Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty I Ich Drop.

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam do was takie pytanie:

Gram na s7 ( Almanach ) i chciałbym się dowiedzieć gdzie, o której godzinie i na jakim CH boty wywalają itemy ?

Bardzo by mi zależało na precyzyjnych wypowiedziach graczy, którzy "ukradli" już drop botom ;)

Daje + i *5 :P

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli to, że boty wyrzucają na glebę EQ to jest "lipa" ?

Opublikowano

marihuana na almanachu jest bardzo dużo botów ... kolesiowi +40 lvl na tym servie moge dać białą perłe 2 niebieskie i jedną czerwoną za free:D

eh...

Opublikowano

Marihuana jest po prostu zazdrosny że nie może sobie małży wyzbierać. PhoEnix9332 paru ludzi na MPC wie gdzie i o której wywalają dropa ale nie powie, bo nie są głupki. Wolimy sami czerpać zyski. I nie zakładać takich tematów bo ja na pewno nie powiem co gdzie i jak :/

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

właśnie po to jest forum, żeby dzielić się informacjami, a nie pisać bezsensowne posty. Także słucham info dotyczące Elaresa :D

Opublikowano

Stworzyłem ten temat po to, aby zebrać info dotyczące botów i ich dropu. A póki co na razie się wymądrzacie... Forum jest od tego, żeby się podzielić swoimi informacjami, doświadczeniami tak więc proszę teraz o konkretne odpowiedzi :)

Opublikowano

@YoSSei naprawde jak czytam twoje posty to zal mi dupe sciska, to forum jest od tego aby dzielic sie z innymi informacjami na temat bugow, cheatow etc. jesli masz pisac takie bezsensowne posty w ktorych sie przechwalasz to WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM

@topic probowalem sledzic boty na almanachu ale nie znalazlem zadnego miejsca przerzutu itemkow od botow

entershiftuser.jpg
Opublikowano

Marihuana jest po prostu zazdrosny że nie może sobie małży wyzbierać. PhoEnix9332 paru ludzi na MPC wie gdzie i o której wywalają dropa ale nie powie, bo nie są głupki. Wolimy sami czerpać zyski. I nie zakładać takich tematów bo ja na pewno nie powiem co gdzie i jak :/

Za takie durnowate posty będziesz dostawać warny... Co to ma być za postawa "mam, ale nie dam" Takich userów na tu nie potrzeba. Sam kiedyś będziesz potrzebował pomocy to się nie zdziw gdy jej nie otrzymasz.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Zgadzam się z Up'em, Co byście zrobili gdyby andrzej okazał się piz** (nie bierz sobie tego do serca andrzej) i nie opracowywał nowych wersji EM2 ? Albo gdyby nikt by tu nie umieścił DMG Hacka, Angelbotów itp ?

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

żałosne :F Marian dobrze napisał . "Ja już znalazłęm to wy teraz sobie sami szukajcie " Pan @Up też dobrze napisał . Co gdyby taki Andrzej nie dodał bota tylko się wychwalał że ma i sam zrobił ? Albo gdyby taki Kamer zrobił moda a później napisał na forum "Haha nubki ja mam sobie tego moda jest zajepisty ma skillhacka ale wam nie dam idioci bo się zaraz dzieci zlecą "? Weź to do siebie chciwusie ... :/

@Top

Ja tylko wtedy złapałem małża jak pierwszy post o tym był ^ ^ A dalej ich tam nie było już bo siedziało z 20 ludzi na mostku :D

Opublikowano

jezus maria niemusimy się dzielić "TO TYLKO MAMY ZADARMO CO ZROBIMY SAMI " wiec powiem tyle każdy niech se szuka własnego miejsca to będzie miał za darmo drop !

Opublikowano

jezus maria niemusimy się dzielić "TO TYLKO MAMY ZADARMO CO ZROBIMY SAMI " wiec powiem tyle każdy niech se szuka własnego miejsca to będzie miał za darmo drop !

zamknij ryj -.- proszę adminów żeby każdy miał te forum za free a tylko twoje ip było płatne i co? -.-

Opublikowano

Alamanch, jinno. W m1 w okolicach za kowalem na CH2. 2 dni temu był przerzut. Niestety zalapalem sie tylko na pare małż :(.

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

Głupie pytanie. Ludzie jest tyle fishbotów na tym forum, naprawdę tak ciężko samemu sobie pieprznąć 5 kont na fb i sie cieszyc zarobkiem ??

Mój char ^^ :

sygnaturkaw.png-=BANNED=-

Opublikowano

@up: może komuś nie idzie 5 metków na raz bo ma słabego kompa? Poza tym wole mieć całe eq małży w 5-10 min niż w 2 tyg.....

y5r5.png

Opublikowano

@Up masz rację mi max wchodzą 3 metki ( przy szczęściu 4 :) ) i nie jestem graczem 24/7 żeby tyle czasu poświęcać na łowienie.. :O

Dlatego stworzyłem ten temat, chcę się dowiedzieć gdzie oni drop wyrzucają, a na razie są jakieś przechwalanki...

Opublikowano

2 tygodnie na forum i myślisz, że ktoś ci poda wszystko na tacy? ...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

2 tygodnie na forum i myślisz, że ktoś ci poda wszystko na tacy? ...

Może i 2 tygodnie na forum, ale 2 lata w Metin2.PL, głupi nie jestem, tylko czasami brakuje kasy, a taka okazja do zarobku każdemu się przydaje, a skoro nie chcesz pomóc to grzecznie mówiąc WYJDŹ !

Opublikowano

Jestescie bardzo chamscy!

Zwlaszcza ty YoSSi czy jak Ci tam..

Pomyslcie o tej osobie ktora nam to wogle powiedziała i sie nie martwil ze ktos mu zabierze te malze wiec sie z nami podzielil a Wy wielce jasnie panowie oczywiscie nic nie powiedza bo oczyscie trzeba sam dla siebie zachowac...

Przemyslscie to. Pozdrawaim -,-

Back to BF3...

Opublikowano

siemanko

niewiem czy wam to ziomki pomoze ale zawsze jakies info. okolo 2 tyg temu na serwerze feniks w chunjo okolo 4:00 gralem sobie wojem body i szukalem metinow w m1. no i zauwazylem okolo 5 botow ktore staly obok siebie. niewiem moze wczesniej wyrzucaly itemy, albo pozniej. bo stalem tam 5 minut i poszedlem.. w miejscu yy jakby to powiedziec. jak jestescie w m1 i klikacie M to idziecie dolnym mostem i idziecie tak w dol az dojdziecie do spotow bialych tygrysow i brazowtych niedzwiedzi i obok takiego pomnika...

mam nadzieje ze pomoglem... mam taka nadzieje :)

nie minusujcie niepotrzebnie, ja chce pomoc

Zdobywaj nagrody! Zarejestruj się w serwisie :

logo-thisbox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...