Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty I Ich Drop.

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyłączam się o prośbę o informację na temat przerzutów

i co do tych hu** co wiedzą niby gdzie to boty robią i mają zajebisty zarobek to albo wiedzą i nie chcą powiedzieć wtedy taka osoba jest wredną kur**** lub poprostu blefują , paint hack <_< i pięknie to napisał t-bag że od tego jest forum i jak ty nie pomożesz to nie oczekuj pomocy od innych

To na tyle czekam na info i będę nagradzaj + lub - i 5*

mjwpat.png

Opublikowano

Tak, gdzie łowią to wiem, chyba każdy widzi postać z podobnym nickiem fdQ45vDd czy coś xD, która sobie łowi na środku M1 ^^ Czy choćby gdzieś zdala od miasta.. Rzecz w tym, że chcę się dowiedzieć, gdzie te boty drop wyrzucają.. Na razie mam 2/3 typy, które podały osoby UP.. Kontynuujcie temat :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ja zapytam tu, bo po co inny temat zakładać: czy orientuje się ktoś gdzie na s24 też wyrzucają drop? Jeśli ktoś mi da prawdziwe info posypie się mnóstwo + czy też - i 5. Z góry dziękuję za pomoc ;)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Yossosei, głupkiem to akurat jesteś, na chuj wchodzisz na MPC, skoro Ty wiesz najlepiej co,jak,gdzie, i o której. Popatrz na to, gdyby np. andrzejt17 nie dzieliłby się EasyMetinem czy MH i FB nie przerabiałby tego to prawdopodobnie byś nie grał/grała w metina, i Ty myślisz ze kozak wielki ze mnie, bo znalazłem/am miejsce gdzie boty wywalają drop, ogarnij się, jeżeli nie chcesz się dzielić informacjami to spierdalaj z tego forum.

Opublikowano

Yossosei, głupkiem to akurat jesteś, na chuj wchodzisz na MPC, skoro Ty wiesz najlepiej co,jak,gdzie, i o której. Popatrz na to, gdyby np. andrzejt17 nie dzieliłby się EasyMetinem czy MH i FB nie przerabiałby tego to prawdopodobnie byś nie grał/grała w metina, i Ty myślisz ze kozak wielki ze mnie, bo znalazłem/am miejsce gdzie boty wywalają drop, ogarnij się, jeżeli nie chcesz się dzielić informacjami to spierdalaj z tego forum żydzie.

A za tresci rasistowskie warna mu. ( nie nie jestem zydem )

Opublikowano

i tak nikt niepowie gdzie te boty sa w dzisiejszych czasach ja dla mnie 70% ludz to egoisci szegolnie w grach mysla tylko o osbie zeby zbic najwieksza kase zeby tylko im tego niezabrac pamietajcie bogaty bedzie chcial jeszcze wiecej a biedny odda wszystko co ma <chociarz prawie niczego niema> zeby drugiemu bylo lepiej

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

Miałem robić tutka, ale podziękujcie lordwyder, który mnie obraził i napisał że jestem żydem.

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

Miałem robić tutka, ale podziękujcie lordwyder, który mnie obraził i napisał że jestem żydem.

powiedz w ktorym miejscu ja cie obrazilem?

Opublikowano

A za tresci rasistowskie warna mu. ( nie nie jestem zydem )

Rasitowskie? HAHAHHAHAHAHAHHAHA ogarnij sie człowieku, wbij na wikipedie i poczytaj co to jest rasizm.

Co do Yossosei miałas/es robic tutka, a co chwile "nie powiem bo nie jestem głupkiem" itp,itd.

Jeżeli masz to z łaską robić, to sobie oszczędź klawiaturę..

@down

Widziałem tam parę botów, stało w miejscu, ale nie wyrzucali nic. :P

Opublikowano

Między biologiem a TP do M2 w Shinsoo tam na skałkach często stoją boty, łowią , dropa wywalają ;)

ta dropa to chyba tylko drobne ryby i farby

Opublikowano

Jak kurwa nie wiesz to na chuj piszesz? Czytaj dokładnie dropa też czasem wywalają, kolega złapał z 12 bodzi i parę małż..

Opublikowano

Jak kurwa nie wiesz to na chuj piszesz? Czytaj dokładnie dropa też czasem wywalają.

aha daj screena bo ja ci moge napisac ze wywalaja dropa na pustyni w oazie. tez uwierzysz ?

Opublikowano

Ślepy jesteś że nie ja tylko kolega? Z dupy Ci screena wezmę. Mówię co wiem jak Ci sie nie podoba to bye

Opublikowano

Kurwa, człowieku tępy, weź wyjdź z tego forum bo tylko je zaśmiecasz.

@down Ja sie wypowiadam, staram pomóc tylko jemu coś odpierdoliło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...