ale i tak to wszystko to coś więcej niż muzyka

Nie jointy, piwka czy nabita fifka

To sposób bycia bez zdobycia złotych gór

I sprzedania się jak dziwka

1420744981.jpg

Miłość, pokój, wzajemny szacunek!

No i oczywiscie...

Yhyhyhy!

Opublikowano

ale to tez troche glupie bo zleci sie z mpcforum all i ty guzik z tego bedziesz miec wiec ci sie nie dziwie ze zastanawiasz sie czy dac czy nie ale np Andrzej on sie nie boi ze wszyscy spoty mu pozajmuja jest dobrym czlowiekiem i dzieki niemu z tego forum 99% uzywa botow i osiagnela powyzej 50lvla i kasy na pro itemy zarobila wiec ci co chca byc smolubami to nie jest forum dla nich

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak narazie dowiedzialem sie tyllko tyle ze oni lowia na ch3 za mapa w shinsoo jak jest wymiana to ida chwile a potem znikaja i tu jest problem bo nie wiem czy oni na tym samym ch sa czy przechodza na inne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale to tez troche glupie bo zleci sie z mpcforum all i ty guzik z tego bedziesz miec wiec ci sie nie dziwie ze zastanawiasz sie czy dac czy nie ale np Andrzej on sie nie boi ze wszyscy spoty mu pozajmuja jest dobrym czlowiekiem i dzieki niemu z tego forum 99% uzywa botow i osiagnela powyzej 50lvla i kasy na pro itemy zarobila wiec ci co chca byc smolubami to nie jest forum dla nich

wlasciwie to piszesz jakby andrzejt17 zrobil wszystkie cheaty na tym forum. owszem zrobil duzo ale Em to nie jego dzielo. On je tylko przerobil.

Opublikowano

Chciałbym się z wami podzielić informacjami bo już prawie rozpracowałem boty i dużo je śledziłem :mellow:

Podczas misji na konia w m1 na ch2 zauważyłem ze gość w schinsoo na lewym dolnym rogu (spot białych tygrysów tam gdzie bezimienne kwiaty)

łowił koło kwiatów poszedłem za nim i udał się do staruszka( telepotrowałem się do dolinny)

i poszedłem za nim udał się on na ezoty u Chunjo kolo groty i znikł więc mam nowy trop :P

Jeśli ich rozpracuje na pewno się z wami podzielę nie to co Ta YossHi czy jakoś jej tam :angry:

3-mać Kciuki !

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...